>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Paryż

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Panowie byl ktos moze z was w Paryzu , moze wybiera sie i podzieli kilkoma waznymi radami ? Co polecacie zwiedzac? co omijac, moze macie jakies fajne zaufane adresy? , do Paryza jade w czwartek i chcialbym zobaczyc kilka najwazniejszych rzeczy ,

sutek 79

sutek

Forum VIP
siema ziomekk. koniecznie wybierz sie do Fragonard sa o francuskie perfumy nie sa drogie a naprawde dobre sa dwa lub trzy skepy i tylko w paryzu, zwiedz sobie oczywiscie eifel tower, stade de france(obrzeza paryza), katedre Notre dam, statkiem po sekwanie, luk triumfalny, opera. polecam bardzo fragonard w czwartek wracam do domu to moze si adres skombnuje bo mam chyba gdzies w domu

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
ja na przykład wrócilem w czwartek z Paryza ????
no i faktycznie świetnie było ;) polaków mało, tylko w monopolowych czasem coś kupują. :p

ciunek 335

ciunek

Użytkownik
Ja byłem 3 razy w Paryżu. Co mogę polecić? Oprócz standardowej Wieży Eiffela i Luwru, proponuję Ci spacer po Placu Inwalidów, a także koniecznie po Placu Pigalle, sam się przekonasz czemu :p Notre Dame uważam, że warto zwiedzić. Jeśli chodzi o obrzeża Paryża, to koniecznie Disneyland i Saint-Denis, które na mnie zrobiło niesamowite wrażenie.

Do góry Bottom