P 0 patrol69 Użytkownik Listopad 20, 2007 #1 Czy są jakieś aktualne promocje w Party Poker ?? Chodzi o promocje typu `no deposit` Jeżeli tak , to jaka wybrać ??
Czy są jakieś aktualne promocje w Party Poker ?? Chodzi o promocje typu `no deposit` Jeżeli tak , to jaka wybrać ??
41 dindek Użytkownik Listopad 20, 2007 #2 ale masz juz konto? bo jesli tak to ja jak narazie o zadnej nowej nie slysze, no deposit masz tu temat oferta od super game pl bardzo fajna:jezora:
ale masz juz konto? bo jesli tak to ja jak narazie o zadnej nowej nie slysze, no deposit masz tu temat oferta od super game pl bardzo fajna:jezora:
P 0 patrol69 Użytkownik Listopad 20, 2007 #3 Mam tam konto, ale moja dziewczyna nie ma. Dzieki za ta oferte ktora podałes.
P 0 patrol69 Użytkownik Listopad 20, 2007 #5 Chce ja nauczyć grać w pokera, a własnie w PP super mi sie grało.
41 dindek Użytkownik Listopad 20, 2007 #6 malo ze 1 hazardzista w domu ???? nie ucz;ptak party dobry poker!
17 sadam666 Użytkownik Listopad 25, 2007 #8 od pokerstrategy Kliknij aby rozwinąć... Już nie dają na Party.
17 sadam666 Użytkownik Listopad 26, 2007 #10 pierwsze słysze ? Kliknij aby rozwinąć... Też mi się nie chce wierzyć, kolega napisał, że jak chciał dostać to mu odpisali, że nie dają. Nie wiem czy chwilowo czy na stałe. W sumie to było z tydzień temu więc może coś już się zminiało. Wystarczy sprawdzić. ????
pierwsze słysze ? Kliknij aby rozwinąć... Też mi się nie chce wierzyć, kolega napisał, że jak chciał dostać to mu odpisali, że nie dają. Nie wiem czy chwilowo czy na stałe. W sumie to było z tydzień temu więc może coś już się zminiało. Wystarczy sprawdzić. ????
S 11 support75 Użytkownik Listopad 26, 2007 #11 na wiem, że na dzień dzisiejszy w ps można normalnie wybrać partypoker jako pokeroom startowy. wiec sadze ze nic sie nie zmienilo.
na wiem, że na dzień dzisiejszy w ps można normalnie wybrać partypoker jako pokeroom startowy. wiec sadze ze nic sie nie zmienilo.
0 bananeq Forum VIP Listopad 26, 2007 #12 A ja właśnie dostałem list (nie mail), że dostałem 10$. ???? Wchodzę i rzeczywiście, tylko bonus do kasyna.
A ja właśnie dostałem list (nie mail), że dostałem 10$. ???? Wchodzę i rzeczywiście, tylko bonus do kasyna.