>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Party poker. Nowa promocja 100$

Status
Zamknięty.
nero9 0

nero9

Użytkownik
Człowieku zrozum to ze po cholere porownywac promocje w Party Poker do promocji w Titanie ?! Jeszcze zrozumial bym gdyby zrobil to ktos inny, ale nie ty ????
A to ze nie pojawilo sie tam slowo tlpoker to kazdy kurwa i tak wie o co Ci chodzi.
Porównywałes warunki promocji pomiedzy titan vs tlpoker, a to ze nie padlo tam te slowo jest malo wazne. Twoj post nie tyczyl Party Pokera tylko promocji tlpoker. Gdybys pisal ze party poker ma stabilniejszy soft, sa lepsi gracze, maja dobry support, a Titan Poker tego nie ma to mial bys racje mowiac ze mowiles o Party Poker. ALE ty porównywales liczbe RH w promocji z Titan do promocji w Party TZN TL POKER.
Naprawde dzialasz mi juz na nerwy i widze ze nie tylko mi. Mozna cos polecic ale ty sie juz robisz po prostu wscibski i wtykasz swoje 3 grosze o tej promocji gdzie tylko sie da. Przykladem tego jest temat o titan pokerze.

iron77 2

iron77

Użytkownik
Człowieku zrozum to ze po cholere porownywac promocje w Party Poker do promocji w Titanie ?! Jeszcze zrozumial bym gdyby zrobil to ktos inny, ale nie ty ????
A to ze nie pojawilo sie tam slowo tlpoker to kazdy ku*** i tak wie o co Ci chodzi.
Porównywałes warunki promocji pomiedzy titan vs tlpoker, a to ze nie padlo tam te slowo jest malo wazne. Twoj post nie tyczyl Party Pokera tylko promocji tlpoker.
nie prawda ;p
po raz kolejny prosiłbym o NIE WKŁADANIE W MOJE USTA SŁÓW KTÓRYCH NIE WYPOWIEDZIAŁEM
ALE ty porównywales liczbe RH w promocji z Titan do promocji w Party TZN TL POKER.
NIE PORÓWNAŁEM &quot;liczby RH w promocji z Titan do promocji w Party TZN TL POKER&quot;. Proszę znajdź mi w tym poście gdzie porównałem tą liczbę. Jedyne co zrobiłem, to przeliczyłem jak Titan Point ma się do Raked Hand, i zrobiłem to, ponieważ wielu userów z tego fourm korzystało z promocji na Party i wiedzą jak wyrabia się Raked Handy, a o Titan większej dyskujsi jeszcze nie było - tak więc podałem ile &quot;na oko&quot; takich raked handów trzeba tutaj zrobić.

nero9 0

nero9

Użytkownik
I tak kazdy wie jaki cel mialo to porownanie.
Gdyby to porownal np uzytkownik &quot;arnold123456&quot; to bym zrozumial, ale nie Ty.
Robisz sie juz po prostu zalosny. Dobrze wiem ze na tym idzie nie zle zarobic, ale bez przesady.
Tak jak w tym temacie dobrze nie poznales szczegolow, jak wyglada promocje ktora przedstawil autor tematu a juz po niej &quot;jechales&quot;.
Wez sobie na wstrzymanie.

iron77 2

iron77

Użytkownik
I tak kazdy wie jaki cel mialo to porownanie.
miało na celu jasne pokazanie jakie są warunki tamtej promocji na titan, ktoś kto wie co to jest &quot;raked hand&quot; ma już konto na Party więc nie założy sobie z mojego refa ;)
Tak jak w tym temacie dobrze nie poznales szczegolow, jak wyglada promocje ktora przedstawil autor tematu a juz po niej &quot;jechales&quot;.
bo dobrze wiedziałem co to w najlepszym wypadku może być (okazało sie gorsze niż przypuszczałem :p)

R 0

renton

Użytkownik
bo dobrze wiedziałem co to w najlepszym wypadku może być (okazało sie gorsze niż przypuszczałem :p)
Nic nie wiedziałes, po prostu strzelałes pod strachem aby czasem ktoś nie podebrał Ci klientów. Boisz sie że ktoś inny zarejstruje sie z innej promocji i już nie bedzie mogł zarjestrowac sie z Twojej. Temu służa te Twoje posty w każdym temacie o Party poker. Koniec tematu!! Dla mnie oczywiście :jezora:

iron77 2

iron77

Użytkownik
Nic nie wiedziałes, po prostu strzelałes pod strachem aby czasem ktoś nie podebrał Ci klientów. Boisz sie że ktoś inny zarejstruje sie z innej promocji i już nie bedzie mogł zarjestrowac sie z Twojej. Temu służa te Twoje posty w każdym temacie o Party poker. Koniec tematu!! Dla mnie oczywiście :jezora:
nie mogło to być nic ponad to co powiedziałem. Uwierz mi ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom