91 kaczor5533 Użytkownik Kwiecień 11, 2007 #21 Nacisnij po prostu na rozowe c10dollars. Tak mi sie przynajmniej wydaje
P 0 patrol69 Użytkownik Kwiecień 11, 2007 #23 Nacisnij po prostu na rozowe c10dollars. Tak mi sie przynajmniej wydaje Kliknij aby rozwinąć... Gdy to nacisne to przekierowuje mnie na strone , gdzie jest jakis error ...
Nacisnij po prostu na rozowe c10dollars. Tak mi sie przynajmniej wydaje Kliknij aby rozwinąć... Gdy to nacisne to przekierowuje mnie na strone , gdzie jest jakis error ...
2 iron77 Użytkownik Kwiecień 11, 2007 #24 ta bywa tak czasem... musisz napisac na [email protected] ze gdy probujesz auaktynic promocje ktora dostales pojawia sie error
ta bywa tak czasem... musisz napisac na [email protected] ze gdy probujesz auaktynic promocje ktora dostales pojawia sie error
60 tchorzyk Użytkownik Kwiecień 11, 2007 #25 mi tylko przychodza bonusy 25% od depozytu do 100$ wiecej nic nie dostaje zadnych bonusów 10$ Wczesniej depozytu niewplacalem i uczestniczylem w promocji liqiudpoker.co jest?
mi tylko przychodza bonusy 25% od depozytu do 100$ wiecej nic nie dostaje zadnych bonusów 10$ Wczesniej depozytu niewplacalem i uczestniczylem w promocji liqiudpoker.co jest?
2 iron77 Użytkownik Kwiecień 11, 2007 #26 nie masz wystarczajaco farta (albo za dobrze grales jak miales bonus )
K 76 karlos83 Użytkownik Kwiecień 11, 2007 #27 Polecam sprawdzic swoje konta na Partypoker ja dzis dostalem 25$ bonus ktory wymagal tylko UWAGA 25$ obrotu lol! zrobilem i zlecilem wyplate ????
Polecam sprawdzic swoje konta na Partypoker ja dzis dostalem 25$ bonus ktory wymagal tylko UWAGA 25$ obrotu lol! zrobilem i zlecilem wyplate ????