>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

party poker - kasa za darmo od party

Status
Zamknięty.
J 53

jaqbts

Użytkownik
ja nic nie dostalem :-? chociaz tam nigdy nie wplacalem nic :;/: w ogole mam cos zdupczone bo chce sie do freerolla zapisac to on mowi zebym zalozyl Real Money account i mnie przekierowuje na strone zebym zlozyl depozyt....

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Bonus C15DOLLARS Awarded
$15.00 USD bonus amount has been added to your real money account as restricted amount.

Visit &#39;Bonus Details&#39; tab anytime to view the current status of this bonus.

:mrgreen:

J 53

jaqbts

Użytkownik
Bonus C15DOLLARS Awarded
$15.00 USD bonus amount has been added to your real money account as restricted amount.

Visit &#39;Bonus Details&#39; tab anytime to view the current status of this bonus.
jak to zrobiles Mazaq?? moglbys opisac?? bo ja nic nie mam;(

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Bonus C15DOLLARS Awarded

jak to zrobiles Mazaq?? moglbys opisac?? bo ja nic nie mam;(
Po zalogowaniu pod stanem konta miałem napis o tym, że czeka na mnie kasa :spokodfhgfh:

W 2

wislak

Forum VIP
Mam tez kase ale nie wiem czy bedzie mi sie chcialo obracac
a trzbea i obrot i Raked Hands czy mozna tylko jedno z nich?

co do aktywacji: musicie kliknąć na to pod stanem konta, potem wejsc w (chyba to sie nazywa ID promocji) i potem macie do wyboru LATER i YES, to klik na YES i jest ;P

J 53

jaqbts

Użytkownik
te osoby ktore nie korzystaly z tej promocly liquidpoker albo pokerstrategy tego chyba nie dostana. Ja nie korzystalem i nie dostalem. Taki ziomus napisal do mnie na gg i tak powiedzial...

C 174

cezi77

Użytkownik
150 raked hands troche duzo ⛔
nie jestem pewny ale mozna wyplacic jedynie to co ugra sie ponad te 15 $ ⛔
Loool 150 rh to pryszcz w porownaniu do tego jakie byly warunki obrotu zeby gratis 100 dolcow dostac, a znam kilka osob ktore sobie bez problemu poradzily. pzdr

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom