>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Parbet - 10$ za darmo, bez depozytu

Status
Zamknięty.
sioux 0

sioux

Użytkownik
Co oznacza w zakladzie status &quot;Settled&quot; ? i dlaczego nie dostalem pieniedzy za kupon, ktory mi wszedl?

Hm na pewno ci wszedl?? Bo ja umoczylem na NYM dzisiaj 5 E i tez mam settled, w/g mnie to zaklad przegrany. Rooni z tego co slyszalem tam mozna chyba tylko single grac, ale nie jestem niczego na 100% pewien, bo bardzo nietypowy ten buk.

K 0

konraad89

Użytkownik

Czyli jak mam cos takiego to jak obstawie na Eitzingera na Lay to tak jakbym obstawil na Maracha? Tak to zrozumialem, tylko ze wtedy cos jest nie tak z kursem :roll:

K 0

konek75

Użytkownik
Panowie proszę o objaśnienie.
Postawilem w Parbet takie coś ????
Kansas City-Baltimore 1Back niezaliczony?why?
Martin A- Wawrinka S 2Back niezaliczony?why?

Pomijam fakt,że zakład MLB został dopisany do konta jako wygrany,aby po paru chwilach odjęto sumę i zakład został oznaczony jako setled?

rooni 135

rooni

Forum VIP
A ja mam pytanie. Uzbierałem z tego bonusu niezłą sumke. I chce wypłacić przez MB. Mam pytanie czy są jakieś problemy przy wypłacie, ile taka wypłata idzie na konto w MB??

rooni 135

rooni

Forum VIP
A ja mam pytanie. Uzbierałem z tego bonusu niezłą sumke. I chce wypłacić przez MB. Mam pytanie czy są jakieś problemy przy wypłacie, ile taka wypłata idzie na konto w MB??
Doczytałem chyba, że jak chce wypłacić przez Mb to musze dokonac dyspozytu. Jednak moge wpłacic na kono bankowe. Ale czy jak wpłace Euro na konto bankowe czy mi przewalutuje na PLN czy będe miał na koncie Euro??

imported_koper_2 0

imported_koper_2

Użytkownik
inaczej rzecz ujmując jest to typ z podpórką na przeciwnika
ok ale o co chodzi z LAY (nie wygra) w tenisie przecież tam są tylko dwie możliwości, wygra 1 albo wygra 2, to po co w sumie, nie wygra 1 i nie wygra2?

to zalezy od twojego konta z tego co wiem to na 100 % inteligo nie przyjmuje przelewow walutowych
serio? to jak niby mają realizować tranzakcje SWIFT? oczywiste jest że jesli jest przelew SWIFT - międzynarodowy to raczej inna waluta, możesz to sprecyzować?

B 0

buzek78

Użytkownik
Chciałem wypłącić kase z tego bonusa bo uzbierałem satysfakcjonującą mnie kwote, i słyszałem że trzeba najpierw wykonać depozyt. Ile wynosi minimalna wpłata i czy można ją wykonać w Mbanku?? Niech ktoś kto już wpłacał żeby wypłacić niech mi odpowie. ????

rooni 135

rooni

Forum VIP
Jeżeli ktoś wypłacał już kase z Parabet niech napisze post z instrukcjami co trzeba zrobić by wypłącić pieniądze na konto lub na Moneybookers.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Ciekawe ilu Polaków wzieło udział w tej promo, bo jak wiem Duńczycy są mistrzami świata jeżeli chodzi o promocje od buków, poprostu bonus hunterzy :wink:

pacyff 0

pacyff

Użytkownik
Czy nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie czy to pytanie jest aż tak głupie, że nie odpowiadacie??
odpalasz poker potem zakladka account -deposit-wpisujesz ile tam chcesz-i juz tyle -mozesz se grać do woli

co do obrotu to nikt nic nie wie-moze by ktoś zagadał z supportem co?bo u mnie nie najlepiej z językami zagranicznymi :mrgreen:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom