Co oznacza w zakladzie status "Settled" ? i dlaczego nie dostalem pieniedzy za kupon, ktory mi wszedl?
Promocja była dla pierwszego tysiąca osób, bariera została ta bardzo szybko przekroczona. Promocji już niestety nie ma.czyli nieaktualna promocja ?;p
Doczytałem chyba, że jak chce wypłacić przez Mb to musze dokonac dyspozytu. Jednak moge wpłacic na kono bankowe. Ale czy jak wpłace Euro na konto bankowe czy mi przewalutuje na PLN czy będe miał na koncie Euro??A ja mam pytanie. Uzbierałem z tego bonusu niezłą sumke. I chce wypłacić przez MB. Mam pytanie czy są jakieś problemy przy wypłacie, ile taka wypłata idzie na konto w MB??
to zalezy od twojego konta z tego co wiem to na 100 % inteligo nie przyjmuje przelewow walutowychAle czy jak wpłace Euro na konto bankowe czy mi przewalutuje na PLN czy będe miał na koncie Euro??
ok ale o co chodzi z LAY (nie wygra) w tenisie przecież tam są tylko dwie możliwości, wygra 1 albo wygra 2, to po co w sumie, nie wygra 1 i nie wygra2?inaczej rzecz ujmując jest to typ z podpórką na przeciwnika
serio? to jak niby mają realizować tranzakcje SWIFT? oczywiste jest że jesli jest przelew SWIFT - międzynarodowy to raczej inna waluta, możesz to sprecyzować?to zalezy od twojego konta z tego co wiem to na 100 % inteligo nie przyjmuje przelewow walutowych
odpalasz poker potem zakladka account -deposit-wpisujesz ile tam chcesz-i juz tyle -mozesz se grać do woliCzy nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie czy to pytanie jest aż tak głupie, że nie odpowiadacie??