>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

paranoja i glupota buka

l-nino 324

l-nino

Użytkownik
Dzis zostałem oszukany przez bet-at-home(po raz drugi w zyciu) postawiłem duza sume na mecz Pelikan Lowicz - Kmita Zabierzow na zwyciestwo gospodarzy mecz zakonczył sie zwyciestwem gospdarzy 2:0 a bet-at-home licza mi kurs jako 1,00 i twierdza ze sie pomylili i nie mam nic do gadania bo im wolno sie pomylic i jak chce ich podac do sadu to moge to zrobic ale tylko na malcie bo tam maja siedzibe.nikomu nie polecam grac u tego buka to zwykli oszusci

flinstone 2

flinstone

Użytkownik
Ale, ze jak :?: Rozliczyli Ci caly kupon po kursie 1,0 mimo iz przyznali, ze mecz sie zakonczyl tym wynikiem jaki obstawiles :?:

Z tego co teraz widze, to mecz w wynikach jest prawidlowo rozliczony ????

flinstone 2

flinstone

Użytkownik
No to troszke dziwna sytuacja. Gram w BAH juz rok czasu i nigdy mi sie cos takie nie zdarzylo.. A wyslalem juz tam ponad 1000 kuponow.. ????

Jesli tak jest... to ???? dla serisu... Bo w wynikach maja...

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
weź może zasyp ich mailami.Jeszcze zalezy jaka to była stawka powyżej 500 zł n.p .To wiesz mieli o co walczyć :p.flinstone wiesz jak grasz za małe stawki to nic ci nie zrobią.Ale że bah tak zrobił no to naprawde dziwne buk miałem za uczciwego ,ja grałem n.p za 100 zł .Moze nie dużo ale wszystko było ok.

flinstone 2

flinstone

Użytkownik
Bardzo mozliwe.. Za zbyt duze stawki nie gram.. Bukmacherke traktuje jako rekreacje ;-)

Jednak w tej sytuacji BAH nie ma totalnie racji. Przeciez wynik meczu jest znany.. Naprawde nie fair postapili :;/:

Na takiej zasadzie &quot;.. ze oni sie moga pomylic..&quot;, to moze jak mi kupon nie wejdzie, to tez chce zwrotu kasy.. bo tez sie pomylilem :!: :!: :eek:

l-nino 324

l-nino

Użytkownik
na maile mi odpowiedzieli tylko raz(po nizej zamieszczam tresc tego maila)a stawke jaka obstawiłem to było 150 zł

Moje pytanie do bet-at-home:

Mam pytanie dlaczego mecz ktory zakonczył sie zwyciestwem druzyny na ktora
obstawiłem został mi policzony kursem 1,00(Pelikan Lowicz - Kmita Zabierzow)

odpowiedz ze strony bet-at-home

Witaj!

Przez przypadek dane spotkanie bylo nie prawidłowo podane w naszej ofercie,
dlatego rozliczylismy go po kurie 1,0.
Przepraszamy za pomylke z naszej strony.

Życząc wysokich wygranych serdecznie pozdrawiamy!
Twój bet-at-home.com Team

bet-at-home.com - ŻYCIE TO GRA!

G 0

grubka

Użytkownik
U mnie to samo tym razem mecz Jagielonia - Polonia po kursie 1,90
Też traktuje buki jako zabawę, ale tego już za wiele. Zabieram swoje wiaderka i łopatki i idę do bwin&#39;owej piaskownicy :O

redrum 0

redrum

Użytkownik
U mnie to samo tym razem mecz Jagielonia - Polonia po kursie 1,90
Też traktuje buki jako zabawę, ale tego już za wiele. Zabieram swoje wiaderka i łopatki i idę do Bwin&#39;owej piaskownicy :O
nie polecam tam isc jeszcze gorzej niz w bahu ja dzis postawilem na Lech za duze pieniadze i wszystko ok . A mialem taka akcje w BWIN ze mialem jakies 400zl na koncie chcieli skan dowodu to im wyslalem a oni nic nie odpowieddzieli i nei wyplacili ... ???? dla nich...

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Ja jak do tejpory niemoge nazekac na bwin .... wyplacaja mi kase w ciagu 2-3 dnina karte kredytowa , i w zyciu nierrobili zadnychproblemow przy wiekszychnawet wygranych kilka tys.

Do góry Bottom