Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
czy zdjęcia ze strony http://www.sporting-heroes.net/ można od razu zgrać na płytkę i zanieść do fotografa i wywołać czy trzeba je jakoś przerabiać??I ile sie placi za wywolanie takiego zdjecia
Jak chcesz mieć fotkę z napisem "www.sporting-heroes.net" to Twoja sprawa, można.
Zależy w jakim chcesz formacie. Jak chcesz w 10x15 to musisz mieć stosunek boków 2:3 czyli np. 1000:1500, 400:600. A jak mniejsza np. 5x10 to stosunek 1:2 << tak mi się wydaję.
Za zdjęcie zależy gdzie wywołujesz - u mnie jest coś chyba koło 90gr za sztukę.
W innych punktach i miastach jest np. po 30 gr.
Dzisiaj dostałem list od Admiry, był w nim list jakieś podziękowania i 23 karty piłkarzy + 3 karty trenerów i 2 całego zespołu ???? na kartach są oryginale autografy ???? jak dla mnie to paczka bardzo fajna ???? wrzuce zdjęcia wszystkich kart:
Wczoraj Pananta ku mojemu zaskoczeniu wysłała mi dwie karty zawodników [ Galinovic i Salpigidis ] oraz list.
Koperta i list na oryginalnym papierze Ateńczyków, pełen profesjonalizm.
Dziś Dallas Stars:
-terminarz
-magnes z Marty Turco
-mały proporczyk
-karty Fabian Brunnstrom,Matt Niskanen, Joel Lundqvist, Mike Riberio,
-naklejki 1 duża i 3 małe
Ostatnio od FISU odznaka,
od Czeskiej Federacji karty na autografy,
od Toulousy 4 kart zawodników
od Montreal Canadiens karty zawodników, herb naklejka oraz jakś reklama mała....