Przeciez mozesz zagrac na czarne i czerwone po 2,5 funta i w przypadku gdy nie padnie 0 masz obrot zrobiony i 5 funtow do przelania* Obrót w kasynie przynajmniej 1 raz (czyli trzeba zagrać za łączną stawkę 5 funtów), dalej można przetransferować na zakłady/poker lub wypłacić (trzeba mieć minimum 10 funtów) czyli jak sie zrobi obrot i zostanie np 3 funty to nie mozna przelac tego na zaklady?
ja 4 funciaki na zaklady przelalem.. moze cos sie wygra
Wie ktos jak tam mozna mecze do daty dobrac? Nie moge jakos znalezc dzisiejszych spotkan
Ja tez wplacilem 10 e zlecilem wyplate 30 e na MB i czekam - zobaczymy co bedzieChyba najszybszy buk co do wypłat kasa po 40 min na MB.Brawo dla nich.
bdk masz im wysłać scan karty i dowodu.
najszybszy to bluesqChyba najszybszy buk co do wypłat kasa po 40 min na MB.Brawo dla nich.
bdk masz im wysłać scan karty i dowodu.
LC twierdzi ze wyplata na MB u nich idzie do 2 H ;]najszybszy to bluesq
My od nich trzy godziny szła ale to był drugi dzien świątnajszybszy to bluesq
Musisz wplacic zeby odblokowac kanal, a czy bezproblemowo to kto wie ja na kase na MB czekam juz 1,5 h :]Mam 10Ł, obrót raczej wykonany, chciałbym to jakoś wydostać, więc muszę wpłacić 10Ł.
Czy tak samo bezproblemowo będzie wpłacając a później wypłacając środki przez kartę debedową mbanku? Ma ktoś jakieś doświadczenie z tym? Moje mb jest po prostu puste