też tak miałem i nie dali bonusa... wpłaciłem ok 30 EUR to kazali wysyłać skany: dowodu, prawka, karty kredytowej i jeszcze rachunek... Oczywiscie wyslalem wymagane dokumenty to mi pozwolili grac w kasynie, ale bonusa jak nie widzialem tak nie widze, pomimo ze zagrałem (i przegralem) te 30 EUR, tak więc powinienem dostać... Widocznie zmieniają zasady i zaczyna się jakiś cyrk :/ odradzamWy też musieliście przesłać dokumenty żeby w ogóle zacząć grać u nich w kasynie?
mam tam konto od pół roku i grałem u buka a teraz chce pograć w kasynie ale musze jakieś im dokumenty powysłyłać:/
chłopak mało wiesz o dobrych firmach, a ta firma to elita, zapewniam cię :spokodfhgfh:Jak wyplacicie od nich hajs to pogoadamy Szczerze to watpie zeby komus sie udalo
ja także tam gram, i nie było rzeczy z którą jest jakiś problem, może poza tym, że ja tam wpłacam kartą, a aby zmienić na depo przez mb trzeba się skontaktować z mb :kwasny4565: tak piszą na czacie, lecz firma, oferta, support jest dla mnie ideałem :spokodfhgfh: oczywiście po przejściu weryfikacji !Kiedys kolega tam grał. i zazyczyli sobie od niego np rachunek za światlo. Tyle,ze on nie posiadal i byly problemu z wyplatą.Jednak wyplacil po jakims czasie
W większości kasyn potrzebny jest jakiś rachunek na daną osobę :jezora: Wystarczy uprzejmie pogadać z supportem, jeśli się nie ma na siebie rachunków, to można na rodziców, tylko trzeba ładnie porozmawiać ????Kiedys kolega tam grał. i zazyczyli sobie od niego np rachunek za światlo. Tyle,ze on nie posiadal i byly problemu z wyplatą.Jednak wyplacil po jakims czasie