>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PŚ w Lillehammer

Status
Zamknięty.
P 531

paolo_

Użytkownik
jestem tego samego zdania, kursy na Ammana zaniżony i to bardzo można poszukać jakiejś niespodzianki. sam wczoraj zagrałem h2h MAŁYSZ - SCHLIERENZAUER 1 po kursie 1,5 ale po wczorajszym treningu zaczynam sie obawiać czy Schlirenzauer nie zrobi jakiegoś psikusa i nie wskoczy przed Adasia, dziś się okaże ale oby nie...

P 0

pento116

Użytkownik
Witam
Na moje oko typy w Millenium wyglądają dość fajnie ???? mianowicie:
1.Ljoekelsej vs Descomb vs Stoch 1 2.3
2. Małysz vs Morgenstern 1 1.4
3. Jacobsen vs Loitzl 1 1.55
4. Zauner vs Romoren 1 1.5
AkO 7.49
Ljoekelsej wczoraj skoczył najdalej z całej tej trójki jest to zdecydowanie zawodnik najbardziej znany z tej grupy, ale też chimeryczny potrafi skoczyć bardzo daleko ale równie dobrze może wylądować na buli. Mam nadzieje jednak że tak nie będzie i wygra z francuzem i polakiem.
Adaś wiadomo jest forma są pudła nie sądzę żeby Morgi był w stanie przeskoczyć naszego orła
Jacobsen zawodnik podobny do swojego rodaka który jest wyżej. Nad tym zakładem jeszcze się zastanawiam.
Zauner wspaniała forma Austriaka w porównaniu ze słabą formą Romorena
ps. sorki za ewentualne błędy w nazwiskach.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Ja w betsafe znalazłem takie ciekawe zakłady:

Małysz-Morgenstern typ:1@1,60

Hilde-Descombes Savoie typ: 1@1,60

Adam wiadomo,że jest w wyśmienitej formie,a Morgi coś nie może oddać 2 równych skoków w konkursie.
Hilde skacze u siebie,jego forma od igrzysk rośnie. Francuz o karkołomnym nazwisku zajął ostatnio wysokie miejsce w Kuopio,ale uznaję to za wyskok jednorazowy.

A dla adrenalinki postawiłem też piątaka na Małysz to win @7,0

peja 1

peja

Użytkownik
Harri Olli - Bjørn Einar Romøren
typ : 2
kurs : 1.85
buk : expekt
Biorę z pocałowaniem ręki taki kurs.. na treningach wszystkie skoki lepsze oddawał Norweg, skaczę u siebie... kurs taki chyba i wyłącznie dlatego iż Norweg oddał fatalny skok w kwalifikacjach, ale ja uważam osobiście że to był wypadek przy pracy. Ze stawką oczywiście bym nie szalał ????
pozdro !!

M 0

mate0189

Użytkownik
Spotkanie: FIS Puchar Świata - HS138 (Lillehammer/NOR)
Head-to-Head V. D. Sevoie/K. Stoch
Typ: Kamil Stoch
Kurs: 2.05
Buk: Bwin
Analiza: Dzisiaj odbędzie się trzeci konkurs skoków w Turnieju Nordyckim.
Zamierzam obstawić, że Kamil Stoch będzie lepszy niż V. D. Sevoie. W klasyfikacji tegoż turnieju panowie zajmują odpowiednio 20 i 19 miejsce, a dzieli ich niespełna punkt różnicy. Świadczy to o podobnej formie obu zawodników lecz myślę, że nasz skoczek jest bardziej stabilny i to on wyjdzie z tego pojedynku zwycięsko. We wczorajszych kwalifikacjach Kamil był lepszy od francuza. Na konkurs zapraszam do TVP1 lub Eurosportu o 17.00

T 47

tome

Użytkownik
No to ja zapodam typy z Tipsportu:

Kasai - D. Ito 1 @ 1.53 ✅ 9-24
Kasai mimo iż jest coraz starczy to nadal skacze w czołówce. Ito stracił formę z początku sezonu, kiedy kręcił się koło &#39;&#39;10&#39;&#39;. Ponadto Kasai skoczył dalej w kwalifikacjach. Liczę w tej parze na starszego z Japończyków.

Uhrmann - Bardal 1 @ 1.30 ✅ 18-29
Uhrmann w Lillehammer skacze bardzo dobrze. Skoki Bardala też są niezłe, ale to ciągle nie jest ta forma, kiedy ciągle mieścił się w &#39;&#39;10&#39;&#39; i wygrał konkurs w Zakopanem. A Niemiec skacze bardzo dobrze. Tylko on ciągnie jakoś niemieckie skoki i to dzięki niemy Niemcy zdobyli na IO srebrny medal.

Hilde - Wank 1 @ 1.34 ✅ 34-43
Norweg skacze tutaj zdecydowanie lepiej niż Niemiec. Forma Wanka gdzieś się podziała. Hilde natomiast skacze coraz lepiej i w dodatku u siebie. Stawiam tutaj na podopiecznego Miki Kojonkoskiego.

Stoch - Kuettel 1 @ 1.29 ✅ 10-48
Forma Kamila jest nierówna. Jeden skok mu wyjdzie, a drugi nie. Ale co mam powiedzieć o Kuettelu? Bardzo słaba forma, nic mu w tym sezonie nie wychodzi. Ma czasami problemy z zakwalifikowaniem się do &#39;&#39;50&#39;&#39;.

Prevc - Hajek 1 @ 1.43 ✅ 19-25

Młody Słoweniec skacze bardzo dobrze. Ma dopiero 17 lat, a już regularnie punktuje. Natomiast Hajek stracił tą formę, którą prezentował przed IO.

M. Fettner - Colloredo 1 @ 1.32 ✅ 14-26
Manuel skacze tutaj nieźle. W kwalifikacjach i na treningach skakał lepiej niż Colloredo. Z tej pary zwycięsko powinien wyjść Austriak.

A 220

andrzej78

Użytkownik
A co myślicie o takim typie?
Evensen 1-10 3,25(fortuna)
Nie wiem za bardzo jak u norwega z formą ostatnio ale skacze na własnych śmieciach i pokazywał już w tym sezonie że skakać potrafi.

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Adaś a było tak pieknie i tylko 3 miejsce na dodatek Gregor cie wyprzedził i moj główny kupon padł .... ale niesmak...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom