Mój głos poszedł jednak na Aviciiego a.k.a. Jazirii.
Dzięki niemu mogłem zarobić spory hajs na AO, nie byłem w stanie oglądać wszystkich spotkań, bo przecież nie będę zapie*dalał z każdą transmisją.(
http://jastrzebie-gramatyki.pl/cytat/288919) Po 10 minutach każdego spotkania wchodząc do HP wiedziałem, że ów użytkownik (R.I.P) w kilku prostych słowach skomentuje sytuację na korcie po czym odpowiednio zagram kilka wykluczających się betów, zamknę z zyskiem czy też skontruję. Pewnego dnia wchodząc na forumka podczas AO byłem zniesmaczony zamkniętymi DNTB, ale mój
guru czuwał. Otworzył własne dyskusje i pozwolił mi zarobić once again. Jego płacz wprawdzie był uzasadniony, bo przecież kto by ogarnął 56483213 betów na kilka spotkań w krótkiej chwili, gdzie jedna piłka może diametralnie zmienić przebieg pojedynku. Przez przymusową absencje tego typera DNTB traci równo 67,2% swojej wartości wg gusu. Mam nadzieję, że Avicii wygra to głosowanie i wróci w chwale. Bez niego nie chcę mi się żyć. Tracę swój bankroll szybciej niż banklol. Rodzice już nie mają mi z czego pożyczać.
GŁOS NA KRULA :!:
KU CHWALE AVICII'EGO :!: