>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Półfinały i mecze o 5-6 miejsca

neutralny 725,2K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
W tym temacie podajemy typy i dyskutujemy o tegorocznych półfinałach 2. Ekstraligi oraz pierwszych meczach o miejsca 5-6.

S 145,7K

scrobek

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel - Ekstraliga, I liga, II lig
Godzina: 15:15
Spotkanie: Stal Rzeszów - Unia Leszno
Typ: Janusz Kołodziej powyżej 10,5 punktów (Pięć pierwszych startów)
Kurs: 1,75
Bukmacher: Betclic
Post w dziale: Ekstraliga, I liga, II lig Półfinały i mecze o 5-6 miejsca
Analiza:

Zaczynamy rundę finałową 2 Metalkas Ekstraliga. Tutaj nie ma już żartów i odpuszczania. Stawiam na over punktowy lidera Unii Leszno, który w rundzie zasadniczej na stadionie w Rzeszowie zdobył 13 pkt.

Dziś nie widzę innej opcji jak przekonująca wygrana Unii Leszno co najmniej 50 pkt. lub więcej, a jednym z liderem Janusz Kołodziej. Patrząc na innych bukmacherów oferują linie punkt wyższą po niższym kursie

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3381
B 182,7K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Rzeszów - Leszno 2(-8.5) 1.55 betfan

Unia bezsprzecznie najlepsza drużyna ligi wystarczy 40-50 dla typu. Na każdej pozycji b zdecydowanie lepsi zawodnicy gigantyczna przewaga na juniorce + najlepszy zawodnik ligi kołodziej który dziś v raczej nie odda startu w pierwszym spotkaniu półfinałowym. Polonia Bydgoszcz tu wysoko wygrała to Unia zrobi to tym bardziej

Ostatnia edycja:
A 624,6K

adams235

Znawca - Żużel
G.Zengota over 8.5 kurs 1.62 Fortuna
To już ten czas że trzeba pojechać na maxa i nie oddawać biegów na co mocno liczę,linia naprawdę do gry tak mi się zdaje
A.Mencel under 4.5 kurs 1.7 tu delikatnie spróbuję

Ostatnia edycja:
M 679

memlok

Użytkownik
A dla mnie forma Zengoty pikuje w dół do tego trudny układ biegów, pierwszy już z Liderami obu ekip, 13 bieg również niekoniecznie ciekawy, po drodze mogą być taktyczne Rzeszowian wtedy kiedy będzie jechał Zengota z swoim juniorem.
Dla mnie under

Otrzymane punkty reputacji: +98
maniek81 613,3K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Rzeszów - Leszno
Mania (-0.5 pkt.) - Mencel [1] 1.80 betfan / 1.75 forbet

Podoba mi się ta para. Mania wygląda ostatnio lepiej od swojego kolegi z drużyny, co pokazał też finał MIMP. W razie zasadniczej Mania w Rzeszowie zrobił 6 punktów, a Mencel 3. Dziś liczę na podobny scenariusz.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2844
G 103,2K

gkskubik

Znawca - Żużel
Zaproponowane do wyróźnienia:
+2
Radosław Kowalski over 6,5 @ 1,75 ForBet 9 (3,3,2,1,0)
Unia Tarnów (+14,5) - PSŻ Poznań @ 1,52 ForBet 44:46
Bowes over 2,5 @ 2,00 STS 4 (2,0,1,1)

Kurs w granicach 1,06 na wygraną gości mówi niemal wszystko jeśli chodzi o nastroje i możliwości organizacyjno - finansowo - sportowe u tych dwóch drużyn. Poprzednie spotkanie to jedno z częstszych rozstrzygnięć skorpionów w tym sezonie czyli...remis. Z ciekawostek - nie padł żaden wynik 45:45 w 2EL w tym sezonie bez udziału Poznania, a remisów było 5. Dziś na kolejny raczej nie ma co liczyć. Nie spodziewam się jednak jakiegoś niesamowitego pogromu. Ostatnie spotkania to co prawda wysokie porażki zarówno u siebie jak i w delegacji ale jeśli jeszcze Jaskółki mają na co liczyć (choćby godne pożegnanie z tym sportem na parę lat) to muszą spiąć poślady i pojechać z zębem.
Początkowo chciałem dać Radka z linią oczko mniejszą w STS, ale po potwierdzeniu składów wychodzi mi, że może pojechać i 6 razy w tym spotkaniu. Miał być jakiś wynalazek w składzie, a go nie ma. Do wejściowego składu wskoczył Bowes więc i niego w ostatniej chwili postanowiłem zaatakować.

Pozdro!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4185
I 79,7K

iti

Użytkownik
Rzeszów +16.5 @1.50 @superbet

Trochę za wysoki dla mnie ten handicap. Co prawda przez chorą sytuację nie było trenowane wczoraj ani przedwczoraj (w piątek grała Resovia, wczoraj Stal), ale jednak w najgorszym meczu sezonu Rzeszów z Bydgoszczą ujechał 35 oczek, a tam poza Przedpełskim (14w6) nikt nie pojechał nawet przyzwoicie, Rew 2+2 w czterech, Klindt poza pierwszym biegiem pokonał tylko juniorów, stąd 7 oczek uzbierał, a i tak wpadło 35 oczek. Ja wiem, że to PO, ale nie spodziewam się demolki do 30, może w rewanżu. W pierwszym meczu było 39-51, nie było kompletnie atutu toru, tor był nawet można powiedzieć zrobiony pod Leszno, a i nie było Cooka (7 punktów dorzuciła zz). Gang bangu się nie spodziewam mimo niezbyt dobrej atmosfery wokół klubu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3077
K 8,9K

koski

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Typ może nieco pod prąd, bo Mateusz ostatnio na tarnowskim obiekcie spisywał się słabo. O dziwo w spotkaniach wyjazdowych spisywał się o wiele lepiej. Ostatnio Tarnów zaczął spłacać zawodników, o czym świadczy pozostanie w składzie Lahtiego, który wycofał wniosek o rozwiązanie kontraktu. Ma dość korzystny układ biegów, bowiem dwukrotnie pojedzie z juniorami oraz z Bowesem, na których nie powinien tracić punktów. Ponadto pojedzie 3krotnie przeciwko Nielsenowi, który nie zachwyca. Zresztą jedynie Douglas wydaje się poza zasięgiem. Niewykluczone, że Mateusz gdzieś wskoczy jako RT, co sprawi iż będzie miał łatwiejszy bieg niż ew. start w biegu nominowanym.

Szczepaniak over 8,5 @ 1,9 Betclic

Można spróbować over 8,5 @ 1,65 forbet

Tu może dojść ew. dodatkowy bieg

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3309
B 143,4K

bartezgambler

Znawca - Polityka
Przedpełski powyżej 9,5 - 1,85 betfan

9 punktów w trzeciej gonitwie przegrał z juniorem

Liczę na Przedpełskiego, jedzie co prawda dwa razy na Kołodzieja ale to klasowy zawodnik jak na realia tej ligi. Dziś jest szansa się dobrze pokazać na tle takiego rywala. Myślę że z RT pojedzie przed nominowanymi w jakimś łatwiejszym biegu.

Ostatnia edycja:
tedddy2060 15,7K

tedddy2060

Użytkownik
Typ może nieco pod prąd, bo Mateusz ostatnio na tarnowskim obiekcie spisywał się słabo. O dziwo w spotkaniach wyjazdowych spisywał się o wiele lepiej. Ostatnio Tarnów zaczął spłacać zawodników, o czym świadczy pozostanie w składzie Lahtiego, który wycofał wniosek o rozwiązanie kontraktu. Ma dość korzystny układ biegów, bowiem dwukrotnie pojedzie z juniorami oraz z Bowesem, na których nie powinien tracić punktów. Ponadto pojedzie 3krotnie przeciwko Nielsenowi, który nie zachwyca. Zresztą jedynie Douglas wydaje się poza zasięgiem. Niewykluczone, że Mateusz gdzieś wskoczy jako RT, co sprawi iż będzie miał łatwiejszy bieg niż ew. start w biegu nominowanym.

Szczepaniak over 8,5 @ 1,9 Betclic za dużo bonusów

Można spróbować over 8,5 @ 1,65 forbet

Tu może dojść ew. dodatkowy bieg
Przecież over 8,5 wszedł

M 679

memlok

Użytkownik
A dla mnie forma Zengoty pikuje w dół do tego trudny układ biegów, pierwszy już z Liderami obu ekip, 13 bieg również niekoniecznie ciekawy, po drodze mogą być taktyczne Rzeszowian wtedy kiedy będzie jechał Zengota z swoim juniorem.
Dla mnie under
Dla mnie under

Kłaniać się po proszę :)

mrybka 679

mrybka

Użytkownik
Który buk podaje w piątek najszybciej kursy? Końcówka sezonu Panowie inwestujemy zysk i może będzie gruba zima;)

Do góry Bottom