Przecież over 8,5 wszedłTyp może nieco pod prąd, bo Mateusz ostatnio na tarnowskim obiekcie spisywał się słabo. O dziwo w spotkaniach wyjazdowych spisywał się o wiele lepiej. Ostatnio Tarnów zaczął spłacać zawodników, o czym świadczy pozostanie w składzie Lahtiego, który wycofał wniosek o rozwiązanie kontraktu. Ma dość korzystny układ biegów, bowiem dwukrotnie pojedzie z juniorami oraz z Bowesem, na których nie powinien tracić punktów. Ponadto pojedzie 3krotnie przeciwko Nielsenowi, który nie zachwyca. Zresztą jedynie Douglas wydaje się poza zasięgiem. Niewykluczone, że Mateusz gdzieś wskoczy jako RT, co sprawi iż będzie miał łatwiejszy bieg niż ew. start w biegu nominowanym.
Szczepaniak over 8,5 @ 1,9 Betclic za dużo bonusów
Można spróbować over 8,5 @ 1,65 forbet
Tu może dojść ew. dodatkowy bieg
Pospieszyłem się z rozliczeniem po 3 biegach, widząc co Szczepaniak wyprawia na startachPrzecież over 8,5 wszedł
A dla mnie forma Zengoty pikuje w dół do tego trudny układ biegów, pierwszy już z Liderami obu ekip, 13 bieg również niekoniecznie ciekawy, po drodze mogą być taktyczne Rzeszowian wtedy kiedy będzie jechał Zengota z swoim juniorem.
Dla mnie under
A dla mnie forma Zengoty pikuje w dół do tego trudny układ biegów, pierwszy już z Liderami obu ekip, 13 bieg również niekoniecznie ciekawy, po drodze mogą być taktyczne Rzeszowian wtedy kiedy będzie jechał Zengota z swoim juniorem.
Dla mnie under
Chyba cię poniosło mordeczkoKłaniać się po proszę![]()
Z reguły to stsKtóry buk podaje w piątek najszybciej kursy? Końcówka sezonu Panowie inwestujemy zysk i może będzie gruba zima![]()