>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Półfinały i mecze o 5-6 miejsca w 2. Ekstralidze

A 624,6K

adams235

Znawca - Żużel
Generalnie pograłem grubo każdy handi na Łódź czyli 9.5 potem 8.5 i 6.5
Uważam że Łódź ma duże szanse nawet na czysty win i za drobne kurs 4.7 też pograłem
Sitkowi zatarł się najlepszy silnik w piątek,Krakowiakowi wypadł bark,Walasek wczoraj upadek i chłop ledwo chodzi a wiadomo że Becker po mocnej kontuzji i myślami w innym klubie
Dodatkowo L.Becker under 11.5 kurs 1.75 Fortuna bo to 5 biegów

M 679

memlok

Użytkownik
Chyba dawno nie widziałem tak spokojnej Polonii przynajmniej po wypowiedziach zawodników i trenerów..
Krosno znowu kombinuje z torem i żeby nie wykombinowali tak jak w meczu z Łodzią.
Ja mam osobiście wrażenie, że ten mecz pójdzie w stronę Bydgoszczy mimo, że tutaj potrafiło przegrać nawet Leszno. Tyle, że wtedy w jakiej formie był Kubuś Jamróg plus przyzwoity mecz pojechał Berge, który w tym sezonie jest bardzo dziwnym zwornikiem- co nawet kibice Krosna mocno podkreślaja

Edit Berge juz z Jamrogiem pokazali to o czym pisałem- mimo że nie ma jeszcze powtórki biegu

Ostatnia edycja:
M 679

memlok

Użytkownik
Brak pytań, idealnie trafione kombinacje z torem, zabili samych siebie- chcieli wygrywać starty i mknąć tylko zapomnieli, że w Bydgoszczy są świetni startowcy z Szymkiem na czele

P 0

pete99

Użytkownik
Generalnie pograłem grubo każdy handi na Łódź czyli 9.5 potem 8.5 i 6.5
Uważam że Łódź ma duże szanse nawet na czysty win i za drobne kurs 4.7 też pograłem
Sitkowi zatarł się najlepszy silnik w piątek,Krakowiakowi wypadł bark,Walasek wczoraj upadek i chłop ledwo chodzi a wiadomo że Becker po mocnej kontuzji i myślami w innym klubie
Dodatkowo L.Becker under 11.5 kurs 1.75 Fortuna bo to 5 biegów
Będzie ciżeko coś ugrać , /zagar melepeta 0 pkt

Do góry Bottom