>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Półfinały Capital One Cup [8-9 stycznia 2013 + rewanże 22-23.01.2013]

Status
Zamknięty.
airborne 105

airborne

Użytkownik
LUDZIE nie dramatyzujcie...nie dziwie sie Hazardowi, że nie wytrzymał.
W koncu jego druzyna była jedną nogąza burtą Pucharu.
Nic mu nie zrobil, ewidetnie chcial wybic pilke z pod brzucha nic po za tym.

A Gówniarzowi powinno sie dostac i juz nie wpuszczac go na stadion jako podającego.

HAZARDA poniosło, ale bez przesady jakby chcial go skopać to by go okopał....tymbardziej, że widac na filmiku jak najpierw mówi do chlopca by oddał piłkę.............

Gówniarz na trybuny (dożywotnio)..... A Hazard musi opanować nerwy na tym poziomie i dawać przyklad innym mlodszym graczom.

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
W każdej lidze kibice prowokują, tak jak było w Rosji jesienią co przerwali mecz bo bramkarz petardą dostał czy pamiętny incydent z Rzeźniczakiem w Polskiej lidze. Piłkarze zarabiają na boisku, i jeśli taki nieodpowiedzialny szczyl robi coś takiego to aż mnie krew zalewa. Hazard powinien dostać ze 3 mecze kary nic więcej, i z 50tysi kary(żaden funt dla tego gnojka z walijskiego wypiz*owa) zachował się tak nie inaczej ale został sprowokowany. Wyplewić rasizm ze stadionów to jedno, ale wieśniactwo to też ważna sprawa. W żadnym wypadku kibice i osoby trzecie nie mogą przeszkadzać podczas żadnego spotkania. Wierzę w kibiców Chelsea którzy połamią mu nogi:grin:

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
już zaczyna się wielka obrona jakiegoś imbecyla, który chciał zaistnieć i ukraść 3 sekundy wielkiej Chelsea. Sam sobie winny, nie dostał z premedytacją tylko wybił mu piłkę. Kto z Was grał na jakimś wyższym poziomie w cokolwiek to wie jaka jest determinacja, gdy się śpieszy i jakie emocje wtedy towarzyszą. Rozdmuchana afera, może jeszcze dożywotnią karę byś mu dał Shakal? No bądź poważny człowieku, że ligę ma zmieniać.... ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Zawsze starają się kraść sekundy w takich spotkaniach. Też nie można powiedzieć, że Chelsea była jedną nogą za burtą, a już prawie utonęła - 80 minuta i dobra gra w obronie Łabędzie nie ukazywały dobrego scenariusza. Jak dla mnie ten chłopak zrobił wszystko w normie - chciał ukraść kilka sekund, a przez głupotę Hazarda stracili sporo czasu, które i tak potem sędzia doliczył. Jak dla mnie jest to niedopuszczalne. W razie takich akcji to sędzia powinien reagować, a nie sam zawodnik - oczywiście wspominacie o determinacji i to rozumiem, ale po co z taką agresją :?: :!: Wina leży w większej mierze po stronie Belga, mimo wszystko.

Z 0

zaglebiak-24629

Użytkownik
Starają się ukraść kilka sekund ? Dobrze mogą sobie kraść , tylko nie w taki debilny sposób jak zrobił to ten chłopiec kładąc się na piłce i pajacując . Kopnięcie Hazarda nie było celowe , i najwyżej powinna to być żółta kartka lub nawet jej brak . Nie rozumiem tutaj całkowitej nagonki na Edena .

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Obiektywnie rzecz biorąć zawiniły obie strony. Jak dla mnie nie ma winnego i poszkodowanego. Hazard powinien się powstrzymać ale ten chłopak nie powinien tak prowokować. Benek, według Ciebie położenie się na piłce to przeciąganie czasu w normie? Gdyby trzymał w rękach i nie rzucił jej do Edena to rozumiem, musiałby podejść i sam ją zabrać. Ale położyć się ciałem na piłce... Belg zasługuje na karę, ale klub z Walii również. To może teraz co mecz jak ekipa gospodarzy będzie wygrywać to chłopcy od piłek nie będą ich podawać tylko kłaść się na nich...?

B 178

becks-59091

Użytkownik
Z postem ryba_gangsta12 jak najbardziej się zgadzam. Zawiniła zarówno jedna jak i druga strona. Hazard chciał wyrwać te kilka sekund, jego dążeniom do szybszego wznowienia gry się nie dziwię, nie zrobił niczego celowo. Ten młody od podawania piłek też niezły teatr odstawił, położył się na piłce, heh.
Ktoś wyżej napisał, że młody nigdy nie powinien już podawać piłek, zgodze się z tym.
Kartka dla Hazarda powinna być żółta w mojej ocenie.
Wyczytałem gdzieś, że młody przed meczem chwalił się, że będzie grał na czas, jak widać to robił. Na niejakim twitterze rośnie mu liczba wpisów, lajków czy innych badziewi. Litości.&lt;SCRIPT type=text/javascript&gt; vbmenu_register(&quot;postmenu_3346501&quot;, true); &lt;/SCRIPT&gt;

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
W ogóle gość nie powinien być zawieszony a czerwona kartka anulowana. Może żółta i to sam nie wiem czy na pewno. A dzieciak powinien mieć zakaz jakiegokolwiek pomagania przy meczach, bo wykazał się skrajnym tempym cfaniactwem.

guernica 584

guernica

Użytkownik
Dokładnie. Sam w pierwszej chwili skresliłem Hazarda i w dychy zbluzgałem niemiłosiernie. Aż obejżałem filmik. Niezły cwaniaczek z tego chłoptasia. Aż strach pomysleć co z niego wyrośnie. Pewnie drugi Ronaldo ;). Chodzi mi oczywiście o umiejetności aktorskie.

G 0

graczyk

Użytkownik
Ten młody &quot;cwaniaczek&quot; jak wczoraj gdzieś usłyszałem to syn jakiegoś działacza czy kogoś tam z Swanse. Podobno przed meczem już napisał na blogu że będzie starał o urwanie czasu jeżeli tylko da radę. A i określił się królem chłopców od podawania piłek.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom