Dyscyplina :
Piłka Nożna -
Liga Mistrzów
Godzina:
21:00
Spotkanie:
Barcelona - Inter
Typ Betbuilder:
Barcelona wygra, Powyżej 1,5 goli, Każda drużyna powyżej 1,5 rzutów rożnych
Kurs:
2.18
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:
Dzisiaj jestem całym sercem za Interem Mediolan, ale rozum mówi, że niestety Barcelona wygra to spotkanie i mam tylko nadzieje, że będzie to maksymalnie jednobramkowa zaliczka i będzie jeszcze czego szukać w Mediolanie. Nie oglądam spotkań FC Barcelony i mogę się tylko opierać na suchych wynikach, a te robią na mnie wrażenie i dużo czytam, że drużyna pod wodzą Flicka gra bajeczny futbol, czego niestety nie można powiedzieć o Interze, który jest już bardzo zmęczony sezonem i bardzo prawdopodobne, że w tym sezonie nie wygrają nic. Trzy porażki z rzędu nie zanotowali od 2019 roku i grają po prostu słabo z paru czynników. W tej drużynie brakuje przede wszystkim wartościowego zmiennika dla duetu Thu-La, bo o ile jeszcze Arnautović się jako tako broni, to Correa czy Taremi to jedno wielkie nieporozumienie. Kontuzja Dumfriesa w końcówce sezonu również była bardzo zauważalna, bo o ile Darmian to solidny grajek, to jednak już nie poziom takiego zespołu i wiem, że czasem potrafi zdobyć bramkę, ale często gubi krycie i padają bramki po jego stronie boiska. Barella po bardzo dobrym początku sezonu przygasł, a Frattesi nie jest już takim jokerem jak w poprzednim sezonie. Uważam, że Barcelona dzisiaj wygra, ale Inter będzie miał na pewno swoje szanse, które musi wykorzystać bo defensywa Barcelony nie jest monolitem.