>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Półfinałowe starcie Ligi Mistrzów + Rewanż FC Barcelona - Inter Mediolan [30.04.2025 - 6.05.2025]

L 2,6M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
FC Barcelona - Inter, Barcelona wygra w obu połowach, @4.00 Superbet

Może troszkę ponosi fantazja, ale w poszukiwaniu dużego kursu celuje własnie w takie rozstrzygnięcie w półfinale LM. Barcelona zmęczona, ale jednak w pełni umotywowana i zbudowana soczystym zwycięstwem z Realem w Pucharze Króla. W przypadku Interu można mówić o kryzysie, bo odpadli w Pucharze, a w lidze w zasadzie wyzerowali swoją przewagę nad Napoli, tak więc można powiedzieć że Inter w krótkim czasie może przegrać wszystko. Oczywiście Liga Mistrzów to inna motywacja, inny prestiż i tutaj z pewnością pewne różnice się zacierają, ale nie da się ukryć, że Barca to główny kandydat do trypletu i z pewnością też gospodarze będą chcieli mieć jak najlepszą zaliczkę przed rewanżem. Barca uczy się na błędach i ewentualna skromna wygrana np. 1-0 / 2-1 czy tez remis może być zbyt małym handicapem w rewanżu, gdzie zazwyczaj Barca łapie mały paraliż jak z BVB.

Ostatnia edycja:
successful 3,1M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Raphinha strzeli @2.43 Betcris

Barcelona obok PSG jest jedynym zespołem w Europie z szansą na potrójną koronę, czyli mistrzostwa kraju, pucharu kraju i tej wisienki na torcie - wygranej w finale Ligi Mistrzów. Robert Lewandowski niedawno złapał kontuzję, która wyeliminowała go z udziału w ostatnich meczach. A więc jeszcze poczeka na swoje setne trafienie w ramach klubu z Katalonii. Pod jego nieobecność Barcelona wciąż ma duże szanse na ustawienie dobrej zaliczki przed trudnym rewanżem w Mediolanie, a na jednego ze zdobywców bramki typuję Raphinhę. Zdobył dwie bramki i asystę w spotkaniu ligowym z Celtą Vigo. Zdobył bramkę i dwie asysty w pierwszym ćwierćfinałowym spotkaniu z Borussią Dortmund. W ostatnim spotkaniu w ramach Pucharu Króla przeciwko Realowi to Torres był najdalej wysuniętym napastnikiem, ale mam przeczucie, że Raphinha będzie chciał walnie przyczynić się do wytworzenia zaliczki pozwalającej im głęboko wierzyć w awans do finału.

Ostatnia edycja:
maarcin14 1,6M

maarcin14

Użytkownik
Barcelona - Inter
Dani Olmo powyżej 0,5 celnego strzału
1.64 Superbet

Dani Olmo jest w dobrej formie, w ostatnich tygodniach strzelał gole Osasunie, Celtcie Vigo oraz Mallorce, w Lidze Mistrzów zagrał 7 spotkań z czego 4 w wyjściowej jedenastce, średnio na mecz oddawał 1,3 strzału z czego 0,6 była celna. W rozgrywkach ligowych ma 9 bramek, rozegrał 20 spotkań w La Lidze z czego 11 w pierwszym składzie, oddawał tam 1,9 strzału a 0,8 to strzały celne. Barcelona gra u siebie i z pewnością będzie chciała zdobyć jakąś zaliczkę, wszyscy wiemy jak Barcelona potrafi zdominować rywali i tworzyć sobie multum sytuacji, myślę że Olmo również jakąś będzie miał i odda celny strzał.

Otrzymane punkty reputacji: +925
magnum89 367,7K

magnum89

Znawca - Serie A
Dyscyplina : Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Barcelona - Inter
Typ Betbuilder: Barcelona wygra, Powyżej 1,5 goli, Każda drużyna powyżej 1,5 rzutów rożnych
Kurs: 2.18
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Dzisiaj jestem całym sercem za Interem Mediolan, ale rozum mówi, że niestety Barcelona wygra to spotkanie i mam tylko nadzieje, że będzie to maksymalnie jednobramkowa zaliczka i będzie jeszcze czego szukać w Mediolanie. Nie oglądam spotkań FC Barcelony i mogę się tylko opierać na suchych wynikach, a te robią na mnie wrażenie i dużo czytam, że drużyna pod wodzą Flicka gra bajeczny futbol, czego niestety nie można powiedzieć o Interze, który jest już bardzo zmęczony sezonem i bardzo prawdopodobne, że w tym sezonie nie wygrają nic. Trzy porażki z rzędu nie zanotowali od 2019 roku i grają po prostu słabo z paru czynników. W tej drużynie brakuje przede wszystkim wartościowego zmiennika dla duetu Thu-La, bo o ile jeszcze Arnautović się jako tako broni, to Correa czy Taremi to jedno wielkie nieporozumienie. Kontuzja Dumfriesa w końcówce sezonu również była bardzo zauważalna, bo o ile Darmian to solidny grajek, to jednak już nie poziom takiego zespołu i wiem, że czasem potrafi zdobyć bramkę, ale często gubi krycie i padają bramki po jego stronie boiska. Barella po bardzo dobrym początku sezonu przygasł, a Frattesi nie jest już takim jokerem jak w poprzednim sezonie. Uważam, że Barcelona dzisiaj wygra, ale Inter będzie miał na pewno swoje szanse, które musi wykorzystać bo defensywa Barcelony nie jest monolitem.

Ostatnia edycja:
darkmessiash 560

darkmessiash

Użytkownik
Awans 2.45 Inter.
Myślę , że Barcelona tutaj w dwumeczu zostanie stłamszona przez dobrze grającą obronę Interu(dziś mogą wygrać ale jeśli im się to uda to maks 1 bramką). Jest to dobry kurs na Ako długoterminowe. Włosi grają inną piłkę może nie tak efektowną jak Katalończycy ale efektywną. San siro zweryfikuje Barcelone ale nie licze tutaj na cud podobny do meczu z Benfiką. Zresztą każdy kto trochę śledzi mecze i różne ligi to wie że włoska piłka jest specyficzna a Barcelonie nie leżą te zespoły z półwyspu Apenińskiego, zresztą w tamtym roku chyba z którąś już odpadła.
Finał między Interem i PSG gdzie wkońcu Paryżanie przełamią swoją złą passe no nie są do zatrzymania a pomyśleć że gruzin Kvara kilka lat temu grał przeciwko Legi chyba w Rubinie i nasi go zamiatali jak chcieli...Gdyby lepiej sie zaprezentował to może Legia by go wzięła wtedy...

Otrzymane punkty reputacji: +560
R 1,9M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Barcelona - Inter
Barcelona wygra
Betcris
Kurs 1,68

Barcelona jest faworytem do wygrania tego meczy. Jej ambicje sięgają zdobycia wszystkich możliwych trofeów w tym sezonie a LM jest jednym z nich. Dlatego takie dwumecze trzeba rozstrzygać juz w pierwszym meczu na własnym stadionie, żeby nie zostawiać pola rywalom w rewanżu. Starcie z Borussia pokazało, jak to jest ważne. Dlatego typuję zwycięstwo gospodarzy, ale nie zaryzykuję handicapu, bo to jednak już półfinał i potencjały obu ekip sa zbliżone, więc różnie może być o czym przekonał nas wczorajszy pojedynek, gdzie goście z Paryża pokonali Arsenal, na którego stawiało wielu graczy. Inter oststnio bez formy - 3 kolejne porażki. Oby dzisiaj dopisali czwartą

versa 891,5K

versa

Typer
FC Barcelona - Inter Mediolan
BetBuilder: Barcelona wygra
, Powyżej 4.5 goli, Torres strzeli gola, Barcelona więcej rr, każda drużyna poniżej 5.5 rr
Fortuna @26.00

Miesiąc 'typów dnia' zamknięty po nietrafionym typie rr62dga, więc spróbuję sobie zagrać mocnego skladańca. Myślę, że FC Barcelona wykorzysta atut gry u siebie i wygra to spotkanie, Barcelona lubi grać szalone spotkania, więc liczę również na bramki, nie tak jak to było we wczorajszym spotkaniu Arsenal - PSG. Pod nieobecność kontuzjowanego Lewandowskiego jego miejsce zajmie Ferran Torres i myślę, że ukąsi conajnniej jednym trafieniem. Na dobitkę betbuildera dorzuciłem obie drużyny poniżej 5.5 rzutów rożnych - jeśli będą bramki, to z rogalami może być ciężko, drużyną bardziej ofensywną w tym spotkaniu powinna być Barcelona, Raphinha z Yamalem mam nadzieję nabiją rogów więcej niż cały Inter. A nóż może szalona wizja nie pójdzie na marne 😄 Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
F 117,4K

FanGkstychy73

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: FC Barcelona - Inter
Typ: Barcelona będzie prowadzić w dowolnym momencie meczu
Barcelona wykona więcej rz.rożnych
Kurs : 1.85
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:
To już półfinałowa rywalizacja Ligi Mistrzów. Barcelona jest w niesamowitym gazie. Inter w ostatnich meczach spuchł. W meczach bezpośrednich na stadionie Barcy było 10:8, 3:3, 9:3, 9:2 rzutów rożnych. Inter w 5/5 wyjazdowych meczach LM miał mniej rogów od swoich przeciwników.
Z fartem 👍💪

Do góry Bottom