rewetel
Użytkownik
Nie polecam się trzymać sztywno zasad i przekonań. Nie warto również powtarzać tego, co mówią inni.Ja pamiętam, że Barcelona praktycznie cały czas atakowała, był ogromny pressing, a mimo to Juventus się obronił. Zapomniałem oczywiście dodać, że za żelazną ścianą defensywy jest jeszcze żelazny Buffon. Sytuacji z karnym nie pamiętam. I jeszcze raz to napiszę: jak Barcelona im nie strzeliła tym bardziej nie strzeli Monaco - i tak - Barcelona jest wyznacznikiem i to ogromnym bo to w tej chwili to najlepsza lub jedna z 5 najlepszych drużyn na świecie więc jak nie oni to kto ma być wyznacznikiem - Legia ? A sam atak Barcelony (MSN) uważa się za najlepszy na świecie ! Właśnie o to chodzi, że Juventus już został przetestowany w tej edycji LM, a Monaco dopiero dzisiaj natknęło się na klasową drużynę z TOP 10 lub nawet TOP 5 świata. Co do Atalanty to wiesz doskonale, że Juventus (nawiasem mówiąc w przeciwieństwie do Monaco) ma już praktycznie ligę ogarniętą. I takie wpadki zdarzają się rzadko. Nie oglądałem meczu, ale mogę się założyć, że oni myślami już byli przy dzisiejszym meczu, a + kwestia tego, że tak czy inaczej zdobędą mistrzostwo ligowe to po co mieli się spinać. No chyba, że to był jakiś prognostyk początku tracenia formy, jeśli tak przekonamy się już dzisiaj. Zapomniałem jeszcze dodać wcześniej, że w przeciwieństwie np do Realu czy Barcelony - Juventus marzy o LM od wielu dziesięcioleci, a Buffon powiedział, że pójdzie na emeryturę jak to zdobędą więc motywacja jest na maksa, a Monaco i tak już osiągnęło bardzo dużo. Ja idę dzisiaj i w całym dwumeczu w stronę Juventusu ! Zobaczymy kto będzie miał rację.
Mój typ: Monaco więcej rożnych 2 drogowo @1,9