miko_mu
Forum VIP
[1x2] Manchester United - Arsenal FC 1.80 3.25 4.55
[Awans] Manchester - Arsenal 1.50 2.35
Kursy by bet-at-home
[Awans] Manchester - Arsenal 1.50 2.35
Kursy by bet-at-home
MU dziś pokazało na co ich stać. Przegrywać 0;2 i wygrać 5:2 to jest coś! Myślę, że Arsenal nie będzie w stanie zatrzymać MU i w konfrontacji przejdą dalej oraz licze też, że w lidze wygrają w 37 kolejce PL. Więc do boju MU liczę na to, że Sir Alex Ferguson jako pierwszy manager obroni tytuł LM.Dziwi mnie to, że pomimo tak prestiżowego meczu nie ma ani jednego komentarza w tym temacie.
Ja jako kibic AFC będę liczył na swoją drużynę, która mam nadzieję zwycięży z MU. MU ostatnio gra słabo i oby ta słaba passa została kontynuowana Zobaczymy jak to będzie pierwszy mecz już w środę.
C'mon Arsenal!!
Myślę, że karny w tym meczu dał dla MU wiarę, że mogą wygrać (co prawda karnego nie było).MU dziś pokazało na co ich stać. Przegrywać 0;2 i wygrać 5:2 to jest coś!.
mała poprawka co do składu Gunners;] w obronie na 90% zobaczymy takie ustawienie:Wenger i spółka zapowiadają, że jadą na Old Trafford by wygrać i na pewno nie zamierzają grać defensywnie. Jak im się to uda? W moim odczuciu wcale nie będzie to takie proste, bo Manchester to zespół z ogromnym doświadczeniem i nieco lepszym składem. Czerwone Diabły walczą jeszcze o Mistrzostwo Premier League, Kanonierzy mogą się już skupić tylko i wyłącznie na Lidze Mistrzów. Wszystko będzie zależeć od obrony United, która ostatnio gra w kratkę. Jeśli Arsenal zdobyłby szybko gola tak jak Porto, to ciężko będzie o zwycięstwo gospodarzy. Jednak jeśli podopieczni Fergusona od początku narzucą rywalowi swój styl gry to wygrana miejscowych będzie bardzo prawdopodobna. Arsenal jest w gorszej sytuacji, bo nie wystąpi Van Persie, a obrona bez Gallasa i Clichy'ego, a z Silvestrem może nie być w stanie powstrzymać Rooneya i Ronaldo. Poniżej prezentuję przewidywalne składy. Z wiadomych względów mogę się nieco mylić co do Arsenalu, także zorientowanych kibiców The Gunners proszę o poprawę
Pierwsze primo po co się wypowiadac po meczu i mówic co się dzialo skoro każdy widział, a to jest forum bukmacherskie i najlepiej popisac się przed meczem swoją wiedzą a nie po.Dlaczego nie ma żadnych wypowiedzi po wczorajszym meczu ? ????
Według mnie, mecz nie stał na najwyższym poziomie, co prawda Manchester miał optyczną przewagę i udokumentował ją jedną bramkę, lecz gdyby nie Manuel Almunia, to wygraliby zdecydowanie wyżej. Arsenal przez większą część meczu bronił się i tylko koncentrował się na grze z kontrataku.
Szkoda, że nie obejrzeliśmy więcej bramek, lecz ja osobiście mam nadzieję, że rewanż przyniesie znacznie więcej emocji niż wczorajszy mecz. Poza tym jeszcze dla mnie niespodzianką było to, że O'Shea strzelił gola, tym bardziej, że nie było on ostatnio w jakiejś wybornej formie.
Tak tylko mi chodzi o to, że skoro zawodnik nie jest w formie, to zwykle się na niego nie stawia i stąd było moje zdziwienie, że Sir Alex Ferguson wystawił w wyjściowej 11 O'Shea. Ale teraz bardzo dobrze widać, że wie co robi i Irlandczyk odpłacił się mu w pięknym stylu.Pierwsze primo po co się wypowiadac po meczu i mówic co się dzialo skoro każdy widział, a to jest forum bukmacherskie i najlepiej popisac się przed meczem swoją wiedzą a nie po.
Drugie primo : Jak ten mecz nie stał na najwyższym poziomie to na jakim stał mecz Barca-Chelsea ?
To że zawodnik nie jest w formie nei znaczy że nie może strzelac bramek. Nawet kiedy piłka się od niego odbije. Popatrz na Filippo Inzaghiego ile on bramek strzelił gdy piłka sie od niego odbijala itp.
Służy do dyskusji ale należy podawac porządne wnioski a nie lanie wody jak to często i gęsto robisz w kazdym z tematów. I jako że jest to forum bukmacherskie to dyskutuje się tutaj głównie na temat typów . A w tematach o LM mnóstwo postów ma charakter kłotni i napinki więc po co takową wprowadzac po meczu ?Tak tylko mi chodzi o to, że skoro zawodnik nie jest w formie, to zwykle się na niego nie stawia i stąd było moje zdziwienie, że Sir Alex Ferguson wystawił w wyjściowej 11 O'Shea. Ale teraz bardzo dobrze widać, że wie co robi i Irlandczyk odpłacił się mu w pięknym stylu.
A po drugie to chyba forum jest po to, aby dyskutować...