marcinforever
Użytkownik
Na Old Trafford w Manchesterze w półfinałowym meczu Elitarnej Champions League zmierzą się piłkarze legendarnych i niezwykle załsużonyc klubów: Manchesteru United i AC Milan.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oto jak przedstawiają się notowania u bukmachera Bwin na to spotkanie
Manchester United - AC Milan 1.95 3.10 3.80
Typ 1
Ja stawiam 400zł na manchester united moim zdaniem to faworyci . Niemogą pozwolić sobie na porazke na swoim stadionie w tak waznym meczu .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zapraszam do dyskusji na temat tego spotkania... jaka jest Wasza opinia? czy Red Devils wygrają po raz kolejny w Teatrze Marzeń, czy może zdominuje ich taktyczna myśl Milanu - Carlo Ancelottiego ?
Edit: TBM - naniosłem małe poprawki
Oto jak przedstawiają się notowania u bukmachera Bwin na to spotkanie
Manchester United - AC Milan 1.95 3.10 3.80
Typ 1
Ja stawiam 400zł na manchester united moim zdaniem to faworyci . Niemogą pozwolić sobie na porazke na swoim stadionie w tak waznym meczu .
Zapraszam do dyskusji na temat tego spotkania... jaka jest Wasza opinia? czy Red Devils wygrają po raz kolejny w Teatrze Marzeń, czy może zdominuje ich taktyczna myśl Milanu - Carlo Ancelottiego ?
Edit: TBM - naniosłem małe poprawki