Atl. Madryt vs Arsenal L.
(pow. 2,5 goli w meczu) + RB Salzburg vs Ol. Marsylia
(pow 1,5 goli w meczu) kurs AKO: 2,26 buk: Totolotek
Jednak jakieś zabawy "pod prąd" i pseudo kontrowanie nie było potrzebne...
Wiem, że idę pod prąd z overem w Madrycie bo wszyscy gracie under. Sam mam już pograne 1x i awans Atletico w innych betach (tylko to zostało na kuponach) więc troszeczkę traktuję to jako skontrowanie. Jednak tylko troszeczkę bo jak sam pisałem Arsenal porażał nieskutecznością. Jednak... ilość strzałów na bramkę i sytuacji była tak ogromna, że myślę, że co najmniej jedną bramkę wcisną, a wtedy... Atletico musi zareagować i niekoniecznie grając tylko na dogrywkę. W innym scenariuszu Arsenal, który musi się otworzyć nadzieje się na kontrę i wtedy przy stanie 1:0, nadal Arsenal będzie dążyć do remisu, który da im dogrywkę bądź nadzieje się na kolejną kontrę Atletico... Formacja ofensywna w Arsenalu jest w miarę silna, choć mało skuteczna, ale poprawić ją mogą. Pamiętajmy, że to jest tylko 1:1. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że Atletico awansuje, ale w
LM było już sporo niespodzianek... Samo Atletico ma niezłych grajków w przodzie i teoretycznie może zrobić samo 3:0. I teraz statystyki: Arsenal w prawie każdym z meczy w tym sezonie coś strzelał, w wielu był pokryty over 2,5. Atletico rzeczywiście gra minimalistycznie, ale i ono w połowie spotkań w
LE i
LaLiga miało pokryty taki over. Myślę, że mecz zakończy się wynikiem 2:1 dla Atletico. Co do 2 meczu nie oglądałem, kompletnie nie wiem, ale jak większość gra over 2,5 ja zagram bezpieczniejszą linię 1,5. Do doprowadzenia do dogrywki Salzburgowi wystarczy 2:0.
Dodam jeszcze, że zdaję sobie sprawy, że w
LE są najczęściej remisy i undery i wystrzegam się tych rozgrywek, ale półfinały potrafią być tak dobre jak te które już widzieliśmy w poprzednich sezonach.