Spotkanie: Real Madryt - Bayern Monachium
Typ: Bayern over 1.5 gola
Kurs: 1.88
Bukmacher: LVBET
Witam. Sporo już zostało napisane o tym meczu, zatem w skrócie... Mój typ to w sumie nic nowego, każdy z "nas" ma swoją wizję na te spotkanie... Myślę, iż warto przede wszystkim ze spokojną glową podejść do tego meczu i...zostawić sympatię czy antypatię gdzieś w szufladzie... Kibicowanie drużynie to jedno,
praca - obstawianie - drugie... Nie neguję typów powyżej, zaś przedstawiam tylko swoje spojrzenie. Dobrze wiemy jak obie ekipy graja z przodu, natomiast defensywa u jednych jak i drugich nie jest czymś nadzwyczajnym... Braki kadrowe, gorszy dzień, błędy,sedzia To jest piłka, wszystko może się wydarzyć. Over 1.5 gola Bayernu sam zagrałem za 10j (1-10) i to samo proponuję tutaj Wam, uważam że jak najbardziej do wzięcia. 2 gole Bayernu to dużo i nie dużo, pytanie co z gospodarzami, którzy też coś zapewne strzelą... Scenariusz być może zna ktoś tam u góry... nam natomiast zostaje tylko czekać na pierwszy gwizdek z niecierpliwością i liczyć, że zawodnicy warci kosmiczne pieniędze sprostają zadaniu i zagrają..."kosmiczne" spotkanie dzisiejszego wieczoru, czego oczywiście sobie i Wam życzę. Pozdrawiam