>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

>> $PÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ <<

lucash90 7

lucash90

Użytkownik
-&gt; SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ &lt;-
Witamy wszystkich ;)
Postanowiliśmy [Lucash90 i Raks] założyć własny temat, żeby podejść w końcu do sprawy na poważnie i bardziej profesjonalnie.
Czas zacząć działać konkretnie i konsekwentnie.
Wiadomo, że wielu już próbowało, my też próbowaliśmy osobno i z różnym rezultatem. Wymyśliliśmy więc, że spóła to dobry motyw. Bo co dwie głowy to nie jedna :] Będziemy się starali podawać najpewniejsze dla nas typy z tenisa, siaty i kosza, czasem może coś z gały. Ja ogarniam więcej tenisa, troche siaty, Raks kosza i siate.
Tyle gwoli przedstawienia, co z tego wyjdzie zobaczymy. Chodzi nam przede wszystkim o to by usystematyzować i poprawić wyniki, co da się osiągnąć tylko żelazną konsekwencją.
Dlatego postanowiliśmy podawać w tym temacie każdy po jednym lub dwa typy dziennie, co da ako co najmniej 1.50. Założenie jest takie że gramy typy tylko od 1.2 w górę.
Temat ten istnieje przede wszystkim dla nas dwóch, żeby się sprawnie komunikować i nawzajem wspierać w typowaniu i trzymać w ryzach, ale jeśli typy będą dobre i ktoś skorzysta, to będzie nam miło.
Stawkowanie jest indywidualne, zależy to od naszego budżetu i przeczucia co do typów, więc podajemy tylko czyste bety. Zazwyczaj będziemy nasze typy podawać wieczorem na spotkania z dnia następnego. Buk żeby być w jedności to Bwin na razie.
Let&#39;s rock! ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
lucash90 7

lucash90

Użytkownik
No to na dobry początek ode mnie: 1. ATP Challenger Genewa -&gt; 09-11-2011 Michael Lammer - Holger Fischer ✅
Typ: 1
Kurs: 1.25 2. ATP Masters Paris -&gt; 09-11-2011 Novak Djokovic - Ivan Dodig ✅
Kurs: 1.20 Zaczynamy spokojnie :;/:

lucash90 7

lucash90

Użytkownik
Kupon #1
-&gt; 09-11-2011 &lt;-
???? Lammer ✅ ???? Djokovic ✅ :siata: USA ???? ⛔
Ako: 1.83 Kobiety w siate są niestety nieprzewidywalne ;/ Pierwszy set ustawił psychicznie obie drużyny... No, a tenis zgodnie z planem gładziutko;) I kij w oko tym wszystkim którzy pluli na Novaka, że przyjechał do Paryża tylko pozwiedzać i zgarnąć flote :razz:

lucash90 7

lucash90

Użytkownik
lucash90
Ode mnie:

1. ATP Masters Paris - Doubles -&gt; 10-11-2011
Bryan/Bryan - Bennetau/Mahut ⛔
Kurs: 1.20
2. ATP Masters Paris -&gt; 10-11-2011
Andy Murray - Andy Roddick ✅
3. ATP Masters Paris - &gt; 10-11-2011
David Ferrer - Aleksandr Dolgopolov ✅
Kurs: 1.35
Najlepszy debel świata znów w formie i na fali i znów stawianie na nich jest pewne;)
Murray gra aktualnie tenis nieosiągalny dla Roddicka.
Wielu pewnie (mnie też) zaskoczyło to, że Dolgopolov wogóle wygrał, no ale kiedyś się musiał przełamać. Ale oglądałem dziś Ferrera i powiem tyle- jest dobrze;)

lucash90 7

lucash90

Użytkownik
Kupon #2
Jako, że miały być max 2 typy ode mnie:
???? Bryan/Bryan ⛔
???? Murray ✅
▶ Aarhus Handbold
✅ Ako: 2.16
Koniec! Nigdy w życiu już zawszałego grosza nie postawie na Brayanów. Pizdy z nich jakich mało :przeklina:

lucash90 7

lucash90

Użytkownik
Lucash90
1. ATP Masters Paris -&gt; 11-11-2011
Tomas Berdych - Andy Murray ⛔ No i dlaczego?? ????
Typ: 2
Kurs: 1.25
2. Challenger Buenos Aires -&gt; 11-11-2011
Wayne Odesnik - Julio Silva ⛔
Kurs: 1.48
3. Challenger Ortisei -&gt; 11-11-2011
Rajeev Ram - Marcel Zimmermann ✅
Kurs: 1.30
4. Challenger Buenos Aires -&gt; 11-11-2011 [dodane dzisiaj] Carlos Berlocq - Facundo Bagnis ✅
Kurs: 1.22
5. Challenger Loughborough -&gt; 11-11-2011 [dodane dzisiaj]
Andre Begemann - Tobias Kamke ✅
Kurs: 1.28

lucash90 7

lucash90

Użytkownik
Kupon #3
11-11-2011

???? Murray ⛔
???? Odesnik ⛔
▶ Savehof
✅
Ako: 2.41 ⛔
W ogóle to co zrobiło dziś na korcie tych dwóch panów... Kurde beznadziejnie jest patrzeć jak gość który gra ładniej, bardziej ofensywnie przegrywa, bo mu się coś w główce na chwilę zatrzymało i chwilowy przestój wykorzystał w tym czasie konsekwentny przeciwnik. Z takimi graczami nie ugadniesz, czy się wstrzeli, czy akurat mu się nie będzie chciało... No ale mam przynajmniej już trochę więcej wiedzy na temat Odesnika... szkoda tylko kasy ;P

lucash90 7

lucash90

Użytkownik
Myśli że bedzie spadał, bo QPR to beniaminek, a Stoke jeśli ma wygrywać to tylko z zespołami pokroju QPR, no ale dobrze mieć na oku to kursiwo;) Ty a ten Murray, to ja nie mam pojęcia, miał kilka razy wygrany prawie mecz i dał dupy:-( Pech mnie prześladuje po prostu :;/:. Ale do trzech razy sztuka. Tym razem już dobiorę te właściwe spotkania, może nie trafie na wałki;) Mam na oku jednego z tenisa co kurs był wczoraj ponad 3 a dzisiaj juz 1.7. Wrocił po dlugiej przerwie i rozpieprza gosci którzy sa duzo duzo wyzej w rankingu od niego. I tak sie wczoraj zastanawialem dlaczego na takiego kolesia jest kurs 3, a tu dzisiaj prosze bardzo 1.7 ;) Ale to pomysle jeszcze.

R 2

raks

Użytkownik
raks
puszcze Stoke City na singla dzisiejszym kursem ,w nożnej kurs spada nieobiektywnie poprzez rozkład głosów graczy na zespoły .
Nożna Anglia
Stoke City -Queens Park Rangers
typ ; 1
kurs ; 1.70

lucash90 7

lucash90

Użytkownik
lucash90
Ziom ależ oczywiście ???? :
1. ATP Paris Masters -&gt; 12-11-2011 [14.00 pm]
Roger Federer - Tomas Berdych ✅
Kurs: 1.30
2. Challenger Knoxville -&gt; 12-11-2011 [01.00 am]
Brian Baker - Uładzimir Ignatik ✅
Kurs: 1.72
3. Snooker PTC Antwerpen -&gt; 12-11-2011 [11.00 am]
John Higgins - Matthew Couch ✅
4. Siatkówka Grecja A1 -&gt; 12-11-2011 [17.00 pm]
Panathinaikos - Iraklis (-1,5 seta) ✅
Kurs: 1.35
5. Challenger Knoxville -&gt; 12-11-2011
Jesse Levine - Mirza Basic ✅
Kurs: 1.42
W końcu kurs na Fedexa warty grania;P Mój ulubiony tenisista idzie jak burza, a Berdych dziś wypocił większość sił z Murrayem. Powinno ładnie siąść ;) Dodam na marginesie, że początkowo, zaraz po wystawieniu kurs był 1.48 ;)
Baker to ta moja &quot;perełka&quot;, co ją tak długo obserwowałem :p Zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Do góry Bottom