voic3d
Użytkownik
Teraz o tym pomyślałem, chciałem dopisać, ale już mnie uprzedziłeś.Wszystko fajnie tylko zapomniałeś o 3:0 I 0:3...
Co z tym zrobisz ???
OK, nie było tematu ????
Teraz o tym pomyślałem, chciałem dopisać, ale już mnie uprzedziłeś.Wszystko fajnie tylko zapomniałeś o 3:0 I 0:3...
Co z tym zrobisz ???
??????zakładki Wudara ????
Panie hooma,Panie wudar. Obserwuje Twoj temat od paru dni i pragne spytac co sadzisz o granie 3 linii w jednym czasie, ktore opieraja sie na:
1. Parzysty wynik
2. 2 lub 3 gole
3. Obie strzela
Trzeci punkt dodalem bo uzmyslowilem sobie, ze czesto druzyny w Twoich typach strzelaja obie.
Typujac spotkanie x, gdzie graja druzyny A i B totalnie zadnej linii nie trafiasz kiedy wynik to:
1:0
0:1
Az tyle ????
Zabawa sie zaczyna gdy wchodza dwie linie np wynik:
2:1 3 gole i obie strzelaja
1:3 parzyste i obie strzelaja itp.
I teraz najciekawiwj jest rzecz jasna trafic 3 linie w jednym meczu ???? To sie moze zdarzyc np.gdy:
1:1
Niby niewiele, ale ja tu bazuje na teorii, ze latwiej trafic 1 lub 2 linie z 3ech mozliwych niz 1z2 lub 2z2.
Jesli by sie lepiej przypatrzec mozna zamienic typ Parzysty na NIEparzysty. Analogicznie skromne 0:1 i 1:0 da nam wygrac ten typ, ale zas pudlujemy pozostale linie.
Slowem, trzeba by bylo zrobic jakas rozbudowana symulacje wynikow, ktory wariant daje wiec % powodzenia, bo tego jeszcze sie nie podjalem.
Ogolnie lista trafienia 2z3 i 3z3 linii jest duza, a jak trafiamy wiecej niz 50â naszych linii (over 1.5 typu) mozna liczyc na zysk, nie baczac na to, ze jak przy kazdej progresji moze byc czarna seria typu np. trafimy stale parzyste i 2&3 gole a nie ma bts dlugo, ale w tym przykladzie to trzeba nie miec nosa lub duuuzego pecha by w taki sposob poprowadzic swoja serie.
2z3 i 3z3 trafionych linii przy bts, 2&3 i parzysty mamy gdy:
1:1, 2:1, 1:2, 3:0, 0:3, 2:2, 3:3, 3:1, 1:3 no dalej to takie poprostu jak obie cos strzela, a suma daje parzysty wynik.
Rozpisalem sie na telefonie i troche mi to zajelo, poswiec swoja uwage i wypowiedz sie. Bycmoze stawkowanie musi byc calkiem inne, sam mam ochote dopiero zrobic test "na papierze", ale zastanawiam sie nad stawkowaniem.
34.
Maceratese - Mantova 1:0
P@1,90
st 11,12j
11,12j
stan 191,51j
2lub3@2,00
st 551,19j
551,19j
stan 1301,33j
ogółem 1109,82j