Kilka słów podsumowania testu
Test można uznać za udany bo zakończony plusem w obydwu progresjach
Przy założeniach banku 1326j zysk po 150j w każdej progresji to jest około 12%
Całościowo 2652j zysk 311j
Ogólnie uważam że sposób jest wart uwagi oczywiście przy odpowiednim zabezpieczeniu finansowym bo ci którzy śledzili go od początku to wiedzą że dwa razy był 8 próg w jednej z progresji(Parzyste) więc wcale tak kolorowo nie było jak wskazuje to stan konta na zakończenie testu
Poza tym na początku trafiła się też seria wyników 1:0 zero,więc wywindowało nam obydwie progresję na wysokie poziomy,jednak wszystko dobrze się skończyło
Wiem że zaraz ktoś powie że 100 meczy to nie miarodajny test i ja się z tym zgodzę bo wiadomo że w następnych 30 meczach można wszystko przegrać,nie mniej po 100 meczach można już jakieś wnioski wyciągnąć
Moje są takie że oprócz wymienionych wyżej wahań gra przebiegała dosyć spokojnie
Głównym założeniem było granie over2,50 i z tego jestem zadowolony 53 trafione z kursem minimalnym @1,80 i stawkowaniem FK daje zysk,więc da się zrobić nakursach poniżej @2,00
Co do parzystych to zawsze podchodziłem do tego z rezerwą bo nie sposób tego przewidzieć a mimo to wciąż udaje mi się nie wtopić choć czasami jest bardzo blisko...
Niechciane 1:0 wychodziło 21 więc mniej więcej co 5 raz,patrząc na kursy od @7,00 do @13 i grając to dutchingiem otrzymujemy średni kurs około @3,50,trafiając to średnio co piąty raz odpowiednio stawkując też jesteśmy wstanie osiągnąć zysk
Liczby:
100 meczy
over2,50 trafiony 53 razy 53%
Parzyste trafione 42 razy 42%
Podwójne trafienia 15 razy 15%
Niechciane 1:0 21 razy 21%
To na razie tyle jak ktoś ma jakieś uwagi,spostrzeżenia to pisać śmiało te krytyczne też jak najbardziej, bo wcale nie jest tak jak ktoś pisał że źle znoszę krytykę....