1linia-1progresja.To mialem na mysli.Cześć,
Nie wiem co masz na myśli pisząc"...grając 5 linii..." ale jakich linii?
Ja grając nawet tutaj na początku grałem cztery linie i we wszystkich na koniec testu byłem na plus(aczkolwiek czasami wchodziłem na bardzo wysokie progi)
Różnie to ze mną bywało niektóre progresje przerywałem po bankrucie tak jak w tym temacie ze stratą ponad 1700j a niektóre testy przerywałem mając plus na koncie
Nie nie robiłem żadnego podsumowania i ciężko mi powiedzieć czy wtapiając na jednej linii raz na jakiś czas byłby zysk z innych,wydaje mi się że to wszystko zależy od tego co grasz i z jakimi kursami bo na tych moich @1,95 to raczej by się to nie udało...
Wlasnie.I wieksze odchylenia od zakladanej skutecznosci.Bo jakby kurs 3.00 trafiac regularnie nawet powiedzmy do co 8ej proby to problemu nie ma.To ja trochę namotałem bo wiem o co chodzi z pięcioma liniami,chodziło mi raczej o to jakie zdarzenia i z jakimi kursami by grać,bo tak jak pisałem te moje raczej się nie nadają
Ja próbuje nadrabiać skutecznością w granicach 50-60% ale wiadomo że trzeba być dobrym typerem żeby taką skuteczność mieć przez dłuższy czas a ja się za takiego nie uważam,stąd też moje dość częste porażki bo zawsze powtarzałem że jaki system czy sposób by nie był to zawsze najważniejsze pozostanie typowanie
Reasumując myślę że mogło by się udać z multiprogresją na kilka linii ale kursy na zdarzenia musiały by oscylować tak od 3,00 w górę ,a wiadomo czym wyższy kurs tym trudniej go trafić ...