Ktoś powie że kursy nie grają,ale przeglądając cały temat od początku to jednak tam grając cztery linie był
choć w podsumowaniu zaznaczyłem że progresja czasami wchodziła na wysokie progi i nie byłem z niej zadowolony
Jednak tam grałem kursy@1,80 na over2,50 czyli raczej overove mecze..tutaj starałem się dobierać mecze bardziej underowe z kursami na o2,5 powyżej 2,00
To co napisał @adiqq 55 meczów to jest żadna próba jednak ja na niej poległem bo granie progresji z kursami rzędu@1,52-1,95 wiąże się z bardzo dużym ryzykiem szybkiej straty kasy(niby to wiem ale wciąż się w to pakuję)......jednak wciąż ufałem w swoje zdolności typersko-obserwacyjne i po raz kolejny mnie zawiodły
Czym się kierowałem przy doborze meczów?
Wystarczyło mi ze na ostatnie 15 meczów jednej i drugiej drużyny 75% wyników to były mecze w których padały przynajmniej 2 gole....
Tak wiem @edi8 ja wróg statystyk,ale trudno tam nie zaglądać...
Znowu wyszło troszkę na moje że jednak staty nie grają choć może przy 100 lub 500 meczach jak pisał @adiqq okazałoby się że jednak coś by to dało
Dlatego mam propozycję:
że teraz już zupełnie na sucho 100 typów płaską stawką na azjana powyżej 2 goli i zobaczymy jakby to wyszło....
Co o tym myślicie???