>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Over 2,5

dontomalone 194

dontomalone

Użytkownik
Kolejny tydzień przed Nami, oby również owocny jak poprzedni.

Sporting - Rio Ave 1,57⛔ 0:0
Eagles - Den Bosch 1,8⛔ 0:0
Espanyol - Sociedad 2,1✅ 0:5

Wygrana/Strata: - 9j

Niestety początek tygodnia nie należy do mnie. Rezygnuje z grania niskich kursów tzw &quot;pewniaków&quot; bo one często nie wchodzą,a zarobek niewielki.

dontomalone 194

dontomalone

Użytkownik
Dzisiaj ryzykownie, statystyki nie przemawiają za moimi typami, gram na przełamanie, w końcu te drużyny muszą zacząć strzelać.

Milton - Middlesbrough 2,2⛔ 1:1
Altrincham - Wrexham 1,9⛔ 1:1
Bromley - Grimsby 1,8✅ 1:2

Wygrana/Strata: - 12j

Dzień przerwy ????

dontomalone 194

dontomalone

Użytkownik
Po dniu przerwy kolejna próba na odrobienie strat, oby dzisiaj szczęście było ze mną

Lazio - Verona 1,8✅ 5:2
PAOK - Panionios 2,15⛔ 0:0 k... co ja grałem

Wygrana/Strata: - 2j

Słaby ten tydzień w moim wykonaniu, lecz nadal mam nadzieję ,że zakończę ten tydzień na plusie.

lucek 250

lucek

Użytkownik
Hej, tez gram głownie overy, z tym że przeważnie 1 dziennie, czasem dwa. Widze ze grasz rózne ligi - jak każdy ;) - w tym holenderską - ja osobiście ją odpuszczam bo rzeczywiscie dużo tam overów - ale po bardzo marnych kursach - i jak widać po twoich typach nawet - zdarzaja sie tam czesto wpadki. Na overy polecam Ci sprobowac lige turecką - kursy są moim zdaniem zawyżone - podglądnij trabzonspor - na nim często trafiam overy po kursah 1.9 i wyższych, inne zespoly tez warto zaryzykować...

Otrzymane punkty reputacji: +6
dontomalone 194

dontomalone

Użytkownik
Hej, tez gram głownie overy, z tym że przeważnie 1 dziennie, czasem dwa. Widze ze grasz rózne ligi - jak każdy ;) - w tym holenderską - ja osobiście ją odpuszczam bo rzeczywiscie dużo tam overów - ale po bardzo marnych kursach - i jak widać po twoich typach nawet - zdarzaja sie tam czesto wpadki. Na overy polecam Ci sprobowac lige turecką - kursy są moim zdaniem zawyżone - podglądnij trabzonspor - na nim często trafiam overy po kursah 1.9 i wyższych, inne zespoly tez warto zaryzykować...
Witam, wydaje mi się, że ilość trzech meczy jest najbardziej optymalna dla mnie, przy jednej wpadce nadal mogę wyjść na plus. Jak widzisz gram wszystko, chociaż wiem, że nie powinienem.Od niedawna gram takim sposobem i jakoś ciężko mi utrzymać samodyscyplinę. Dzięki wielkie za podpowiedz na temat ligi tureckiej i Trabzonsporu, nie wiem czemu, ale w ogóle nie ruszałem tej ligi, teraz na pewno to się zmieni. Pozdro i powodzenia.

dontomalone 194

dontomalone

Użytkownik
Burton - Chesterfield 2,05⛔ 1:0
Dundee - Johnstone 1,85⛔ 2:0
St. Pauli - RB 2,1⛔ 1:0

Wygrana/Strata: -30j

Kompromitacji ciąg dalszy

dontomalone 194

dontomalone

Użytkownik
Statystyki:

Ilość podanych typów: 17

Trafione typy: 6

Nietrafione typy: 11

Wygrana/Strata: - 54j

Poprzedni tydzień i zysk jaki uzyskałem sprawił, że poczułem się zbyt pewnie, ten tydzień sprowadził mnie na ziemie.

dontomalone 194

dontomalone

Użytkownik
Nowy tydzień, nowa nadzieja.

Trabzonspor - -Kayserispor 2,08✅ 2:1 dzięki Lucek
Inverness - Aberdeen 2,1✅ 3:1
Leeds - Middle 2,4⛔ 0:0

Wygrana/Strata: 11,8j

lucek 250

lucek

Użytkownik
Polecam się;) Pierwsze dwa tez obstawialem overy, trzeci rozważałem bo wiem ze leeds jest bramkostrzelne ale balem sie tego ze goscie graja o wysoką stawke ;)

dontomalone 194

dontomalone

Użytkownik
Dzisiaj bardzo ryzykownie
Benfica B - Aves 2,25✅ 2:1
Oriental - Feirense 2,25⛔ 0:2
Levadiakos - Atromitos 2,7⛔ 1:1

Wygrana/Strata: -7,75j

Koniec z kombinowaniem, wymyślaniem i graniem meczy za którymi nic nie przemawia że wejdą.

dontomalone 194

dontomalone

Użytkownik
Bologna - Juve 2,35⛔
Patrick - Aberdeen 2,2 mecz przełożony
St Pauli - FSV 2,05✅
Piast - Pogoń 2,1⛔

Wygrana/Strata: -9,95

lucek 250

lucek

Użytkownik
Trabzonspor...Ci podpowiadam ;) a jeszcze zwroc uwage na Cykur rezaspor oraz antalyaspor. W anglii przygladnij sie ktorejs tam lidze zespołowi Kidderminster. Wiadomo ze nie ma overow cały czas - ale te zespoly stawiam niemal w ciemno, a jak zobacze ze jest under to nastepny mecz juz nie odpuszczam ;)
Nie życzę Ci atletico 2 - 0 villareal ;) obym nie był wyrocznią.....zagraj mała kontre na under w tym meczu chocby do zwrotu stawki

dontomalone 194

dontomalone

Użytkownik
Trabzonspor...Ci podpowiadam ;) a jeszcze zwroc uwage na Cykur rezaspor oraz antalyaspor. W anglii przygladnij sie ktorejs tam lidze zespołowi Kidderminster. Wiadomo ze nie ma overow cały czas - ale te zespoly stawiam niemal w ciemno, a jak zobacze ze jest under to nastepny mecz juz nie odpuszczam ;)
Nie życzę Ci atletico 2 - 0 villareal ;) obym nie był wyrocznią.....zagraj mała kontre na under w tym meczu chocby do zwrotu stawki
Lucek wezmę wszystkie Twoje sugestie pod uwagę, ostatnio trochę się pogubiłem w swoim graniu więc dobre rady jak najbardziej potrzebne, dzięki.
Miałeś nosa co do atlerico, ja niestety odpuściłem????

Do góry Bottom