0 endriu19 Użytkownik Luty 21, 2008 #1 szukam i szukam i znaleźć nie mogę, powiedzcie mi w którym buku jest over 0.5 do połowy albo w całym meczu... bo mam dolne 50zł w mb ???
szukam i szukam i znaleźć nie mogę, powiedzcie mi w którym buku jest over 0.5 do połowy albo w całym meczu... bo mam dolne 50zł w mb ???
0 endriu19 Użytkownik Luty 21, 2008 #3 Sprawdź w betfair . Kliknij aby rozwinąć... wiem, tyle że betfair to giełda, i nie za bardzo mi pasi, bo tam się płaci w euro i to minimum 4... a ja mam 50zł, a wiem że w którym buku takie overy są, tylko czekam na rady kogoś kto się w tym orientuje :-D
Sprawdź w betfair . Kliknij aby rozwinąć... wiem, tyle że betfair to giełda, i nie za bardzo mi pasi, bo tam się płaci w euro i to minimum 4... a ja mam 50zł, a wiem że w którym buku takie overy są, tylko czekam na rady kogoś kto się w tym orientuje :-D
0 endriu19 Użytkownik Luty 21, 2008 #5 bet365 ZNAAAAAAKI Kliknij aby rozwinąć... mam konto w bet365 i znam prawie całą ofertę, ale tego overu nie widziałem :kwasny4565:
bet365 ZNAAAAAAKI Kliknij aby rozwinąć... mam konto w bet365 i znam prawie całą ofertę, ale tego overu nie widziałem :kwasny4565: