>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Over 0,5 w pierwszej połowie

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Cytat: Napisał Dalik -&gt; Po 1 co to jest CS ?

Current score, dokładny wynik.
Rozwinięcie skrótu CS to correct score i oznacza dokładny wynik, a nie current score , bo current score to aktualny wynik... ????

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Rozwinięcie skrótu CS to correct score i oznacza dokładny wynik, a nie current score , bo current score to aktualny wynik... ????
Śmieszą mnie, niektórzy &quot;eksperci&quot; od tradingu, którzy nie potrafią nawet poprawnie rozwinąć skrótów. To samo tyczy się panującej tu legendy na temat tego, że nie da się &quot;anulować&quot; zakładu z zyskiem gdy niedostępna jest opcja CASH OUT ????
Dobrze, że są tacy ludzie jak edi8, którzy jak już coś piszą to nie trzeba się martwić, że są to jakieś bzdety.

P.S. edi8 wyczyść skrzynkę PM bo nie mogę się do Ciebie odezwać ????

Otrzymane punkty reputacji: +10
dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Ja nie wiem jak to zrobić mając 0 euro na koncie.
Co z tego, że masz 0 na koncie skoro mając back / lay te pieniądze są &quot;w locie&quot; ? Mając 0 na koncie również możesz greenować...

Otrzymane punkty reputacji: +3
D 77

dalik

Użytkownik
Co z tego, że masz 0 na koncie skoro mając back / lay te pieniądze są &quot;w locie&quot; ? Mając 0 na koncie również możesz greenować...
Nie próbowałem, ale dziękuję za informację. Trading nie jest dla mnie. Preferuję standardowe typowanie.

adam_adam 181

adam_adam

Użytkownik
Śmieszą mnie, niektórzy &quot;eksperci&quot; od tradingu, którzy nie potrafią nawet poprawnie rozwinąć skrótów. To samo tyczy się panującej tu legendy na temat tego, że nie da się &quot;anulować&quot; zakładu z zyskiem gdy niedostępna jest opcja CASH OUT ????
Dobrze, że są tacy ludzie jak edi8, którzy jak już coś piszą to nie trzeba się martwić, że są to jakieś bzdety.
P.S. edi8 wyczyść skrzynkę PM bo nie mogę się do Ciebie odezwać ????
Bo to forum bukmacherskie i rzeczywistych ekspertów to można byłoby policzyć na palcach jednej ręki... Co do CASH OUT - nigdy tego nie stosujcie - bo się nie opłaca.

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Bo to forum bukmacherskie i rzeczywistych ekspertów to można byłoby policzyć na palcach jednej ręki... Co do CASH OUT - nigdy tego nie stosujcie - bo się nie opłaca.
Jeżeli chodzi o ekspertów to gwarantuję, że nie długo przestaną się tutaj udzielać, bo z tego co widzę coraz bardziej nasilają się ataki ze strony pseudoznawców tematu.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@Zdzisiu Kręcin, odnosisz się do dawno już wychwyconego przeze mnie błędu , którym @Cock swoją angielszczyzną tu zabłysnął - wystarczyło spojrzeć na wpis otwierający tę podstronę .

Do góry Bottom