>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Over 0,5 w pierwszej połowie

D 77

dalik

Użytkownik
Chciałbym rozpocząć dyskusję w tym temacie.
Co myślicie o graniu over 0,5 bramki na 1 połowę ? Oczywiście mam na myśli piłkę nożną
Po prześledzeniu kilku spotkań , zaległych tematów z tym sposobem widać, że może być ciekawie.
Kursy na takie spotkania wahają się w granicach 1,30 - 1,60
Nie wiem tylko jak do tego podejść.
- czy stawiać AKO ?
- jak stawkować ?
Co o tym myślicie ?
Spostrzeżenia (założenia):
1. Dobór meczu: kiedy w meczu jest zdecydowany faworyt (np. mecz Niemcy - Grecja , Drużyna z górnej części tabeli gra przeciwko drużynie z co najmniej środka tabeli oraz mecze kobiet i dzieci - U16-U19).

D 77

dalik

Użytkownik
Zdecydowałem się podjąć nowy wątek, bo tam już był bałagan, tym bardziej dotyczył meczów live i grania dodatkowych goli.
Ja tu mam na myśli grę spotkania przed jego rozpoczęciem , skrzętnie dobranego (na zasadzie strzelanych bramek w poprzednich spotkaniach)
Ciekaw jestem czy gra płaską stawką by się opłaciła. Ewentualnie kumulować spotkania.
Popchniemy temat czy do kasacji? ????

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
popchniemy oczywiście wiesz czym można tu się kierować różnicą kursów przed meczem np
Polska vs czechy 1 1,30 X 2,30 2 10.30 po prostu patrzeć gdzie jest duża różnica stawek myślę że w takich meczach padnie 1 gol spokojnie w połowie.

D 77

dalik

Użytkownik
Tylko wtedy kursy są mniejsze ale spostrzeżenie słuszne (dodane do pierwszego posta)
a jak wyobrażasz sobie stawkowanie, bo to najbardziej mnie intryguje.

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
Na początek proponowałbym malutkimi stawkami zaczynać lub przez miesiąc po prostu spisywać wyniki w zeszycie lub w jakimś ciekawym programie.Tutaj proponuję też zwracać uwagę na mecze Kobiet,U16-U21

marasking 63

marasking

Użytkownik
ja kiedyś grałem overy 1,5 w meczach ajaxu, barcelony,realu, anderlechtu, psv u siebie z cieniasami, 3-4 lata temu szło coś wygrać ostatnio jednak nie ma sensu tego grać. Over 0,5 nie jest zły ale dobre kursy na to są w lidze typu francuska, 2 włoska, 2hiszpańska, spróbuj za drobne i daj znać co z tego wyszło

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
Na moje marasking nie ma sensu obstawiania meczy w których stawki na obie drużyny są mniej więcej takie same np 1 2,50 2 2,70 najczęsciej takie spotkania kończą się remisem albo pod końec meczu strzela 1 bramke.

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Na moje marasking nie ma sensu obstawiania meczy w których stawki na obie drużyny są mniej więcej takie same np 1 2,50 2 2,70 najczęsciej takie spotkania kończą się remisem albo pod końec meczu strzela 1 bramke.
co ty za głupoty wypisujesz kurs nie gra i nigdy nie będzie grał !Chcesz grać patrząc na kursy to odrazu rozdaj kasę !
//////E
grałem tym sposobem trochę , czekałem aż kurs urośnie około 1,8 grałem progresją
http://forum.bukmacherskie.com/f15/b_r_u_t_u_s-15-a-49548-3.html#post2321063 tu w sumie 23 spotkania wcześniej z 40 max poziom raz 4 dwa razy 3 ....da się zarobić wracam do tego jak ruszą ligi europejskie , dla bezpieczeństwa graj płaską stawką - bo progresja nie dla każdego ....
Pozdrawiam

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Mógłbyś podać statystyki lub przykłady jako dowód na taką tezę?

D 77

dalik

Użytkownik
Z jednej strony dobrze mówisz o kursach , ale jak ja napisałem w pierwszym poście - gramy drużyny słabą z dobrą (wg naszej oceny) jednak gdy nie znamy drużyn a tak jest w kobietach i dzieciach to kursy mogą nam zasugerować siłę drużyn.
Ps. Grałem sobie tym sposobem i było fajnie ale &quot;musiałem&quot; postawić na rzuty autowe w meczu Hiszpania - Francja i moje zyski z &quot;systemu na over 0,5 w 1 połowie poszły się rypać :/

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Chciałbym rozpocząć dyskusję w tym temacie.
Co myślicie o graniu over 0,5 bramki na 1 połowę ? Oczywiście mam na myśli piłkę nożną
Po prześledzeniu kilku spotkań , zaległych tematów z tym sposobem widać, że może być ciekawie.
Kursy na takie spotkania wahają się w granicach 1,30 - 1,60
Nie wiem tylko jak do tego podejść.
- czy stawiać AKO ?
- jak stawkować ?
Co o tym myślicie ?
Spostrzeżenia (założenia):
1. Dobór meczu: kiedy w meczu jest zdecydowany faworyt (np. mecz Niemcy - Grecja , Drużyna z górnej części tabeli gra przeciwko drużynie z co najmniej środka tabeli oraz mecze kobiet i dzieci - U16-U19).
Jestem autorem programu bukmacherskiego (Algorytmu) między innymi na Over 2,5.
Sądzę, że wpierw - skoro zapytałeś - powinieneś się przyglądnąć faktycznie spotkaniom ale nie kilku tylko co najmniej kilkudziesięciu a najlepiej kilkuset.
Możesz przy tym ustalając założenia na podstawie meczów już zakończonych &quot;operować&quot; na organizmie &quot;żywym&quot; czyli równolegle obstawiać mecze, wyciągać wnioski i wprowadzać ewentualne poprawki.
Twoje wyżej wymienione założenia, chociaż pozornie poprawne to mogą nie mieć odniesienia (lub mieć o wiele mniejszy wpływ niż zakładasz) do tego co faktycznie &quot;dzieje się&quot; podczas spotkań over&#39;owych, jakie tam zachodzą relacje ...
Próbując np. udowadniać swoje założenia &quot;na siłę&quot;, zabrniesz w ślepą uliczkę.

cock 756

cock

Użytkownik
Założenia poprawne... Inaczej wszystko wychodzi w praniu...

Gdy czytam założenia kolejnego systemu staram się najpierw zrozumieć, a może bardziej i przejrzeć psychikę autora... Owszem, gol ma prawo paść od 1 do 90+5 minuty nawet, ale czego oczekujesz po zakładzie? 1% wzrostu stanu konta? Kiedy chcesz pierwszy raz wypłacić, ile?

Dlaczego za więcej goli w drugiej połowie kurs jest niższy?

Nie ma znaczenia tak naprawdę kto gra z kim w odniesienia dla minuty strzelenia bramki, nie ma znaczenia kurs... Za dużo roszczeń w stosunku do niezależnego od ciebie zdarzenia.

Gdybym miał się rwać na taki system szukałbym przeciwnej progresji na śliskich ligach, publicbetach itd grając równolegle Gol/ht i CS/ht 0:0... Albo próbował zorbanizować sobie surebeta:

cs do przerwy 0:0 (kurs w okolicach 3,00)
do przerwy 1:0 (kurs w okolicach 4,00)
do przerwy 0:1 (kurs w okolicach 8,00)
i ht over 1,5 (kurs w okolicach 3,00)

i znowu robi się ślisko, bo co gdy nie przyjmie cię rynek? ;)

Daj sobie spokój z założeniami, selekcją drużyn. Kurs i stawki robią pieniądz i tego się trzymaj. ;)

cock 756

cock

Użytkownik
A i najważniejsze...
Bardzo nie świruj z barwnością zakładów, bo i dostępność tego typu zdarzeń jest wątpliwa. Szczęścia szukaj w azjanach i zwykłym moneyline, bo wątpię czy dożyjemy dokładnego wyniku do przerwy na każdej platformie... ;)

D 77

dalik

Użytkownik
Po 1 co to jest CS ?
Po 2 - zarobek na surebetach jest fajny.... jak włożysz 1000zł to masz pewne 2 zł...
Po 3 - trochę mnie zniechęciliście ale się nie poddam dopóki są z tego korzyści

cock 756

cock

Użytkownik
Po 1 co to jest CS ?
Current score, dokładny wynik.
Po 2 - zarobek na surebetach jest fajny.... jak włożysz 1000zł to masz pewne 2 zł...
Fajnie że zauważyłeś. Ale mam, i chyba coś koło 20-30zł z tego 1000zł. A ty chcesz mieć, to różnica.
Po 3 - trochę mnie zniechęciliście ale się nie poddam dopóki są z tego korzyści
Nie wiem kto to śpiewał, ale &quot;trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść... niepokonanym...&quot;, albo &quot;nic nie może przecież wiecznie trwać...&quot;

D 77

dalik

Użytkownik
Jakbym miał 1000zł na grę to bym grał single z kursami 1,08.
Jednak mam o kilka zer mniej więc muszę kombinować
Btw.
Jakimi systemami grasz Ty Cock?

pioterek944 16

pioterek944

Użytkownik
Widzę że każdy kto napisze swój pomysł to zaraz idzie na niego szturm zdań jaki ten system jest do du.. a może zamiast krytykować go no może byśmy sprawdzili go na sucho?

cock 756

cock

Użytkownik
Jakimi systemami grasz Ty Cock?
Nie narzucam sobie niczego. Rozsądnie. Jakimi systemami? Samo słowo wychodzące z ust człowieka, który che się odegrać... Eh, szkoda słów. Raz over 0,5 raz under 0,5 polegam na arbitrażu. Wystawiam ludziom kursy po golu gdy desperaci uciekają zamykając pozycje... Przeczę typerom w ligach bijącym się o freespiny, których nigdy nie obrócą... Długo wymieniać.
I nie patrzę na kwotę/stawkę... Patrzę na procent... I gram o procent.
Jakbym miał 1000zł na grę to bym grał single z kursami 1,08.
Debiliada. Jeżeli jesteś pewny sukcesu to ze 100 zrób 1000. Albo z 10 zrób 100! Czas, cierpliwość, konsekwencja, dyscyplina... Nie masz niczego, przegrasz i tym razem. ????

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
pamiętajmy, że jak mamy ofensywnego faworyta to odpowiednio bukmacher zaniży kurs...
a moze over1,5 za ok 2,20-2,50?
a może under1,5 za ok 1,30?
do goli trzeba mieć wielkie wyczucie... ale na takim Euro2012 można chyba było zarobić. Bukmacherzy generalnie duże imprezy oceniają underowo, a tymczasem nie było meczu 0:0 - piękny turniej! Tylko w meczu Anglia - Włochy upartuję możliwość 0:0, ale też mam nadzieję, że będą kolejne bramki, zeby mistrzostwa na prawdę przeszły do historii.

Do góry Bottom