Zdradzisz na jakiej zasadzie wybrałeś ten mecz Eskilsminne - Djurgarden? Pozdrawiam i życze szcześcia w realizacji Twojego zamierzenia. ciekaw jestem do jakiej kwoty dojdziesz..
Przeglądałem livescore i wyniki. Rzucił mi się w oczy wynik 0-0 w trwającym meczu. Sprawdziłem zespoły - które ligi, itd. - bo nie ukrywam były dla mnie anonimowe - potem sprawdziłem kursy przed spotkaniem - widać było, ze wyraźnym, faworytem spotkania była drużyna gości i na koniec najważniejsze statystyki, gdzie widać było przygniatająca przewagę gości i w rożnych i w golach. Chyba 1-7 rożne i 1-8 strzały celne i kursy nadal malutkie na faworyta gości mimo, że minęło 45 minut. Więc uznałem, że to będzie kwestia czasu, aż padnie gol czy to dla gości czy z kontry dla gospodarzy. No i się udało. To w zasadzie tyle.
A co do kwoty to - tak jak napisałem przy 1 kuponie - chciałbym dojść do 1500 j lub do 15 poziomu i od nowa :] a czy się uda - zobaczymy

Nie dziękuje i również pzdr.
W nocy być może zagram na Portoryko z Meksykiem w kosza - finał Mistrzostw Ameryk. W Portoryko Barea i Aroyo.
Meksyk koszykarsko dla mnie anonimowy...