>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

over 0.5 gola

D 0

darooo

Użytkownik
Witam

Niestety prawdą jest ,że na dłuższą metę na overach 0,5 tylko sie wtopi , przerobiłem to w praktyce sam , a jednak nie rozumie tego jak to sie dzieje , over0,5 to jedno z nielicznych zdarzeń na boisku , które jest pewne w około 90% plus dobór meczu, ligi..... prawdopodobieństwo wtopy wydaje sie być minimalne a jednak , w praktyce skumulowałem &quot;składane ako &quot; grajac all in od małej kwoty do około kursu łącznego 35 i trafila sie wpada .....itd ciagle wydaje mi sie ,ze to tylko pech i to jest rzecz na której mozna najszybciej cos igrac... ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
To nie jest żaden pech, tylko zwykły rachunek prawdopodobieństwa + nie wierzę, że składając AKO z samych over 0,5, analizowałeś każde spotkanie pod kątem absencji graczy, formy drużyny itd., a to też ma spore znaczenie, jeśli nie kluczowe.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Szczerze mówiąc granie po kursach 1,03-1,06 jest nieopłacalne chyba że Cię zadowalają takie wygrane... Jak wtopisz to ciężko odrobić bo potrzeba ok 25 poprawnych typów na kolejną złotówkę ;) W każdym razie życzę powodzenia ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Ako z 2 typów po @1.05 to 1.1 a gra takiego dubla all inn - w kolejnych 8 podejściach daje podwojenie kasy, zaś ten wczoraj podany przeze mnie top statystyk z seriami over 0.5 mówi o tym, że sporo jest drużyn mających naprawdę imponujące rekordy w tej klasyfikacji....

Klasyfikacja liderów w serii wyników over 0.5

Clyde Scotland 3. Division 68 kolejnych spotkań

Brechin Scotland 2. Division 68 kolejnych spotkań

Forfar Scotland 2. Division 67 kolejnych spotkań

wg: http://en.24score.com/?hs=amore

.

D 0

darooo

Użytkownik
Oczywiscie grajac all in over 0,5 nie robilem głębokiej analizy kazdego spotkania , spogladałem generalnie na ligę i statystyki over 0,5 w tej lidze , zreszta skrajne wachania miedzy ligami to mniej wiecej 88%-94% umówmy sie ,że to i tak duża gwarancja trafienia tego guwnianego kursu , biorąc poprawkę ,że gramy go live odczekujemy kilkanascie min meczu i wchodzimy , czesto udaje sie zlapac około 1,14.....niestety niepodwazalne sa dwie sprawy pierwsza to to ,ze takiej pewnosci jak gra over 0,5 nie ma zadne inne zdarzenia , a druga ,ze granie na to all in niestety jak nie zabankujemy , a nie bankujemy bo wygrane im dalej tym fajniej i szybciej sie mnożą .....to mamy wtope i jestesmy na zero i oczywiscie stracony kapitał poczatkowy

D 0

darooo

Użytkownik
no widzisz co gracz to ...zdanie , ja akurat moze jestem uprzedzony ,ale nie gram na polską lige, no nie moge sie zmusic grac na tych szmaciarzy , jak ogladam live jakis nasz mecz ligowy ,to mam cofke , generalnie jak popatrzec w statystyki to 56% bramek pada w drugiej połowie , jesli mecz podzielic na kwadranse , to ostatni kwadrans około 22% jest najbardziej bramkostrzelny , wiec over 0,5 na druga połowę , ..... czemu nie .

M 10

meec

Użytkownik
grałem i arka arka mnie powiozła także naprawdę jeśli już tak grać to zalożyć sobie ze robie od 50 + 25 odkladam i od nowa ;]

Do góry Bottom