>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Otwarcie bukmachera

k@jt3k 5

k@jt3k

Użytkownik
Witam.
Od jakiegoś czasu mocno zastanawiam się na otwarciem naziemnego bukmachera. Co do firmy jeszcze nie wiem, muszę zagłębić się w oferty, ale to jest na razie mało ważne. Chciałbym otworzyć buka w Rzeszowie. Ogólnie znajduje się tam bodajże 17 zakładów (6 totomixow, 4 milenium, 4 stsy, 3 fortuny).
I tu interesuje mnie czy jest to w ogólne opłacalny biznes ? Wydaje mi się, że coraz więcej osób gra przez internet i przez to takie punkty można powiedzieć &quot;wymierają&quot;, choć 17 zakładów to chyba sporo jak na 180 tyś. mieszkańców. I tu pojawia się kolejny problem - czy mój zakład przebije się przez te które już tam sa. Wiem, że muszę mieć lokalizację w dobrym i dość uczeszczanym miejscu i że firma załatwia reklamę itp. jednak tłumów może nie być i co wtedy ?
Jednym słowem interesuje mnie czy będzie jako taki ruch przy takiej ilości punktów oraz coraz większej ilości osób grających przez internet?

slomiany400 173,7K

slomiany400

Użytkownik
Według mnie nie ma sensu, ale możesz próbować. Skoro jest 17 zakładów to już o jakąś dobrą lokalizacje ciężko, a otworzenie gdzieś na uboczu bez sensu. Trafi tam kilka osób co ma bliżej, a większość i tak pójdzie do nowego. Co do grania przez internet to jak od nowego roku wejdzie ta śmieszna ustawa to wtedy na pewno wiele osób powróci do standardowych lokali i tu może być hype na to, ale i tak uważam, że ciężko o przebicie.

k@jt3k 5

k@jt3k

Użytkownik
Co do lokalu niestety nie posiadam, więc trzeba będzie coś wynająć. A pracować jak na razie chciałbym sam, ale w przyszlosci myślę żeby kogoś zatrudnić - wszystko zależy właśnie od tego jakby się to potoczyło.

Do góry Bottom