>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Oszustwo czy nie?

krisss 0

krisss

Użytkownik
Witam,
Mam dosc kontrowersyjne pytanie... Ostatnio kumpel chciał wyslac skan starego juz druczku oczywiscie po przerobce w PSie. Ale nie wiem czy to zrobil bo nie mam z nim kontaktu. Ale nasuwa mi sie pytanie czy to fair? Bo w końcu przy wypłacie bedzie musiał wpłacić tą sumę bo wypłata nie bedzie możliwa.
osobiscie wydaje mi sie to za niemozliwe wiec jak to jest?

L 0

lukas11

Użytkownik
Witam,
Mam dosc kontrowersyjne pytanie... Ostatnio kumpel chciał wyslac skan starego juz druczku oczywiscie po przerobce w PSie. Ale nie wiem czy to zrobil bo nie mam z nim kontaktu. Ale nasuwa mi sie pytanie czy to fair? Bo w końcu przy wypłacie bedzie musiał wpłacić tą sumę bo wypłata nie bedzie możliwa.
osobiscie wydaje mi sie to za niemozliwe wiec jak to jest?
Tak, powyższe działanie jest OSZUSTWEM !!!
Powiedz koledze, że jest łagodnie mówiąc głupi, sądząc, że to ujdzie mu płazem...
Nawet jeżeli bet-at-home zaksięguje mu te pieniądze, to będzie on oznaczony jako user, który wysłał TYLKO SKAN DOWODU WPŁATY. Będzie to takie specjalne oznaczenie. Jeżeli kasa wpłynie to oznaczenie to przestanie być aktywne. Jeżeli nie wpłynie to nie mam pojęcia, ale zapewne powiadomią go mailowo o tym.
Jeżeli będzie chciał wypłacić pieniądze to wypłaty i tak nie ujrzy.
Konto zostanie zablokowane. Być może dostanie ban na IP.
Jednym słowem próbowanie czegoś takiego jest istną głupotą.
Ludzie BEZ wyobraźni mogą czegoś takiego spróbować, ale potem będą bardzo żałować.
P.S.
Polacy to tylko kombinować potrafią ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Jeżeli BAH Może uznać go za oszusta i nawet podać sprawę do Sądu według ich prawa bodajże na Malcie , To najgorszy scenariusz a najłagodniejszy upomnieć i zablokować bezpowrotnie konto. Oczywiste że to wyjdzie na jaw

cashier 0

cashier

Użytkownik
Kolega poprostu straci konto a jeśli nie ureguluje wszystkiego z BAH to najpierw dostanie ostrzeżenie potem list od komornika potem wezwanie do sądu a potem już tylko alcatraz :jezora:

R 0

r2804

Użytkownik
Ja tak zrobiłem kieś w balona BAH Zrobiłem skan perzelewu (mbank) wysłałem dopisali 100 zł. Po dopisaniu ja anulowalem przelew(bo mozna bylo zrobic to w mbanku na weekendzie) zagrałem va bank, przegralem i tyle mnie widziano ????

Jednak 3 miesiace temu oddalem te 100 zł bo fanie mi sie gra w BAH :]

andreoid 2

andreoid

Użytkownik
co do tego znam taki przypadek kasa byla na koncie i przychodziły e-maile o przed wplacie i po 2 misiacach wplacono na konto 50zł niestety przypisano tylko 30 a tamte 20 pobrali za przed wplate ????

cashier 0

cashier

Użytkownik
Ja tak zrobiłem kieś w balona BAH Zrobiłem skan perzelewu (mbank) wysłałem dopisali 100 zł. Po dopisaniu ja anulowalem przelew(bo mozna bylo zrobic to w mbanku na weekendzie) zagrałem va bank, przegralem i tyle mnie widziano ????

Jednak 3 miesiace temu oddalem te 100 zł bo fanie mi sie gra w BAH :]
Ciekawe czy byś tak cfaniaczył jakby ci się do dupska dobrali :-D:-D:-D

bodi 70

bodi

Użytkownik
Ciekawe czy byś tak cfaniaczył jakby ci się do dupska dobrali :-D:-D:-D
za 100 zł? a czy jest cokolwiek w regulaminie napisane na temat przedpłat? chyba nie.Czyli jak dopisują na podstawie &quot;świstków&quot; czy screenów to łamią swój regulamin.Podejmują dobrowolną decyzję -nie zapisaną ani w regulaminie ani na innych umowach miedzy użytkownikiem a Firmą.Sądzę że straszyć oni mogą, ale czy jest to prawnie(nawet w maltańskim prawie) wiążące? trudno powiedzieć moim zdaniem nie.

Do góry Bottom