>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Oszustwa Betsson

K 0

kepkam

Użytkownik
Witam. Zdecydowałem się napisać ten post aby przestrzec was przed zachowaniem firmy betsson. Bo jak wiadomo racja leży zawsze po ich stronie a cos takiego jak pozytywnie rozpatrzona reklamacja nie istnieje:zoltakartka: Zawarłem z nimi zakład:
1. Trefl Sopot - Polonia Warszawa
1.85
Przegrane​
Koszykówka - Polska Dominet Bank Ekstraliga
Liczba punktów , Stawiasz na:powyżej 150.5 punkty

Oczywiście zgadzam sie z nimi że zakład jest przegrany ale z winy ich a nie mojej. Ponieważ w PLK występują przecież:
1. Polonia Azbud Warszawa.
2. Polonia 2011 Warszawa.
Ja sądziłem że gra Polonia 2011 Warszawa. Na oficjalnej stronie PLK http://www.plk.pl/ zespół Trefl Sopot grałmecz z Polonią Azbud. Natomiast idioci z betsson podają mi link http://livescore.com/basketball/poland
i mówią że to oficjalna strona i oni z niej biorą nazyw zespołów????

Dobrze że wysyłaja na maila kopię rozmów z supportem. Jest to dodatkowy dowód gdy składa sie oficjalną skarge na nich do http://www.lga.org.mt/ czyli do organizacji która przyznała im licencje. Szczerze zachęcam was do składania skarg na te firmę do Lotteries and Gaming Authority. Bez składania zażaleń na nich nigdy nic nie będą sobie robić z naszych prób wytłumaczenia im, że nie mają racji.
Teraz jeszcze zamieszcze rozmowy z polskim supportem:
System: &quot;Witamy w Obsłudze Klienta Betsson.&quot;
URL Shown: &quot;https://www.betsson.com/pl/customer-service/&quot;
Session Started with Agent (Maja)
Marcin: &quot;?&quot;
Agent (Maja): &quot;Witamy Marcin w Obsłudze Klienta Betsson, mam na imię Maja.&quot;
Marcin: &quot;witam&quot;
Agent (Maja): &quot;W czym mogę pomóc?&quot;
Marcin: &quot;dlaczego ten kupon rozliczono jako przegrany&quot;
Marcin: &quot;----tutaj numer zakładu&quot;
Marcin: &quot;skoro tłumaczyłem ze mieliscie zle wystawiona nazwe&quot;
Marcin: &quot;poniewaz napisaliscie polonia warszawa&quot;
Marcin: &quot;zamiast anulowany jest rozliczony jako przegrany&quot;
Marcin: &quot;nikt sie nie zajął wyjasnieniem tej sprawy??&quot;
Marcin: &quot;??&quot;
Agent (Maja): &quot;Panie Marcinie, kupon został złożony zgodnie z linkiem:&quot;
Agent (Maja): &quot;http://livescore.com/basketball/poland/&quot;
Marcin: &quot;prosze pani ale to e jest oficjaln trona&quot;
Marcin: &quot;to jest jakis tam livescore&quot;
Marcin: &quot;prosze zaraz podam pani oficjalna strone plk&quot;
Agent (Maja): &quot;Tak więc nie możemy przyjąć reklamacji w tej kwestii. Jest to strona z oficjalnymi wynikami.&quot;
Marcin: &quot;trzeba sie opierac na oficalneja stronie ligi polskiej koszykowki&quot;
Marcin: &quot;http://www.plk.pl/?sub=schedule&quot;
Marcin: &quot;prosze Pani tu jest oficjalna strona polskiej ligi koszykówki&quot;
Agent (Maja): &quot;Panie Marcinie nasz dział zakładów rozlicza kupony zgodnie z tą oficjalną stroną, nie zawsze jest dostepny polski konsultant, tak więc strona musi być uniwersalna.&quot;
Marcin: &quot;prosze zobaczyc nazwa druzyny która grała to polonia azbd&quot;
Marcin: &quot;prosze pani ale mi nie chodzi o wynik&quot;
Agent (Maja): &quot;Przykro mi ale dział zakładów nie uznał Pana reklamacji.&quot;
Marcin: &quot;tylko zła nazwe druzyny&quot;
Marcin: &quot;prosze zbaczyna oficjalna strone plk&quot;
Marcin: &quot;no przeciez to jest jawne oszustwo&quot;
Agent (Maja): &quot;Panie Marcinie dostał Pan link do strony oficjalnej, Polonia azbd to jest Polonia Warszawa.&quot;
Marcin: &quot;prosze mi podac dane instytucji która przyznała wam licecje&quot;
Marcin: &quot;sprawa ta trafi do arbitrazu&quot;
Marcin: &quot;sa dwie polonie warszawa trzeba to wyraznie pisac a nie wprowadzac w bład&quot;
Marcin: &quot;nie popuszcze wam tego&quot;
Marcin: &quot;prosze dane instytucji która dała wam licencje!!!!&quot;
Agent (Maja): &quot;Nasza działalność jest regulowana przez Lotteries and Gaming Authority (Ministerstwo Gier Losowych i Hazardowych - http://www.lga.org.mt) z siedzibą na Malcie.&quot;
Marcin: &quot;nauczycie sie opierac na oficjalnych stronach federacji&quot;
Agent (Maja): &quot;Czy mogę jeszcze w czymś pomcó?&quot;
Marcin: &quot;co ma być zawarte w skardze na was???&quot;
Agent (Maja): &quot;Panie Marcinie jesli chce Pan złożyć na nas skargę, proszę to czynić. Z naszej strony uważam sprawę za zamknietą.&quot;
Marcin: &quot;Poprosze Pani oraz osoby która rozpatrywała nazwisko&quot;
Marcin: &quot;prosze podac mi wasz numer licencji&quot;
Agent (Maja): &quot;Panie Marcinie, nie ujawniamy naszych danych z powodu bezpieczeństwa.&quot;
Marcin: &quot;ale ktos jest odpwiedzialnyza błedy&quot;
Marcin: &quot;musi poniesc konsekwencje swojgo czynu&quot;
Agent (Maja): &quot;Wszystkie nasze informacje są dostępne na naszej stronie Betsson &#39;O firmie&#39; jest tam również nasz regulamin z którym warto się również zapoznać.&quot;
Marcin: &quot;numer licecji!!!!!&quot;
Agent (Maja): &quot;Pozdrawiam serdecznie.&quot;
Session Ended

Podczas mojej drugiej rozmowy z supportem z którego zapis nie przyszedł na moją poczte sam nie wiem dlaczego :zoltakartka: Poinforowałem ich, że złożyłem na nich oficjalna skarge. Zapytałem się czy wystarczy że podałem nazwę ich firmy,numer ID zakładu oraz opis całego ich oszustwa. Pani odpowiedziała mi że nic ich to nie obchodzi. Zapytałem co sie dzieje gdy zgłasza sie do nich Lotteries and Gaming Authority jak wyglada ta procedura wyjaśnienia skargi odpowiedziała mi że nic o tym nie wie bo to nie dotyczy betsson a tylko o betsson mozemy rozmaiwac na czacie????To zapytałem co robi betsson gdy zostaje poinformowany przez LGA o skardze na nich. To odpowiedziała mi że to nie moja sprawa i &quot;&quot;że odbywa sie to na innych szczeblach&quot;&quot;&quot; CHWILECZKE ALE JAK TO NIE MOJA SPRAWA SKORO ZŁOŻYŁEM NA NICH SKARGE????
Przepraszam za przydługie wypracowanie ale tak trzeba postepowac z tymi oszustami!!!!
SKŁADAJCIE NA NICH SKARGI TYLKO TAK MOZEMY WYGRAC Z OSZUSTWAMI ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
1. To TWÓJ błąd - i wypadałoby być choć trochę krytycznym wobec siebie...
Tak mocno podkreślasz, że istnieje oficjalna strona PLK ale sam tam nie zajrzałeś :|
2. Fakt jest faktem - tłumaczą się beznadziejnie... ale tego nie zmienisz. Jeśli biorą wyniki z livesports to nei przestaną tylko dlatego, że powiesz im &quot;tak nie wolno&quot;.
3. Końcówka mnei trochę rozbawiła ????
Nie dość, że oczekujesz, że wszyscy nagle zaczniemy pisać skargi to jeszcze chciałeś dowiedzieć się od pani Mai jak za przeproszeniem &quot;dobrać się jej do skóry&quot;.
Myślisz, ż na jakimikolwiek procesie pytając adwokata jak uwalić oskarżonego, ten bez mrugnięcia okiem zacznie to tłumaczyć?
Niedoczekanie...
4. Pisz do angielskiego supportu.
Nie od dziś wiadomo, że z nimi, w praktycznie każdym buku da się załatwić więcej i szybciej.

I na koniec... niech to będzie dla Ciebie nauczka.
Skoro chciałbyś, żeby bukmacherzy opierali wszystko na stronach oficjalnych, to może wysili się na tyle by samemu sprawdzić czy nie stawiasz spotkania widmo

K 0

kepkam

Użytkownik
Sprawa trafiła już do firmy która udzieliła im licencji i nie zamierzam sie z nimi spierać. Jeżeli nie umieją przyznać się do błędu. To żeby oferta była prawidłowo wystawiona to ich zasrany interes. A co by było gdyby ten mecz chciał obstawić jakis obcokrajowiec co wiąże się z tym że nie zna języka polskiego. Dlatego używa się oficjalnych stron!!!!! Zarówno do wystawiania oferty jak i sprawdzania wyników.

K 0

kepkam

Użytkownik
Ciekawę że na dzisiejsze spotkanie Poloni Warszawa wystawili już w ofercie Polonia2011 Warszawa czyli wiedzą że wczesniej popełnili błąd nie pisząc Polonia Azbud Warszawa tylko Polonia Warszawa. Czyli nie umią przyznać sie do swojego błędu.
A poza tym nikogo nie namawiam do składania skarg na nich. Poprostu nie ma sensu dyskutować z nimi bo nigdy nie uznają reklamacji i nie przyznają sie do błędu tylko od razu pisać skargę na nich do instytucji która przyznała im licencje tylko tak można ich nauczyć uczciwości.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Sprawa trafiła już do firmy która udzieliła im licencji i nie zamierzam sie z nimi spierać. Jeżeli nie umieją przyznać się do błędu. To żeby oferta była prawidłowo wystawiona to ich zasrany interes. A co by było gdyby ten mecz chciał obstawić jakis obcokrajowiec co wiąże się z tym że nie zna języka polskiego. Dlatego używa się oficjalnych stron!!!!! Zarówno do wystawiania oferty jak i sprawdzania wyników.
Cały czas życzę Ci powodzenia choć wątpię aby &quot;firma od licencji&quot; się tym przejęła.
Widzisz tylko błąd Betssona, tak jakby Cię zmusili do grania tego spotkania... pretensje na tym samym poziomie co użytkowników, których &quot;podgląd live&quot; wprowadził w błąd i stawiali nei znając rzeczywistego wyniku :|
Argument z obcokrajowcem niedorzeczny. Gdyby Ci dziś bukmacher wystawił mecz Barcelona - Real w lidze ⚽ hiszpańskiej (zakładam, że nie znasz hiszpańskiego ale może być każda inna liga - jeśli wolisz :] ) to stawiałbyś bez oporów?
To z jakiego jesteś kraju nie ma nic do rzeczy... nie możesz nigdzie sprawdzić co stawiasz - to nie robisz tego.
Na prawdę odpocznij, przeanalizuj to na spokojnie i sobie nie niszcz nerwów na bezsensownej walce.
Owszem, napisać do jakiś organów warto ale nie nastawiaj się na jakieś wspaniałe efekty.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
No cóż tutaj spierał bym się w pewnych kwestiach, no ale........ lotteries and gambling może Ci wytłumaczyć, że to Twój błąd bo nie sprawdziłeś na &quot;oficjalnej&quot; stronie jaka drużyna gra (dla mnie to chore nie obserwuję PLK od x lat ale porobiło się głupot........ 2 Polonie Warszawa, Asseco Prokom, i Trefl Sopot czy jakoś tak)
Tutaj raczej minimalne szanse na wygranie sporu ma niestety Betsson.
Oni może i nie dopatrzyli o jaką drużynę dokładniej chodzi, ale fakt faktem z ich strony błąd bo po prostu wpisali Polonia Warszawa, a z Twojej że to Ty nie sprawdziłeś o którą Polonię chodzi.

Co do pisania skarg na tą firmę, próbujesz się odegrać ja grałem u nich 2 lata i nigdy nie miałem problemów - no cóż życie.

K 0

kepkam

Użytkownik
Jak widać Lotteries and Gaming Authority zajęły się tą sprawą błyskawicznie.Więc musieli również tak jak ja dostrzec błąd po stronie Betssona.

Dear Madam / Sir,

I acknowledge receipt of your e-mail dated 12th March 2010 where you raised a complaint about Betsson Malta Ltd.

Can you advise your full name?

Once this information is available we may proceed with the complaint process on your behalf with Betsson Malta Ltd.

If you do not respond by 19th March 2010 I will assume this matter has been resolved or you do not wish to proceed with this complaint and the complaint case will be closed.

Yours sincerely,

Lorann

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Jak widać Lotteries and Gaming Authority zajęły się tą sprawą błyskawicznie.Więc musieli również tak jak ja dostrzec błąd po stronie Betssona.

Dear Madam / Sir,
I acknowledge receipt of your e-mail dated 12th March 2010 where you raised a complaint about Betsson Malta Ltd.
Can you advise your full name?
Once this information is available we may proceed with the complaint process on your behalf with Betsson Malta Ltd.
If you do not respond by 19th March 2010 I will assume this matter has been resolved or you do not wish to proceed with this complaint and the complaint case will be closed.
Yours sincerely,
Lorann
Prosili tylko o Twoje imię i nazwisko a bez tego zamkną sprawę do 19 marca ;)
Nie żebym się czepiał ale to raczej rutynowe działanie ????

Jak będziesz się chciał pochwalić skuteczną walką o sprawiedliwość to daj znać już PO zakończeniu &quot;dochodzenia&quot;
Pozdro :cool:

K 0

kepkam

Użytkownik
Jak widać nie jest tak jak pisałeś że nie sądzisz że firma od licencji się tym nie przejmie. Poza tym to nie jest firma tylko organizacja która przydziela licencje i zajmuje sie wszystkimi zgłoszonymi przypadkami oszustw bukmacherów. I nie można odpuszczać bukom ich oszustw gdy nam odpowiedzą że nie mielismy racji bo tylko zgłaszając ich oszustwa i robiąc im antyreklamę możemy wygrać z ich mentalnością. Natomiast jakie będą skutki zgłoszonej skargi to narazie nie wiem lecz przynajmniej próbuje walczyć o swoje.

Do góry Bottom