>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Oszust!!

Status
Zamknięty.
snap8 12

snap8

Użytkownik
Bez antyvirusa ze &quot; scianą &quot; ty nie powinieneś wogóle używać internetu. Przecież w tej chwili musisz mieć tak zasyfiony komputer że to nie ma sensu nic na nim zapisywać. I nie myśl że wirusy wpadają z jakiś dziwnych stron na twój komp. w zeszłym tygodniu wchodząc na wp.pl blokowało mi &quot;Phishing&quot; i koniki już nie wspomne o notorycznych próbach włamań na kompa przez hakerów. Bez antyvira ani rusz z internetem

housekloc 0

housekloc

Użytkownik
jaki według was antyvir jest najskuteczniejszy a przy tym nie muli kompa???

----------------------------------------------------

a co do tego włamania to zgłoś to do prokuratury. wezmą IP od buka i po kłopocie. jeżeli koleś hasa po necie to może być więcej takich ludków jak ty &quot;okradzionych&quot; a kwotowo to na pewno wyjdzie powyżej 300 zł a to już sprawa karna..

no chyba że cię oleją w prokuraturze - zalezy ile masz lat i jak zagadasz..

ale możesz spróbować...

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Ojj uwierzcie mi, że wrzucenie wirusa do pliku graficznego jest bardzo możliwe ;]
Ja porponuje:
- antyvir: avast4
- firewall: kerio personal firewall
- antyrobal: ad-aware prof
do tego &quot;hijackthis&quot;, SP2, zapora systemu ON

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Hmm Napewno Masz Keyloggera (Program Ktory Zapisuje Logi Na Komputerze I Przesyla Je Pozniej Na Email Sprawcy Badz Ftp). Tak Pozatym To Musial Byc Plik O Rozszerzeniu Exe (Przypomnij Sobie Czy Nikt Ci Ostatnio Nie Wysylal Zadnego Takiego Pliku). Ew. Jezeli To Nie Keylogger To Jest To Przejsciowka Taka (Podlacza Sie Miedzy Komputer A Kabel Od Klawiatury, Tam Z Tylu Komputera). Idz Z Tym Na Policje To Oni Juz Zalatwia Ip Od Bet365 Ps.Polecam NOD&#39;A i Avasta

K 76

karlos83

Użytkownik
Do kompa nie mam z tylu nic podlaczonego, jestem pewien, ze to napewno jakis wirus czy cos w tym stylu byl.
W kazdym razie zrobilem formata, przed podlaczeniem do netu zainstalowalem NOD`a a nastepnie wymienilem wszystkie hasla, zobaczymy co bedzie teraz.
Dzieki wszystkim za rady ????

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Zycze dorwania zlodzieja, ale:

Jestesmy w Polsce a tu gra u buka internetowego jest nielegalna i ty mozesz miec jeszcze jakies nieprzyjemnosci.

klose_11 0

klose_11

Użytkownik
Zycze dorwania zlodzieja, ale:

Jestesmy w Polsce a tu gra u buka internetowego jest nielegalna i ty mozesz miec jeszcze jakies nieprzyjemnosci.
Jak się nie znasz to po co się wypowiadasz ?? ????????i wprowadzasz innych w błąd,

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom