>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

oszukany przez bwin

K 0

kreciu

Użytkownik
Witam wszystkich graczy,
Postawiłem taki oto kupon w bwinie:

3 Pewniak + System 3/4 (4 zakładów)

Olympique Marsylia - Montpellier HSC (Teren neutralny) Zwycięzca trofeum
Typ: Olympique Marsylia 1.42

FC Barcelona - Osasuna Pampeluna 1X2 - PEWNIAK
Typ: FC Barcelona 1.20

VV Venlo - SC Heerenveen Podwójna szansa/połowa spotkania - PEWNIAK
Typ: X lub SC Heerenveen 1.16

Lokomotiv Sofia - Academic Sofia 1X2
Typ: Lokomotiv Sofia 1.35

NK Zadar - NK Inter Zapresic Podwójna szansa
Typ: X lub NK Inter Zapresic 1.75

FK Cukaricki - FK Javor 1X2 - PEWNIAK
Typ: FK Javor 1.25

FC St. Gallen - FC Sion Podwójna szansa
Typ: X lub FC Sion 1.40

Stawka: 8 PLN
Ewentualna wygrana: -

1 mecz nie wszedł a mianowicie NK Zadar - NK Inter Zapresic
Po za tym wszystko powchodziło, a jednak mimo tego bukmacher Bwin uważa, że FK Cukaricki wygrał z FK Javor. Sprawdzałem ten wynik na dwóch stronach internetowych www.livesports.pl i www.livescore.com .
Na obu stronach napisane jest czarno na białym, że wynik jest następujący FK Cukaricki 0:1 FK Javor ( Liga Serbska ) więc dlaczego kupon nie wszedł. Oczywiście wysłałem maila w sprawie wyjaśnienia. Czy wam drodzy gracze zdarzały się takie sytuacje ? A co jeżeli Bwin postawi przy swoim źle stwierdzonym fakcie ? Gorzej z tym że mam aktualnie 0.00 PLN a jutro jest pare ciekawych spotkań które chciałbym obstawić a sprawy do jutra to raczej nie wyjaśnie.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Spokojnie, mi też kilka razy u tego buka zdarzyło się że źle rozliczyli kupon, ale po interwencji w supporcie wszystko zostało wyjaśnione i kasa wplynela na konto. Tak więc cierpliwie czekaj na rozwiązanie sprawy

L 0

lorek39

Użytkownik
dokładnie spokojnie Ci to wyjasnią i uwzględnią prawidłowy wynik. Generalnie sprawdź sobie na stronie uefa.com bo oni wyniki z tej strony biorą. Mi zdarzyło się kiedyś że na stronie UEFA był błąd, mój zakład dotyczył ilości rzutów rożnych i oglądałem mecz na żywo i liczyłem ile było rogów nawet statystyki po meczu pokazywały ilość wyższą niż na stronie UEFA o 2 i mi nie uznali kuponu. Wracając do tematu o ile wynik jest taki jak mówisz na tej stronie to Ci uwzględnią na 100%. pozdrawiam i powodzenia

K 0

kreciu

Użytkownik
Jestem ogólnie początkujący w bukmacherce. Kiedyś za gówniarza grałem w totomixie, aż w końcu nie chcieli mi obstawiać kuponów bo nie miałem 18 lat. Teraz jestem już pełnoletni ale wcześniej założyłem konto w bwinie na tate. Obstawiłem jakoś ok. 50 kuponów i nie było problemu. Dzięki za odpowiedź, po świętach pewnie sprawa zostanie wyjaśniona. Szkoda, bo jest pare ciekawych zdarzeń aby postawić systemem, ale mówi się trudno, krótka przerwa w grze nie zaszkodzi. Na stronie uefa.com sprawdzałem i wynik jest taki jak na livescore czy livesports i na innych stronach, więc nie wiem w czym tkwi błąd, ale cierpliwie będę czekał. Słyszalem, że bwin od czasu do czasu potrafi oszukać. Na forum przejrzałem jeden wątek w którym nie wypłacili gościowi 6.000 PLN. Po za tym były problemy z wypłatą pieniędzy na konto. Myślałem już nawet o zmianie bukmachera. Jaki waszym zdaniem jest najlepszy internetowy buk ? Myślałem u UNIBECIE ? a jakie są wasze ulubione sprawdzone strony bukmacherskie ?

K 0

kreciu

Użytkownik
Sprawa NIBY ZAŁATWIONA. Kupon uznany za wygrany, ale wygrałem 9.34 PLN stawiając 8 zł. Czyli 1.34 PLN na &quot; + &quot; czy mógłby ktoś, kto jest bardziej ogarnięty obliczyć ile powinienem wygrać jeżeli nie wszedł tylko mecz:
NK Zadar - NK Inter Zapresic Podwójna szansa
Typ: X lub NK Inter Zapresic 1.75
Proszę o jak najszybsze rozwiązanie sprawy ;) Z góry dzięki. Chciałbym ewentualną poprawkę jak najszybciej zgłosić do supportu.

K 0

kreciu

Użytkownik
Poszukałem i problem rozwiązałem sam. Wystarczyło wejść w szczegóły kuponu. Na przyszłość już będę wiedział

Do góry Bottom