>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Oszukany przez betclic

W 0

wizard_szary

Użytkownik
Witam!
Zostalem oszukany przez bukmachera Betclic. Opisze sytuacje, która się wydarzyła. Byłem u rodzicow i jak to w odwiedzinach zaczalem poruszać rozne tematy i nagle zaczelismy rozmawiać o zakładach bukmacherskich. Ja gram dość często,a ojciec lubi grac w totolotka piłkarskiego. W pewnym momencie naszej rozmowy ojciec poprosil mnie abym mu pomogl zacząć grac w zakłady bukmacherskie. Razem z nim utowrzylismy wiec konto na betclicu i pokazałem mu jak grac. Ojciec wplacil pieniądze 200zl i obstawil sobie cztery mecze. Okazalo się ze wygral 548zl. Stwierdzil ze nie ma co kusic losu i chciał wyplacic pieniądze. Zlecil wyplate ale firma Betclic domagala się skanu dowodu osobistego. Zrobilismy wiec skan i przeslalismy do betclica. Po jakims czasie betclic zaakceptowal dokumenty. Nagle wieczorem ojciec do mnie dzwoni ze jego konto jest zablokowane. Na czacie dowiedział się ze musi przejść weryfikacje. Zadzwoniono wiec do niego i podal swoje wszystkie dane oraz odpowiedział na setki dziwnych pytan. Jakich dokładnie to nie wiem bo ojciec sam ich nie pamietal. Nastepnego dnia ojciec na swojego maila dostal informacje ze betclic podejrzewa oszustwo ( nie wiem jakie bo nie napisali ) i zamyka konto . Napisali tez ze pieniądze tez zabierają. A wiec sytuacja jest taka iż nie mam na razie nie tylko wygranych pieniędzy ale także tych 200zl które ojciec wplacil. Rodzina teraz ma do mnie pretensje a ja nie wiem co robic. Betclic telefonu nie podaje a siedzibę maja na Malcie. Dodam ze nie korzystaliśmy z zadnych bonusow itp. Wiecie może co w takiej sytuacji można zrobić?

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Po prawie 7 latach odwazyles sie wreszcie cos napisac, brawo za odwage...
jak miał pisać posty jak ten twój powyżej to może i lepiej... bo nie po to jest to forum
Napisał Wizard_Szary -&gt;
Byłem u rodzicow i jak to w odwiedzinach zaczalem poruszać rozne tematy i nagle zaczelismy rozmawiać o zakładach bukmacherskich
Tym tekstem to mnie rozjebałeś. Jeszcze leżę i kwiczę.
mi to wygląda na wałek, nie słyszałem by nawet taki nędzny buk jak betclic zabierał pieniądze użytkownika (depozyt), są to bardzo rzadkie i skrajne przypadki. Nie chce mi się wierzyć, że nawet podejrzewając multikonto zabierają depozyt...

byku1705 547

byku1705

Użytkownik
jak miał pisać posty jak ten twój powyżej to może i lepiej... bo nie po to jest to forum

mi to wygląda na wałek, nie słyszałem by nawet taki nędzny buk jak betclic zabierał pieniądze użytkownika (depozyt), są to bardzo rzadkie i skrajne przypadki. Nie chce mi się wierzyć, że nawet podejrzewając multikonto zabierają depozyt...
Poczucie humoru nie jest twoja najmocniejsza strona...
Koles zrobil walek, teraz &quot;sprzedaje bajki&quot; na forum, stad taka nie inna opowiedz...

W 0

wizard_szary

Użytkownik
Przepraszam ze odwazylem sie napisac po 7 latach pewnie niektorym zlamalo to psychike.
A tak powaznie to chce sie spytac gdzie jest ten walek ktory zrobilem. Czy oszustwem jest to ze po prostu pomoglem ojcu otworzyc konto na betclicu? Czy moj ojciec ktory ma prawie 60 lat musi biegle obslugiwac internet a jesli nie potrafi biegle to nie moze poprosic syna o pomoc?
Jak juz pisalem ojciec nie skorzystal z zadnego bonusu, cashbacku ani innej promocji. Po prostu postawil zaklad za 200zl i wygral gdzie tu k... widzicie walek?

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
walek jest taki, ze zadzwonili do ojca a on nie wiedzial co i jak, pewnie nie znal odpowiedzi na najprostsze pytania
z cashbacku nie skorzystales bo kupon okazal sie wygrany ????
pozatym nie napisales jaka metoda wplacil depozyt , moze z twojego konta?!

W 0

wizard_szary

Użytkownik
Pewnie na jakies pytanie zle odpowiedzial nie wiem bo nie mozna tego zweryfikowac ale przeciez najwazniejsze pytania odnosnie danych osobowych odpowiedzial poprawnie i to chyba jest najwazniejsze. Co do nie skorzystania z bonusu to po prostu z niego nie skorzystal po co sie wglebiac dlaczego. Idac tym tropem myslenia to trzeba by ukarac i wsadzic do wiezien wszystkich ludzi bo istnieje podejrzenie ze chcieli zrobic cos zlego. Nie wazne ze nie mamy dowodow wazne ze my myslimy ze tak bylo. To jest jakas paranoja! Zreszta juz mniejsza z wygrana bo wiem ze juz raczej jej nie mam szans odzyskac ale teraz chodzi mi o te 200zl ktore ojciec wplacil. Nawet jesli betclic twierdzi ze cala nasza rodzina jest oszustami mimo ze nie ma zadnych dowodow to musi zwrocic nam 200zl !
To juz nie jest oszustwo to jest jawne zlodziejstwo.

zberek1993 19

zberek1993

Użytkownik
Ziomek prosta sprawa oni myślą, że założyłeś konto na ojca specjalnie po to żeby skorzystać z cashbacku. Chciałeś się zabezpieczyć a tu zonk ???? Na dodatek ta kwota obstawiona 200 PLN. Przypadek?? Prawda jest tak, że założyłeś konto na ojca (z jego zgodą czy bez to nie wiem). Wysłałeś pieniądze z konta, którego pewnie już używałeś. Liczyłeś na to, że jak zakład Ci nie wejdzie to zwrócą Ci kasę. Jeśli tak nie było to trzeba było wcześniej zapoznać się z regulaminem albo chociaż zrzec się bonusu. Na ich miejscu tak samo bym postąpił.

marsen 32

marsen

Użytkownik
Ziomek prosta sprawa oni myślą, że założyłeś konto na ojca specjalnie po to żeby skorzystać z cashbacku. Chciałeś się zabezpieczyć a tu zonk ???? Na dodatek ta kwota obstawiona 200 PLN. Przypadek?? Masz na dodatek coś z regulaminu. Chociasz tutaj sprawa jest jasna.
o kurde... nagroda złotej koparki sie należy, żeś przekopał chyba połowę forum żeby odnaleźć ten temat ????

zberek1993 19

zberek1993

Użytkownik
o kurde... nagroda złotej koparki sie należy, żeś przekopał chyba połowę forum żeby odnaleźć ten temat ????
Właśnie w pierwszej zakładce na samej górze było :p Więc długo nie kopałem. Jednak nagrodę możesz wysłac ;)

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Pewnie na jakies pytanie zle odpowiedzial nie wiem bo nie mozna tego zweryfikowac ale przeciez najwazniejsze pytania odnosnie danych osobowych odpowiedzial poprawnie i to chyba jest najwazniejsze. Co do nie skorzystania z bonusu to po prostu z niego nie skorzystal po co sie wglebiac dlaczego. Idac tym tropem myslenia to trzeba by ukarac i wsadzic do wiezien wszystkich ludzi bo istnieje podejrzenie ze chcieli zrobic cos zlego. Nie wazne ze nie mamy dowodow wazne ze my myslimy ze tak bylo. To jest jakas paranoja! Zreszta juz mniejsza z wygrana bo wiem ze juz raczej jej nie mam szans odzyskac ale teraz chodzi mi o te 200zl ktore ojciec wplacil. Nawet jesli betclic twierdzi ze cala nasza rodzina jest oszustami mimo ze nie ma zadnych dowodow to musi zwrocic nam 200zl !
To juz nie jest oszustwo to jest jawne zlodziejstwo.
Znam podobny przypadek, pare lat temu w betsson kumpel grał na koncie założonym na swoją mame bo nie miał wtedy jeszce 18 lat. Wygrał ładnych pare K zł, chyba z jakichś free spinów. Przed wypłatą chcieli weryfikacje, wysłał im dowód (jego matka wiedizała o tym) niby wszystko ok ale zażądali weeryfikacji telefonicznej. Wytłumaczył o co chodzi i co ma mówić jeżeli zadzwonią, jednak była to starsza kobieta i nie rozumiala do konca co to sa free spiny albo mb, oraz w jakie gry grała, trochę sie zamotała w tej całej rozmowie. Niby weryfikacja przeszła pomyślnie jednak po paru min konto zablokowane i przyszedł meil. Gra w imieniu osób trzecich jest zabroniona w serwisie. Wszystkie środki z konta zostały usunięte.
Więc już wiesz skąd oni mogli wiedzieć że to nie ojciec grał tylko Ty. Banalnie proste wystarczyło zapytać rozmówce w jakie gry ostatnio grał albo jaką metodą dokonywał płatności.
Moim zdaniem tak powinno być. Pół biedy jak członek rodziny na którego masz konto wie o tym ale w większośći przypadków wyłudzenia bonusów odbywają się bez wiedzy danej osoby.

Do góry Bottom