Moje pytanie skierowane jest do wszystkich, którzy mieli jakiś kontakt z tym bukmacherem.
W sieci bardzo dużo można przeczytać o nieuczciwości bwin, jednak szeroka oferta na Livebet kusi mnie nie zmiernie.
Najpierw może negatywne opinie:
a) osoba wygrywająca za dużo ma ustawiony limit na stawke w wysokości 50 zł
b) zamknięcie konta bez podania przyczyny (ach ten regulamin)
c) ciągnące się tygodniami wypłaty
d) katastrofalny polski suport (podobno działa pisanie na angielski, bo w polskim pracują same b***)
Kolejna kwestia, którą można przeczytać m.in. na tym forum to, że zamykają jeżeli ktoś złamie regulamin albo skorzysta z promocji przeznaczonej dla innych krajów (czyli w sumie to samo ;-) ), a jeżeli wpłaci się swoją kase to nie powinno być problemów.
Więc nurtujące mnie (jak i za pewne wielu innych) pytanie: Jak to jest z bwin?
Teraz przeanalizujmy sytuacje:
Wpłacam 200 zł, dostaje w promocji 100 zł (50% depozytu). Mam 300 zł na koncie. I czy jeżeli obróce bonus i dorobie się np. 2.000 zł to będe mógł to ze spokojem wypłacić czy mogą pojawić się problemy? Zakładamy, że nie korzystam z żadnych bonów.
W sieci bardzo dużo można przeczytać o nieuczciwości bwin, jednak szeroka oferta na Livebet kusi mnie nie zmiernie.
Najpierw może negatywne opinie:
a) osoba wygrywająca za dużo ma ustawiony limit na stawke w wysokości 50 zł
b) zamknięcie konta bez podania przyczyny (ach ten regulamin)
c) ciągnące się tygodniami wypłaty
d) katastrofalny polski suport (podobno działa pisanie na angielski, bo w polskim pracują same b***)
Kolejna kwestia, którą można przeczytać m.in. na tym forum to, że zamykają jeżeli ktoś złamie regulamin albo skorzysta z promocji przeznaczonej dla innych krajów (czyli w sumie to samo ;-) ), a jeżeli wpłaci się swoją kase to nie powinno być problemów.
Więc nurtujące mnie (jak i za pewne wielu innych) pytanie: Jak to jest z bwin?
Teraz przeanalizujmy sytuacje:
Wpłacam 200 zł, dostaje w promocji 100 zł (50% depozytu). Mam 300 zł na koncie. I czy jeżeli obróce bonus i dorobie się np. 2.000 zł to będe mógł to ze spokojem wypłacić czy mogą pojawić się problemy? Zakładamy, że nie korzystam z żadnych bonów.