>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Oszuśći !!!

Status
Zamknięty.
O 0

oszukany1

Użytkownik
Cześć,

założyłem konto u bukmachera internetowego BETCLI - STANOWCZO NIE POLECAM, mają ofertę cashbach (200zł). Wpłaciłem 200zł za pomocą przelewy24. Postawiłem zakład, po 5 dniach wszedłem sprawdzić czy zakład jest wygrany. Niestety go przegrałem. Zapytałem na czacie kiedy zwrot środków i po 10 h otrzymałem odpowiedz:
Z przykrością informuję, że Twoje konto nie może zostać objęte tym bonusem. Powodem odmowy jest fakt, że wcześniej z tej promocji skorzystała inna osoba, logując się z tego samego adresu IP. Zgodnie z Regulaminem Serwisu w Twoim wypadku oferta powitalna (Cashback) została usunięta z tego konta.
Przypominam, że decyzje o przyznaniu bonusu lub jakiejkolwiek innej promocji pozostają w gestii Betclic.com. Proszę, abyś pamiętał, że Betclic.com przyznaje tylko jeden bonus na osobę, kartę kredytową, konto bankowe, gospodarstwo domowe, komputer lub adres IP. Szczegóły znajdziesz w Regulaminie Serwisu w sekcji Promocje Sportowe.
Przepraszam za niedogodności jakie może to dla Ciebie powodować, chętnie udzielę Ci informacji odnośnie innych zapytań w przyszłości. Jeśli potrzebujesz bardziej szczegółowych informacji proszę uprzejmie o kontakt pod adresem
W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, proszę o ponowny kontakt.

Przecież to jest niemożliwe by ktoś logował się z tego samego adresu IP. N Do logowania się serwisem używam zawsze połączenia USB przez telefon komórkowy. Za każdym zalogowaniem się do sieci, mam inny adres IP. Więc nie jest on nigdzie zapisywany, tylko przydzielany z puli adresów. Za każdym podpięciem się do internetu muszę wywołać nowe połączenie co wiąże się ze zmiana adresu IP gdyż nie posiadam stałego łącza.
Wali ściemą olałem ich już i swoje 200zł - tylko pisze Wam ku przestrodze !!!????????????????????????????

A 861

amigo007

Użytkownik
To już nie 1-szy taki wątek. Nowy użytkownik, i kłopoty ze zwrotem. Jakoś większość graczy skorzystało z tej promocji bez problemu. Sam kiedyś skorzystałem jak cashback wynosił bodajże 50zł. Zwrot bez problemu. Pamiętaj że dany komputer także ma swój numer. Jeśli z jednego komputera założyłeś 2-gie konto, i chciałeś skorzystać z promocji to też złamałeś regulamin. W każdym razie coś musiało być u ciebie nie tak.

_hank_ 1,3K

_hank_

Użytkownik
Dokładnie, ip możesz mieć zmienne, ale z urządzenia/komputera widać było już zakładane. Albo brat wystarczy że założył czy ojciec.

borek7 24

borek7

Użytkownik
Ja założyłem konto w poprzednim tygodniu w betclicu. Od razu przelałem pieniążki, zweryfikowałem swoje dane (dowód osobisty - zdjęcie), zapytałem na czacie czy należy mi się promocja mimo że widniał na koncie bonus cashback. Zagrałem, przegrałem ( pozdro dla Liverpoolu, do wyjęcia 982 zł ), rano w poniedziałek pieniążki były, które zagrałem na koncie u buka, zleciłem wypłatę i dziś widzę są już na moim koncie. Także ja ze swojej strony polecam. Mam stałe ip.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Oszukany1 jeśli ktoś jest oszustem to tylko Ty, bukmacher bezpodstawnie nie będzie robił problemów z jakimiś 200 zł z cashbacku.
Na forum masz multikonta to i bukmachera próbowałeś oszukać.
Zamykam temat.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom