>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Oszóstwo czy tak może być w fortunie ?

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Postawiłem sobie dziś skromnie 5 dyszek w fortunie, i na dole w kuponie mam napisane:

Klient : Tyger
Punkty-kupon: 50
Suma punktów: 15486

Nie jestem tam zarejestrowany, stąd pytanie, czy babka nabiła jakiemuś swojemu kolesiowi punkty za mnie ?

Co do nazwy tematu to edit: oszustwo*

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Tak twoje punkty zostały dodane do profilu Tyger. Jeśli to nie ty to sprawa jest jasna, że kolektorka użyła czyjeś innej karty, żeby dodać punkty obcej tobie osobie.

To z niczym się nie wiąże, tak że jak wygrasz to bez problemu odbierzesz pieniądze.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Po pierwsze to oszustwo a nie &quot; oszóstwo &quot;
Po drugie z tego co pamietam to karte trzeba było dac najpierw aby naliczyło pkt więc możliwe że to był błąd , chyba że teraz się coś zmieniło .

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Najprawdopodobniej pani po prostu zbiera punkty, pewnie może niezłe wyniki zrobić siedząc całymi dniami na kasie.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Ja się spotkałem raz w totomixie z sytuacją, że koleś się zaznajomił z babką i miał kartę cały czas w punkcie i jeśli przychodził ktoś i stawiał bez swojej karty, czyli nie zbierał punktów to nabijała punkty na tą kartę. Po kilka tysięcy dziennie można zebrać. Pamiętam, że byłem tam pierwszego dnia miesiąca i stawiałem coś 2 godziny po otwarciu punktu, to miałem napisane na kuponie 490+ punktów(na czyjejś karcie) w 2h

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
albo jak to bywa &quot; Miałem tak kilkakrotnie jak nie zabrałem swojej karty &quot; pani nie wylogowała ostatniego klienta bo w nabijanie punktów to niewierze w dzisiejszych czasach &quot; gdzie trudno o pracę&quot; kobieta by nie zaryzykowała utraty przez &quot; Dobroć serca &quot; a 2 max dzienny limit punktów to 500 takie tam zabezpieczenie ;)

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
O czym w klikacie, kolektorka stuknęła sobie punkty, nic się nie stało w Carrefourze robią to samo. Sprawa jest chyba jasna, wiec nie widzę sensu ciągnąć ten temat dalej.

bludek 367

bludek

Użytkownik
O czym w klikacie, kolektorka stuknęła sobie punkty, nic się nie stało w Carrefourze robią to samo. Sprawa jest chyba jasna, wiec nie widzę sensu ciągnąć ten temat dalej.
Myślę, że osoby wkładające grube pieniądze i liczące na główne nagrody są średnio zadowolone, że ktoś codziennie za darmo może sobie nabijać pkt. na lewo.

Do góry Bottom