>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami ORLEN Superliga oraz Puchar Polski Mężczyzn i Kobiet - Sezon 2024/2025

lukas88 582,1K

lukas88

Forum VIP
Wybrzerze Gdańsk- Industria Kielce
Typ: 1 (+7,5) HT
Kurs: 1,73

FORTUNA

Wczoraj Wisła się położyła w 2 połowie czym położyła mi typ bo do przerwy na spokojnie odskoczyli na -10 a po przerwie grali na pół gwizdka. Dziś poszukam typu w kierunku Wybrzeża bo zespół Patryka Rombla potrafi grać w piłkę ręczną, obecnie zajmują 5 lokatę, w ubiegłym sezonie byli bliscy niespodzianki w meczu pucharowym z Kielcami, gdzie prowadzili do przerwy i dopiero w końcówce Kielczanie odskoczyli na 3 bramki. W obecnym sezonie pokonali już Chrobrego który gra w lidze europejskiej, czy solidne Azoty Puławy. Zespół z Gdańska mierzył się już z Wisłą Płock, która jest nieco pewnym wyznacznikiem, i polegli - 13, mimo że do przerwy walczyli dzielnie przegrywający tylko 10-14. Kielczanie mają swoje problemy, beznadziejnie na własne życzenie przegrali z Szeged, a już w środę czeka ich ciężki wyjazd do Aalborga, zatem nie sądzę aby dziś tutaj jakoś bardzo się spinali nad demolowaniem rywala.

Wybrzeże +13,5 @ 1,82 STS

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3877
lukas88 582,1K

lukas88

Forum VIP
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Industria Kielce- Chrobry Głogów
Typ: over 62,5
Kurs: 1,87

Głogów over 24,5
Kurs: 1,70

Fortuna

Niska linia w mojej ocenie na to spotkanie, spodziewałem się linii w okolicy ~ 65. Chrobry z solidnymi drużynami w LE rzucał:
- z Constantą 32
- z Bidasoa 33
- z Ystads 30.

Kielce wiadomo nie od dziś mają problem w bramce, co poskutkowało zatrudnieniem Ferlina, ostatnie 3 mecze w ofensywie też bardzo słabe bo 31 bramek z Szeged, 29 z Wybrzeżem i 26 z Aalborgiem, potencjał ofensywny Kielczan ogromny bo mają świetnych rozgrywających z Alexem na czele oraz szybkich skrzydłowych.
Historia pojedynków bardzo ofensywna:
56, 68, 66, 66, 63, 73, 62, 62, 69,

W mojej ocenie dziś zobaczymy ofensywny mecz z liczba bramek w okolicy 70.

Over 64,5 @ 2,38
Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2689
lukas88 582,1K

lukas88

Forum VIP
chamberlain chamberlain lukas88 lukas88 jak tam wam sie widzi dziś handicap w kierunku chrobrego ?
Handicapu nie ruszam bo zależy na ile będzie się Wiśle chciało grać. Ja pograłem over 24,5 bramki Chrobrego bo grają dość szybki handball, i mimo że Wisła zazwyczaj dobrze broni to w mojej ocenie na własnym terenie Chrobrego stać śmiało na 25 bramek.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +80
K 182,2K

kossma

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Chrobry - Wisła
Typ : liczba goli, powyżej 55.5 @ 2.02 Superbet

Mistrzowie Polski łapią teraz oddech od nadmiaru rozgrywek, bo najbliższe spotkanie z PSG w LM dopiero w lutym. Pora na uporządkowanie gry, bo po porażce z Europharmem mają przed sobą wizję wylotu z tej elitarnej ligi. Nadarza się okazja na próbę podjęcia wariantu bardziej odważnej gry, bo akurat z Chrobrym już nie raz, właśnie taka gra im dobrze wychodziła. Od kilku ładnych lat grając w delegacjach w Głogowie suma punktów drużyn osiągała min. 55. Wisła na przestrzeni tych dwóch miesięcy będzie chciała nazbierać jak najwięcej oczek i umocnić się na czołowej pozycji w Superlidze. Od lutego przyjdzie im wszakże oszczędzać siły w rozgrywkach ligowych, na rzecz międzynarodowych parkietów.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1892
lukas88 582,1K

lukas88

Forum VIP
Ostrów Wielkopolski- Kielce
Typ: over 64,5 masakra jakaś, tak ślimaczego tempa meczu dawno nie widziałem, do tego kilka interwencji dołożył Wałach i z typu :poop:
Kurs: 1,95
STS

Ostrów gra szybki handball i regularnie notują ponad 30 rzuconych bramek. Kielczanie siła ofensywna bardzo duża, problemy w bramce ma rozwiązać Klemen ale w lidze myślę że będą dostawać Miłosz, Sandro i Bekir. Ostrów ostatnie mecze u siebie do łączne wyniki: 62, 63, 61, 59, 64, 68, 54, jak do tego dodamy ilośc bramek rzucanych przez Kielczan w meczach wyjazdowych w lidze czyli zazwyczaj ponad 35 trafień to uważam że dziś możemy obejrzeć wynik w okolicy 70 bramek. Poprzednie dwa spotkania pomiędzy zespołami w Ostrowie kończyły się liczbą bramek: 65 i 68 oraz w Kielcach 75, 60, 75. Zatem na 5 dotychczasowych pojedynków 4- krotnie dzisiejsza linia była pokrywana. Liczę na szybki i otwarty mecz i wiele bramek z obu stron.​

Ostatnia edycja:
R 1,3M

rr62dga

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - Superliga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Śląsk Wrocław - Wybrzeże Gdańsk
Typ: Superprzewaga: Wybrzeże
Kurs: 1,64
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Piłkarze ręczni Śląska grają w tym sezonie podobnie beznadziejnie jak kopacze z tego klubu i podobnie blisko są degradacji do niższej ligi. Śląsk w poprzednim sezonie wygrał Ligę Centralną ale kompletnie nie odnalazł się w Superlidze będąc przykładem bardzo dużej różnicy poziomów. Śląsk w tabeli Superligi wprawdzie zajmuje jeszcze przedostatnie miejsce ale punkty zdobywa ostatnio Legionowo (wygrana ze Śląskiem 39:30) i dno tabeli jest kwestią czasu. Wybrzeże zajmuje miejsce w pierwszej ósemce gwarantujące udział w play off a ewentualna wygrana we Wrocławiu pozwoli umocnić się w górnej części tabeli. W poprzedniej kolejce wygrało w Gdańsku z MKS Kalisz a w meczach wyjazdowych wygrywało już w Lubinie i Kwidzynie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1380
lukas88 582,1K

lukas88

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka ręczna - Superliga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Industria Kielce- Górnik Zabrze
Typ: over 63,5
Kurs: 1,84
Bukmacher:
FORTUNA

Link do postu:
Analiza:

Idę dziś w overy w Kielcach, gdyż Kielczanie u siebie powinni się zakręcić z bramkami może i powyżej 40 bramek bo Górnik ma defensywę jak sito, stracili ze słabym Zagłębiem 32 bramki, z mocno przeciętnymi Azotami 31. W tym sezonie w meczach wyjazdowych tylko Piotrków i Legionowo nie były w stanie rzucić Zabrzanom 30 bramek.
Górnik też swoje rzuca, w poprzedniej kolejce dzień konia w bramce Kielc miał Wałach przez co poległem na overze z Ostrowem, ale nic dwa razy się nie zdarza i nie wierze że dziś też tak dobrze będzie funkcjonować Kielecka bramka.
Poza tym w tamtym meczu Kielczanie zmarnowali również masę swoich szans, dziś liczę w Kielcach na lepszą skuteczność.

Historia spotkań wygląda nieźle gdyż ostatnie wyniki prezentują się następująco:
41-23
40-31
37-28
34-30

Inne propozycje:
over 65,5 @ 2,32
Kielce (-10,5) @ 1,84
Kielce (-12,5) @ 2,33

Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2439
chamberlain 607,9K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Chrobry Głogów - Śląsk Wrocław
Chrobry Głogów Handicap -5.5 bramek @ 1.95 STS
Chrobry Głogów Handicap -7.5 bramek @ 2.75 STS

Chrobry z dobrej strony pokazał się w Lidze Europejskiej, lecz niestety awansu nie wywalczył, dzielenie sił na europejskie puchary i ligę też nie przełożyło się negatywanie na domowe podwórko, bo w lidze zajmują wysokie 4 miejsce, ze stratą 1 punktu do 3 miejsca, mając jeden mecz rozegrany mniej, także dzisiaj powinni wrócić na podium. Śląsk to drużyna, która lepiej zapowiadała się przed startem sezonu, chodziły głosy, że raczej utrzymanie będzie pewne, ale rzeczywistość dużo zweryfikowała, na ten moment przedostatnie miejsce i bilans 1-1-1-13, zapowiada się więc walka o utrzymanie z Legionowem, który może historycznie spaść z ligi sezon po sezonie. Nie spodziewam się, żeby mieli dzisiaj za dużo do powiedzenia przeciwko Chrobremu na wyjeździe, gdzie Śląsk ma bilans 1-0-1-6, w delegacjach przegrywali już chociażby 14 bramkami z Górnikiem, który nie imponuje formą w tym roku czy 9 bramkami z Legionowem, a więc swoim głównym rywalem. Chrobry ostatnio w lidze wygrał dopiero po rzutach karnych z Kaliszem, wcześniej przegrał z Wisłą, więc pora powrócić na zwycięską ścieżkę i dopisać komplet punktów. Lekko ponad 2 tygodnie temu obie drużyny zagrały ze sobą i Chrobry wygrał na wyjeździe tylko 4 bramkami, gubiąc kilkukrotnie swoją przewagę, jednak potrafiąc równie szybko ją odbudować, myślę, że w dzisiejszym meczu zagrają pewniej u siebie i nie pozwolą na seryjne zdobywanie bramek przez Śląsk, dlatego spróbuję pograć w ich stronę.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2060
chamberlain 607,9K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Ostrów Wielkopolski - Orlen Wisła Płock
Over 59.5 bramek @ 2.40 STS

Hitowe spotkanie dzisiejszego dnia, bo przed nami meczu 3 drużyny w lidze, z liderami w tabeli, rzeczywistość jest oczywiście trochę inna, bo ten mecz ma zdecydowanego faworyta w postaci gości, gdzie kursy na ich zwycięstwo oscylują w granicach 1.05 i tu niestety widać przepaść pomiędzy dwoma hegemonami ligi z resztą stawki. Mimo wszystko uważam, że dzisiaj zobaczymy ciekawy meczyk ze sporą ilością bramek, gdzie celuje, że będzie ich minimum 60. Wisła wiadomo, to przede wszystkim twarda defensywa, ale lubią sobie pofolgować w lidze, choć rywale i tak nie potrafią tego zazwyczaj wykorzystywać, lecz Ostrów moim zdaniem będzie to potrafił, bo w ich meczach pada spora liczba bramek i tych rzucanych, pod którym względem są na 4 miejscu w lidze, oraz tych traconych, gdzie również są wysoko. W meczach bezpośrednich obu drużyn w ostatnich latach padały takie ilości bramek 66, 58, 54, 60, 65, 41 i 53, więc takie pół na pół, choć bliżej było tych wyższych wyników, niż niższych. Dla obu drużyn jest to jeden z ostatnich meczy w tym roku, dlatego uważam, że obejrzymy ciekawe widowisko.

Ostatnia edycja:
lukas88 582,1K

lukas88

Forum VIP
Ostrów Wielkopolski - Orlen Wisła Płock
Typ: Ostrów under 25,5
Kurs: 1,70

Superbet

Wisła to bardzo underowa drużyna, tak jak wspomniał mój poprzednik w lidze miewają mecze z wysokimi wynikami jak ostatnio z Chrobrym czy Wybrzeżem ale dziś spodziewam się twardego meczu. Gospodarze co prawda lubią sobie porzucać ale teraz w obecnej sytuacji, kiedy Ostrów walczy o 3 lokatę, myślę że mogą zagrać mocno w obronie z Wisłą bo gra na wymianę ciosów z Płocczanami im nie pójdzie. Poza tym to świetna szansa aby się pokazać na tle mistrza kraju we własnej hali. Wisła ma bardzo mocną bramkę bo jest Alilović, Jastrzebski i Hallgrimsson, którzy bronią na niemal 36% skuteczności. Uważam że zespołowi Rasmusena będzie ciężko dziś rzucić Nafciarzom 26 bramek biorąc pod uwagę twardą defensywę z Susnją i Terziciem na czele + trzema wymiataczami w bramce. Nie sądzę aby mecz miał jakieś zabójcze tempo, zespół gości moim zdaniem będzie chciał mecz rozegrać jak najmniejszym nakładem sił bo podczas jesieni mieli napięty terminarz, do tego w sobotę jeszcze mecz z Górnikiem i będzie trochę przerwy od piłki klubowej.

Moje inne propozcyje:
Ostrów under 24,5 @ 1,98 Fortuna
under 59,5 @ 1,67 Superbet

under 55,5 @ 3,20 Betfan

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2367
chamberlain 607,9K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Górnik Zabrze - Legionowo
Legionowo over 26.5 bramek @ 1.96 Fortuna

Legionowo w ostatnich meczach prezentuje się naprawdę solidnie, udało im się wygrać ze Śląskiem, czy po rzutach karnych z Wybrzeżem, a to już dla nich spory wyczyn, ich porażki też nie są jakieś druzgocące, ostatnie trzy mecze to porażki 4, 4 i 3 bramkami, zmiana trenera podziałała bardzo dobrze, zobaczymy jak będzie dalej. Górnik też w ostatnim czasie lekko się poprawił, bo po serii porażek, zremisowali z Bjerringbro, a także wygrali z Gwardią i Azotami, jednak po nich znowu przyszła wpadka z Zagłębiem i porażka z Kielcami. Dzisiaj gospodarze są zdecydowanymi faworytami, z ogromną szansą na wskoczenie do pierwszej ósemki, jednak czy będzie to dla nich łatwe spotkanie? Miałbym ku temu obawy, bo lekceważenie Legionowa w tej chwili to błąd. Ja pogram dzisiaj over gości, którzy pod tym względem prezentują się ostatnio nieźle, zaś Górnik sporo traci, w pierwszym meczu Legionowo i siebie rzuciło raptem 22 bramki, ale był to początek sezonu i trochę inne okoliczności, poza tym Górnik we wszystkich swoich meczach w tym sezonie raz stracił 25 bramek, dwa razy 26 bramek, a w reszcie spotkań ponad 27 bramek. Liczę więc na lepszą postawę Legionowa i poprawienie wyniku z pierwszego meczu.

Ostatnia edycja:
chamberlain 607,9K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Azoty-Puławy - Kielce
Azoty-Puławy over 27.5 bramek @ 2.00 Superbet

Pierwszy mecz obu drużyn przyniósł nam aż 84 bramki, niesamowity wynik, same Kielce były o krok zbliżenia się do zdobycia 50 bramek, zabrakło ostatecznie jednej, Azoty też trzymały dobre tempo, bo zdobyły w końcu 35 bramki. Dzisiejsze linie na ten mecz oczywiście o wiele niższe, bo takie spotkanie raczej szybko może się nie powtórzyć, ale i tak według mnie nie będzie brakować dzisiaj bramek, bo Kielce ostatnio mocno rozpędzone ofensywnie, a i sami mają wciąż problem z traceniem bramek, pomimo ściągnięcia Ferlina. Pogram tu over Azot, w meczach tej drużyny sporo się dzieje i dzisiaj powinno być tak samo, regularnie przekraczają linię 30 bramek, czemu więc dzisiaj nie miałoby być ich minimum 28? Over Kielc odpuściłem z powodu wysokiej linii, a takich staram się unikać, choć i tak widzę duże szanse na te 40 goli, w końcu Zagłębie było tyle w stanie rzucić ostatnio Azotom, więc czemu nie Kielce. Myślę, że warto też poszukać linii na całe spotkanie, jednak ja zostaje przy jednej propozycji.

Ostatnia edycja:
lukas88 582,1K

lukas88

Forum VIP
Azoty Puławy- Kielce
Typ: Kielce under 40,5
Przedziwny mecz, Azoty atak pozycyjny broniły całkiem nieźle, ale ponad 15 bramek stracili po błędach w ataku i prostych kontrach, które Kielce wykorzystały perfekcyjnie.
Kurs: 1,75

Fortuna

Ostatnie wyniki Azotów wskazują raczej na huragan bramek w tym spotkaniu, linie zarówno meczowa jak i punktowa na gości bardzo wysoka. Ja tutaj spodziewam się jednak nie tak dynamicznego spotkania jak pierwszy pojedynek w Kielcach. Jak Puławy podejdą do tego meczu jak do ostatnich pojedynków ligowych to dostaną ~ 50 bramek, dlatego uważam że dziś zespół gospodarzy wyjdzie z nastawieniem bardziej defensywnym aby nie pozwolić sobie na taki łomot przed własnymi kibicami. 40 bramek na naprawdę sporo i mecz musi być prowadzony w szybkim tempie, ja jednak liczę w poprawę Azotów które mają najgorszą defensywę w lidze oraz na to że Kielczanie nie będą jakoś zbytnio forsowali tempa bo sezon jest długi i wyczerpujący, są 3 doby po meczu z Górnikiem i nie sądzę aby grali tutaj na rekordy. Historia pojedynków w Puławach raczej underowa gdyż tylko dwukrotnie padł w ostatnich 10 pojedynkach over 67,5 a także tylko raz Kielczanom udało się rzucić 40 bramek.
Liczę również że niezły mecz zagra bramkarz gospodarzy Zurabi Tsintsadze, czyli 28-letni Gruzin który jest drugim najskuteczniejszym golkiperem ligi, i zanotował do tej pory 132 udane interwencje, co przekłada się na 27-procentową skuteczność.

Kielce under 39,5 @ 1,97 Superbet
under 67,5 @ 1,80 Superbet
under 64,5 @ 2,50 STS

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +257
Do góry Bottom