>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Orjan Lybica

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 22 Delgado J. / Skupski K. - Granollers-Pujol M. / Lopez M. (tenis) typ: Granollers-Pujol M. / Lopez M. 0-2 Tampa Bay Rays - New York Yankees (baseball) typ: Łacznie Hits, Runs &amp; Errors w grze powyżej 24 16+7+1 (zwrot) Almagro N. (Esp) - Berdych T. (Cze) (tenis) typ: Berdych T. (Cze) 0-3 Pironkova T. (Bul )- Ivanovic A. (Srb) (tenis) typ: Ivanovic A. (Srb) 0-2 kurs łączny 4,08 (2,24) bukmacher: Ekspekt stawka 3,2j zysk 3,97j

Taki wariat za wszystko co mam w Ekspekcie (320pln)…

Otrzymane punkty reputacji: +2
O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 23
Seattle Mariners - Boston Red Sox (baseball) typ: Boston Red Sox 4-1
kurs: 2,02 bukmacher: Pinnacle stawka 0,8j strata 0,8j
Wielu się oburzy ze w tej analizie nie ma najważniejszego czyli statystyk pitcherów obydwu drużyn. Ale ja podchodzę to tego inaczej uważam że wygrywa i przegrywa cała drużyna a nie tylko pitcher, choć trzeba przyznać że rzucający często decyduje o wyniku meczu. A jeśli już wspominam o pitcheru to wrzucę tu pewną prawdziwą historię z USA czyli kolebki baseballu: W 1985 r. magazyn &quot;Sports Illustrated&quot; opublikował artykuł o młodym graczu w baseball, który tak mocno rzuca piłkę, że osiąga ona prędkość 270 km/h. Niesamowite umiejętności chłopak miał zdobyć w tybetańskim klasztorze.
Magazyn twierdził, że gracz trafi do teamu New York Mets. Kibice nowojorskiej drużyny byli wniebowzięci - dopóki nie okazało się, że to żart. Czekałem aż kursy na Red Sox wzrosną i się doczekałem, więc pobieram. Boston w tym sezonie jest przykładem pieniędzy wyrzuconych w błoto, ogromne nakłady finansowe i kompromitujące miejsce w lidze (na chwile obecną 10 miejsce) i brak szans na play-off. Po 135 meczach sezonu regularnego mają stratę do miejsca uprawniającego walka w fazie pucharowej już 12 wygranych meczy. Choć pewnym usprawiedliwieniem jest masa kontuzji jaka przeszła przez ten klub. Boston ma serie 6 porażek z rzędu w tym kwiatek czyli porażka 20-2 (sic!) z Oakland Athletics. Dziś grają z Seattle Mariners drużyna jak najbardziej w ich zasięgu, liczę na przełamanie czerwonych skarpet i ich zwycięstwo. I trochę statystyki, bo może ona kogoś interesuje: Seattle Mariners u siebie: 66 meczy - 34 wygrane - 32 przegrane - bilans runs 206:206 Seattle Mariners ostatnie 10 meczy: 02.09.12 MLB Seattle Mariners - Los Angeles Angels 2 : 1 01.09.12 MLB Seattle Mariners - Los Angeles Angels 2 : 5 01.09.12 MLB Seattle Mariners - Los Angeles Angels 1 : 9 30.08.12 MLB Minnesota Twins - Seattle Mariners 4 : 5 30.08.12 MLB Minnesota Twins - Seattle Mariners 10 : 0 29.08.12 MLB Minnesota Twins - Seattle Mariners 2 : 5 28.08.12 MLB Minnesota Twins - Seattle Mariners 0 : 1 26.08.12 MLB Chicago White Sox - Seattle Mariners 4 : 3 26.08.12 MLB Chicago White Sox - Seattle Mariners 5 : 4 25.08.12 MLB Chicago White Sox - Seattle Mariners 9 : 8 Boston Red Sox na wyjeździe: 65 meczy – 30 wygranych - 35 przegranych - bilans runs 265:288 Boston Red Sox ostatnie 10 meczy: 02.09.12 MLB Oakland Athletics - Boston Red Sox 6 : 20 2.09.12 MLB Oakland Athletics - Boston Red Sox 7 : 1 01.09.12 MLB Oakland Athletics - Boston Red Sox 20 : 2 31.08.12 MLB Los Angeles Angels - Boston Red Sox 5 : 2 30.08.12 MLB Los Angeles Angels - Boston Red Sox 10 : 3 29.08.12 MLB Los Angeles Angels - Boston Red Sox 6 : 5 27.08.12 MLB Boston Red Sox - Kansas City Royals 5 : 1 26.08.12 MLB Boston Red Sox - Kansas City Royals 8 : 6 26.08.12 MLB Boston Red Sox - Kansas City Royals 9 : 10 25.08.12 MLB Boston Red Sox - Kansas City Royals 4 : 3
H2H (mecze tylko z tego roku): 01.07.12 MLB Seattle Mariners - Boston Red Sox 1 : 2 01.07.12 MLB Seattle Mariners - Boston Red Sox 3 : 2 30.06.12 MLB Seattle Mariners - Boston Red Sox 0 : 5 29.06.12 MLB Seattle Mariners - Boston Red Sox 1 : 0 15.05.12 MLB Boston Red Sox - Seattle Mariners 5 : 0 15.05.12 MLB Boston Red Sox - Seattle Mariners 6 : 1
Statystyki kuponów 1-23: kupony wygrane: 15
kupony przegrane: 8
zwroty: 0
zainwestowane: 25j
wygrane: 31,42j
zysk/strata: 6,42j
yield: 25,68%

Statystyki typów z uwzględnieniem dyscypliny sportowej:
(kolejno dyscyplina, wygrany typ, przegrany typ, zwrot, zysk/strata)
baseball………………4-2-1 0,65j
hokej………………...1-0-0 0,65j
koszykówka……….4-2-0 0,38j
krykiet……………….1-0-0 0,61j
piłka nożna…………9-5-0 -3,13j
piłka ręczna…………1-0-0 0,32j
tenis…………………..6-1-0 4,50j

O 2

orjan

Użytkownik
Typy 24-29. Spróbujemy zagrać na nie faworytów w NPB, zobaczymy co wyjdzie stawka dla każdego kuponu 1j: Chunichi Dragons - Hiroshima Carp (baseball) typ: Hiroshima Carp 2,58 Pinnacle 10-2 strata 1j (05-09-2012 wynik 1-2) Nippon Ham Fighters - Rakuten Gold. Eagles (baseball) typ: Rakuten Gold. 2,35 Bwin 3-1 strata 1j (05-09-2012 wynik 5-10)
Hanshin Tigers - Yomiuri Giants (baseball) typ: Hanshin Tigers 2,40 Pinnacle 3-7 strata 1j (05-09-2012 wynik 6-0)
Orix Buffaloes - Chiba Lotte Marines (baseball) typ: Orix Buffaloes 2,14 Pinnacle 3-1 zysk 1,14j (05-09-2012 wynik 2-0) Seibu Lions - Fukuoka S. Hawks (baseball) typ: Seibu Lions 1,98 Pinnacle 3-5 po dogr. strata 1j (05-09-2012 wynik 2-1)
Yokohama Baystars - Yakult Swallows (baseball) typ: Yakult Swallows 2,02 Pinnacle 2-1 strata 1j (05-09-2012 wynik 1-3)

edit: No i trafiła się kolejka bez niespodzianek, pech czy moja głupota to już inna sprawa, ale parę stów w plecy, to boli. W końcu człowiek zajmuje się bukmacherką dla pieniędzy. Jednak pech, dzień później jednak wchodzą wszystkie postawione mecze dzień wcześniej mecze tylko że ja ich już dziś nie obstawiłem.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 30 UHC Dynamo - Omsk (hokej) typ: Omsk +2,5 2-2 Chomutov (Cze) - Litvinov (Cze) (hokej) typ: Chomutov (Cze) ZW (zwycięstwo łącznie z dogrywką i karnymi) 3-3 (zwrot, dziwne ale nie była rozgrywana dogrywka, ani karne)
kurs łączny 1,86 (1,15) bukmacher: Bwin stawka 1j zysk 0,15j
Dynamo jest zdobywczą pucharu Gagarina (mistrzem KHL), ale ja tam bardziej wierze w Omsk, ale że to dopiero pierwsza kolejka wole z handicapem.
Chomutov to beniaminek ligi czeskiej, ale podobno bardzo mocny(?!). Mecz towarzyski, co mnie jeszcze bardziej skłania do postawienia na gospodarzy którzy będą chcieli pokazać że nie ustępują klasą pierwszoligowcom. A Litnonov może nie mieć motywacji w końcu to tylko mecz towarzyski i do tego grają na wyjeździe.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 31 Azarenka V. (Blr) - Stosur S. (Aus) (tenis) typ: Azarenka V. (Blr) 2-1 Gasquet R. (Fra) - Ferrer D. (Esp) (tenis) typ: Ferrer D. (Esp) 0-3
kurs łączny 1,58 bukmacher: Ekspekt stawka 5j zysk 2,9j
Robię coś bardzo głupiego, próbuje odrobić straty grając w Ekspekcie które poniosłem na Pinnacle. Jakby nie było jutro będzie kac i pewnie drobna przerwa od bukmacherki by głowa ochłonęła, bo z bukami trzeba mieć mocne nerwy a one mi ostatnio zawodzą. A co do typów ja tu widzę gładkie 2-0 Azarenka, i 3-0 Ferrer...

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 32

Seattle Mariners - Boston Red Sox (baseball) typ: Boston Red Sox 3-4
kurs: 1,84 bukmacher: Pinnacle stawka 1,0j zysk 0,84j
Jak nie idzie to nie idzie, spróbujemy ponownie na przełamanie Bostonu.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 33

Finlandia - Polska (koszykówka) typ: Polska 91-96
Gruzja - Bośnia i Herc. (koszykówka) typ: Gruzja 103-107
Holandia - Łotwa (koszykówka) typ: Holandia +7,5 81-86
kurs łączny: 5,07 bukmacher: Bwin stawka 1j. strata 1j

Kupon wariat wysłany wczoraj, miałem go nie wrzucać ale może kogoś natknie jakimś natchnieniem.
Polska wzmocniona powrotem Lampe, patrząc tylko na statystyki Finlandia powinna wygrać, ale ja jakoś nie wierze w grę obroną Finlandii.
Gruzja u siebie mocna, powinni wygrać sporą przewagą.
Holandia u siebie mocna, Łotwa na wyjeździe słabiutka.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 34

Sugita Y. (Jpn) - Zhang Z. (Chn) (tenis) typ: Sugita Y. (Jpn)
Orix Buffaloes - Nippon Ham Fighters (baseball) typ: Orix Buffaloes
kurs łączny: 3,90 bukmacher: Bet365 stawka 2j
Kursy wysokie, ale typy przemyślane(?!). Ja tam w każdym razie wierze że dziś będzie gotówka, a nie nerw po kolejnym przegranym kuponie.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 34
Sugita Y. (Jpn) - Zhang Z. (Chn) (tenis) typ: Sugita Y. (Jpn)
Orix Buffaloes - Nippon Ham Fighters (baseball) typ: Orix Buffaloes
kurs łączny: 3,90 bukmacher: Bet365 stawka 2j
✅
sprawdzałem w historii Bet365 nie pokazuje mi dokładnego wyniku tylko że kupon wygrany.

Kupon 35
Alaska Aces - Meralco Bolts (koszykówka) typ: poniżej 186 86-93
Washington Nationals - St.Louis Cardinals (baseball) typ: Washington 0-8
kurs łączny: 3,52 bukmacher: Betsson stawka 1j
strata 1j
Pierwszy typ coś mi mówi under, drugi typ Cardinals mają wyniki ale w ataku grają padake a punkty zdobywają przez błędy rywala.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 36 Cincinati Reds vs San Francisco Giants (baseball) typ: Łacznie Hits, Runs &amp; Errors w grze powyżej 26,5 20+11+1
CSKA Moskwa (RUS) - Lietuvos Rytas (LTU) (koszykówka) typ: powyżej 147,5 75-73
kurs łączny 3,52 bukmacher: Bwin stawka 1j zysk 2,52j
edit: Typ z kosza wszedł, ale ile nerwów. To co momentami odpierdalało CSKA Moskwa to przechodziło ludzkie pojęcie. Nigdy nie zrozumiem jakim cudem drużyna z takim potencjałem (CSKA) może grając u siebie zdobyć w jednej kwarcie tylko 8punktów(!). Typ uratowało jedynie to że wynik w końcówce był na styk więc typowe granie na faul i wolne choć tu znowu CSKA zaczęło szaleć (nie trafiło choćby trzech wolnych pod rząd).

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 38
Cincinati Reds vs San Francisco Giants (baseball) typ: Łacznie Hits, Runs &amp; Errors w grze poniżej 25 ⛔
Washington Nationals - St.Louis Cardinals (baseball) typ: Washington ✅
Fenerbahce Ulker (TUR) - BC Khimki (RUS) (koszykówka) typ: Fenerbahce Ulker ✅
Pallacanestro Cantu (ITA) - Union Olimpija (SLO) (koszykówka) typ: Pallacanestro Cantu ⛔
Neftekhimik Nizhnekamsk - Slovan Bratysława (hokej) typ: Slovan Bratysława +2,5 4-4
kurs łączny 6,08 bukmacher: Bwin stawka 1j strata 1j

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 40
New York Yankees - Detroit Tigers (baseball) typ: New York Yankees 0-3
kurs łączny: 1,70 bukmacher: Betsson stawka 2j strata 2j
Mecz tylko u niektórych bukmacherów, dla mnie pewna wygrana najbardziej utytułowanej drużyny MLB czyli Yankees.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 41
Detroit Tigers - New York Yankees (baseball) typ: New York Yankees
kurs łączny: 2,66 bukmacher: Pinnacle stawka 3j
Na jankesach ostatniej nocy straciłem dwie stówy, gram teraz ostro na nich choć mecz dopiero w środę, uważam że w końcu zepną swoje dupska. Jak znowu nie wejdzie będę już w plecy 500pln przez Yankees, a to bardzo będzie bolało, jak wejdzie będzie gotówka na &quot;waciki dla żony&quot; i dalsze spokojne granie u buka.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 42
San Francisco Giants - St.Louis Cardinals (baseball) typ: SF Giants 7-1
Detroit Tigers - New York Yankees (baseball) typ: NY Yankees
kurs łączny: 5,08 bukmacher: Bet365 stawka 1j
edit: no i za 24godziny okaże się czy jestem genialny że wierzę w
NY Yankees, czy po prostu &quot;strzeliłem sobie w kolano&quot;.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 43
Detroit Tigers - New York Yankees (baseball) typ: New York Yankees 2-1
kurs łączny: 2,63 bukmacher: Ekspekt stawka 6j
Baseball jest bardzo nieprzewidywalny, a raczej goście w końcu się przebudzą. Idę na całość gram za prawie wszystko co mam w Ekspekcie, łącznie to będzie u trzech buków 10j. Jutro około 5godziny nad ranem okaże się czy jestem królem polowania czy po prostu idiotą! Jeżeli wygrają Tigers, to będę się czuł jak zbity pies, podczas deszczu. Dla mnie postawione 10j u buków to bardzo dużo pieniędzy, ale trzeba ryzykować w życiu.
edit: wszystko wskazuje na to że jestem idiotą (sic!), po to ciułałem pieniądze u buków przez blisko rok by przegrać je prawie wszystkie na jednym typie! Mecz trwa 7innings ale
Yankees nie mają ani chęci ani pomysłu na grę, przez 7innings uzbierali 0runs i tylko dwa 2hits taki wynik to mega kompromitacja!!! zostały jeszcze dwa innings ale nie wierzę już w odrodzenie drużyny z Nowego Jorku, trzeba spać i jutro przemyśleć tą bardzo bolesną z punktu finansowego nauczkę.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 44 Union Olimpija - Panathinaikos (koszykówka) typ: Panathinaikos kurs łączny: 1,53 bukmacher: Sportingbet stawka 3j
Specjalnie wpłaciłem tam pieniądze by zagrać ten mecz. Co do samego meczu nie wiem skąd zachwyt wielu ludzi grą Union-u, graja padke tylko że trzymają wynik trójkami. Z Panathinaikosem to nie ma prawa się udać, drużyna Grecka to wygra i raczej na dużym luzie.
Statystyki zrobię po rozliczeniu tego meczu, ale raczej nie będą ciekawe. Choć jak mogą być ciekawe jak na
New York Yankees przegrałem 12j :?.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 45 Janowicz J. / Nielsen F. - Knowle J. / Polasek F. (tenis) typ: Janowicz J. / Nielsen F.
Torro-Flor M-T. (Esp) - Johansson M. (Fra) (tenis) typ: Torro-Flor M-T. (Esp)
kurs łączny: 3 , 64 bukmacher: Betsson stawka: 3j. Nielsen F. to bardzo dobry zawodnik jeżeli chodzi o debel, Janowicz J. mam nadzieje że będzie nadrabiać serwisem. Ich rywale para dużo bardziej zgrana, ale moim zdaniem tak w miarę średnia. Kurs który jest u większości buków 2,10 (na Janowicz J. / Nielsen F.) , j est moim zdaniem przesadzony dałbym po równo 1,85.
Torro-Flor M-T. (Esp) to jest Nadal R. w spódnicy. Zawodniczka prawie nie do pokonania na nawierzchni ziemnej.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 44 Union Olimpija - Panathinaikos (koszykówka) typ: Panathinaikos kurs łączny: 1,53 bukmacher: Sportingbet stawka 3j
Specjalnie wpłaciłem tam pieniądze by zagrać ten mecz. Co do samego meczu nie wiem skąd zachwyt wielu ludzi grą Union-u, graja padke tylko że trzymają wynik trójkami. Z Panathinaikosem to nie ma prawa się udać, drużyna Grecka to wygra i raczej na dużym luzie.
Statystyki zrobię po rozliczeniu tego meczu, ale raczej nie będą ciekawe. Choć jak mogą być ciekawe jak na
New York Yankees przegrałem 12j :?.
⛔
Miejsce na statystyki...

Do góry Bottom