>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Orjan Lybica

O 2

orjan

Użytkownik
Na chwilę obecną mam pieniążki na Bet-at-home, Bet365, Bwin, Ekspekt, Pinnacle, Unibet więc na razie będą typy z tych bukmacherów, może później także z innych buków. Gram na ogół stałą stawką 1j. Wszystkie uwagi prosiłbym pisać na PW.
Kupon 1
Polska - Finlandia (koszykówka) typ: Polska 79-81
Portugalia - Czechy (koszykówka) typ: Portugalia +14,5 67-74
Din. Zagreb (Cro) - Maribor (Slo) (piłka nożna) typ: Din. Zagreb (Cro) DNB 2-1
kurs łączny 2,15 bukmacher: Bet365 stawka 1j. strata 1j

Ja tam wierze że pogadali z sobą Polacy i rozjadą nie potrafiących grać w obronie Finów.
Portugalia u siebie jest mocna, liczę na wyrównany mecz. Raczej pogromu nie będzie.
Dynamo Z. u siebie jest bardzo mocne, powinni wygrać u siebie i to wysoko.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 3

Milwaukee Brewers - Chicago Cubs (baseball) typ: Chicago Cubs +3,5 5-2
Kent - Yorkshire (krykiet) typ: Kent 226-196
kurs łączny 2,23 bukmacher: Bet365 stawka 1j. zysk 1,23j

Kupon 4

Hiroshima Carp - Yokohama Baystars (baseball) typ: powyżej 6 3-0
kurs: 1,98 bukmacher: Pinnacle stawka 1j. strata 1j

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 6

Din. Zagreb (Cro) - Maribor (Slo) (piłka nożna) typ: Din. Zagreb (Cro) (awans)
kurs: 1,53 bukmacher: Bet365 stawka 1j.
Typ długoterminowy. Maribor bardzo często sprawia niespodzianki w el. LM, ale chyba nie teraz Chorwaci to mimo wszystko klasa wyżej.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 7

AIK Stockholm (Swe) - CSKA Moscow (Rus) (piłka nożna) typ: CSKA Moscow (Rus) (awans)
Ath. Bilbao (Esp) - HJK (Fin) (piłka nożna) typ: Ath. Bilbao (Esp) (awans)
Zeta (Mon) - PSV (Ned) (piłka nożna) typ: PSV (Ned) (awans)
Legia Warszawa (Pol) - Rosenborg (Nor) (piłka nożna) typ: Legia Warszawa (Pol) (awans)
kurs łączny: 2,42 bukmacher: Bwin stawka 1j.

Typy długoterminowe. Kursy są z wczoraj, może dziś przed samymi meczami jakiś kurs spał, ale nie chce mi się sprawdzać. Początkowo chciałem stawiać DNB, ale są to dwumecze więc postanowiłem zamrozić gotówkę na 8 dni (obstawiałem to wczoraj) i postawić na awans, czyli moim zdaniem bezpieczniej.
CSKA Moskwa u siebie w lidze się rozkręcają, puchary zawsze drużyny rosyjskie traktują poważnie, kurs trochę mały w porównaniu do ryzyka ale awans wydaje się pewny.
Bilbao zagrało niesamowitą padake w ostatnim meczu z Betisem, sprawę awansu powinni rozstrzygnąć w pierwszym meczu u siebie.
PSV a Zeta to różnica co najmniej 3 klas sportowych, a organizacyjnie to pewnie będzie z 5 klas różnicy.
Legii daje tylko 50% szans na awans, ale Rosenborg to już tylko nazwa która jeszcze nie tak dawno straszyła wielkich piłki kopanej. Po za tym typ patriotyczny (choć takich w bukmacherce nie powinno być), bo jak nie Legia to kto uratuje honor polskiej piłki?! Osobiście to bym chciał by Legia i Śląsk awansowały ale czy z taką grą swoich pupili kibice z Wrocławia mogą mieć jakąś nadzieje na awans. A jak nie będzie żadnej Polskiej drużyny w fazie pucharowej to będzie smutna jesień.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 8

Most - Gap (hokej) typ: Most (ZW) (typ na zwycięstwo uwzględniający dogrywkę i karne) 7-4
kurs: 1,65 bukmacher: Bwin stawka 1j. zysk 0,65j
Mecz towarzyski, turniej o czapkę gruszek prezesa. Więc czemu Most?!
Most gospodarzem, wiec powinni mieć motywacje, po drugie nawet drugoligowiec czeski jest lepszy od średniaka Francuskiego w hokeju.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 9

Rumunia - Bośnia i Herc. (koszykówka) typ: Bośnia i Herc. 79-84
Tsonga J-W. (Fra) - Isner J. (USA) (Tenis) typ: Tsonga J-W. (Fra) 1-2
kurs łączny 1,90 bukmacher: Unibet stawka 1j. strata 1j
Miałem stawiać na handicap na Albanię, ale jakoś głupio grać przeciw Polakom więc niech będzie Bośnia z słabiutkimi Rumunami powinni sobie poradzić.
Jak dla mnie w pojedynku tenisowym Francuz (Tsonga J-W.) jest faworytem a kurs 1,65 jest dla mnie warty gry.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 10

Serbia - Estonia (koszykówka) typ: Estonia +25,5 88-63
kurs: 1,85 bukmacher: Bwin stawka 1j. zysk 0,85j
Typ oparty wyłącznie na statystykach.

Kupon 11

Chicago Cubs - Colorado Rockies (baseball) typ: Chicago Cubs 5-3
kurs: 1,65 bukmacher: Pinnacle stawka 1j. zysk 0,65j
Chicago 4 porażki z rzędu, Colorado 5 zwycięstw z rzędu czas na przełamie pas w końcu to MLB.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 12

Cincinnati Reds - St. Louis Cardinals (baseball) typ: Cincinnati Reds 8-2
kurs: 1,90 bukmacher: Bwin stawka 1j. zysk 0,90j
edit: No trochę się pospieszyłem było trzeba jeszcze poczekać z typem, a nie się wyrywać z typem za wczasu np. teraz Pinnacle daje już kurs 2,04 a pewnie jeszcze wzrośnie. Ktoś powie co to za różnica czy kurs 1,9 czy 2,04 ale chyba każdy by chciał zarabiać więcej za prace którą wykonuje, choć z drugiej strony może typ nie wjedzie i wtedy nie będzie ważne z jakim kursem był typ. A co do samego typu buki coś wiedzą czego ja nie wiem, albo zaczęła się typowa masówka na Cardinals.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 13

Furth - Bayern (piłka nożna) typ: Bayern 0-3
kurs: 1,42 bukmacher: Unibet stawka 1j. zysk 0,42j
Bayern ma swoje kłopoty z kontuzjami czy grypą zawodników. Dziś wygrała Borussia D., więc Monachijczycy są pod ścianą bo jeżeli nie wygrają zacznie się robić ciśnienie w klubie. Wiem że to dopiero pierwsza kolejka, ale Bayern nie zdobył mistrzostwa już od dwóch lat wiec ma w tym sezonie prowadzić w ligowej tabeli od początku do końca. W piłce nożnej nie ma pewnych meczy, ale 42% (niektóre buki dają nawet więcej) na lokacie jednodniowej to dużo, prawdziwa lokata jak w Amber Gold.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 14

Gummersbach - Kiel (piłka ręczna) typ: Gummersbach +9,5 25-34
kurs: 1,32 bukmacher: Bet365 stawka 1j. zysk 0,32j
Typ oparty wyłącznie na statystykach, bo o ile siłę Kiel dobrze znam, to Gummersbach to głównie wiedza statystyczna.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 15

Getafe - Real Madryt (piłka nożna) typ: Real Madryt 2-1
kurs: 1,33 bukmacher: Pinnacle stawka 1j. strata 1j

Czemu rośnie kurs na Real M. to ja nie wiem, co prawda to są derby i &quot;Królewscy&quot; jakby w średniej formie. Jest jednak małe &quot;ale&quot;, Real stracił punkty w pierwszym meczu z Valencią więc teraz powinni się przyłożyć, a jak Madryt się przyłoży do gry to zwykle wygrywają i to wysoko.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 16

Szwecja - Luksemburg (koszykówka) typ poniżej 166 111-74
kurs: 1,85 bukmacher: Pinnacle stawka 1j strata 1j
Szwecja u siebie i na wyjeździe gra szybko, ofensywnie. Natomiast Luksemburg u siebie i na wyjeździe to dwie różne drużyny, u siebie ofensywny na wyjeździe defensywny i na ogół przestraszony, nieskuteczny pod koszem rywala. Jeżeli Szwecja postawi obronę typ wejdzie.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 17

Czechy - Turcja (koszykówka) typ: Czechy 82-64
kurs: 2,10 bukmacher: Bwin stawka 1j zysk 1,10j
Dla mnie w tym meczu faworytem są Pepitki (Czechy), jak nie wejdzie to zrobię parę dni przerwy od podawania tu typów i się zastanowię czemu jest źle jak powinno być dobrze.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 18
Chardy J. (Fra) - Volandri F. (Ita) (tenis) typ: Volandri F. (Ita) +11,5 6-3 6-4 6-3
kurs: 1,42 bukmacher: Pinnacle stawka 1j zysk 0,42j
Kim jest Francuz by go aż tak faworyzować, rozumiem że ma bardzo dobre wyniki na nawierzchni twardej ale czy jest aż takim faworytem?! Chyba że buki patrzą tylko na statystyki Włocha na nawierzchni twardej a one są naprawdę beznadziejne. Akurat wyniki na hardzie Volandri F. to jest zagadka jak tak dobry zawodnik może grać aż taką padakę. Żeby wszedł typ teoretycznie wystarczy by Włoch zdobył 7 gemów w trzech setach.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 6
Din. Zagreb (Cro) - Maribor (Slo) (piłka nożna) typ: Din. Zagreb (Cro) (awans)
kurs: 1,53 bukmacher: Bet365 stawka 1j.
Din. Zagreb (Cro) (awans) (d) 2-1 (w) 1-0
zysk 0,53j

Kupon 7
AIK Stockholm (Swe) - CSKA Moscow (Rus) (piłka nożna) typ: CSKA Moscow (Rus) (awans)
Ath. Bilbao (Esp) - HJK (Fin) (piłka nożna) typ: Ath. Bilbao (Esp) (awans)
Zeta (Mon) - PSV (Ned) (piłka nożna) typ: PSV (Ned) (awans)
Legia Warszawa (Pol) - Rosenborg (Nor) (piłka nożna) typ: Legia Warszawa (Pol) (awans)
kurs łączny: 2,42 bukmacher: Bwin stawka 1j.
CSKA Moscow (Rus) (awans) (w) 1-0 (d) ???
Ath. Bilbao (Esp) (awans) (d) 6-0 (w) ???
PSV (Ned) (awans) (w) 5-0 (d) ???
Legia Warszawa (Pol) (awans) (d) 1-1 (w) ???
zysk/strata: ???

Statystyki kuponów 1-18 (bez kuponu 7): kupony wygrane: 12
kupony przegrane: 5
zwroty: 0
zainwestowane: 17j
wygrane: 21,07j
zysk/strata: 4,07j yield: 23,94%

Statystyki typów z uwzględnieniem dyscypliny sportowej: (kolejno dyscyplina, wygrany typ, przegrany typ, zwrot, zysk/strata) baseball………………4-1-0 1,45j hokej………………...1-0-0 0,65j koszykówka……….4-2-0 0,38j krykiet……………….1-0-0 0,61j piłka nożna…………3-1-0 0,16j piłka ręczna…………1-0-0 0,32j tenis…………………..2-1-0 0,87j

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 19

Roger-Vasselin E. (Fra) - Fognini F. (Ita) (tenis) typ: Fognini F. (Ita) 2-3
kurs: 1,65 bukmacher: Ekspekt stawka 1j zysk 0,65j
Mecz został przełożony chyba na 22 godzinę, w ofercie jak na razie jeszcze jest. Miałem tego nie wrzucać na forum, ale niech będzie dla mnie pewne zwycięstwo Włocha.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 20

Cracovia Kraków - Arka Gdynia (piłka nożna) typ: Cracovia Kraków (1-0) 1-0
Fenerbahce (Tur) - Spartak Moskwa (Rus) (piłka nożna) typ: Spartak Moskwa (Rus) wygra do zera - NIE 1-1
Real Madrid - Barcelona (piłka nożna) typ: Barcelona wygra do zera - NIE 2-1
kurs łączny 1,53 bukmacher: Bwin stawka 1j zysk 0,53j
AKO całkiem przyjemne, a na papierze typy bardzo pewne.
Moim subiektywnym zdaniem Cracovia jest o klasę lepsza od Arki, ale wole się wspomóc handicapem w przypadku remisu.
Fenerbahce u siebie powinni wygrać, a nawet awansować, w każdym razie nie widzę tu wyniku 0-1 czy 0-2.
Real M. bez formy, ale bardzo zmotywowany więc powinni co najmniej jednego gola wcisnąć Barcelonie.

O 2

orjan

Użytkownik
Kupon 21
Videoton (Hun) - Trabzonspor (Tur) (piłka nożna) typ: Trabzonspor (Tur) (aw.)⛔
APOEL (Cyp) - Neftci Baku (Aze) (piłka nożna) typ: APOEL (Cyp) (aw.)⛔
Heerenveen (Ned) - Molde (Nor) (piłka nożna) typ: Molde (Nor) (aw.)✅
kurs łączny 1,99 bukmacher: Bet365 stawka 1j strata 1j

Powinno być łatwo, lekko i przyjemnie.

Do góry Bottom