A 0 adrian Użytkownik Listopad 23, 2007 #21 Kto ma ochote Zagrac...?? prosze sie zglosic... na GG : 2748491 thx...
O 0 oschem Użytkownik Listopad 24, 2007 #22 mrozinho, i Dragoon bardzo nam przykro ale zgłosiliście się za późno... ale zapamiętamy o waszej chęci i będziecie rezerwowymi graczami.. tzn jeżeli ktoś nawali wy na jego miejsce wskakujecie
mrozinho, i Dragoon bardzo nam przykro ale zgłosiliście się za późno... ale zapamiętamy o waszej chęci i będziecie rezerwowymi graczami.. tzn jeżeli ktoś nawali wy na jego miejsce wskakujecie
0 szprej Użytkownik Listopad 24, 2007 #23 Możliwe, że będzie wolna Cracovia Kraków, ale nie obiecuję. ????
B 0 bachorbach Użytkownik Listopad 25, 2007 #24 to kiedy gramy i jak ( czas meczu i na jakim poziomie ) mamy jakiś kalendarz rozgrywek i pary pucharowe
to kiedy gramy i jak ( czas meczu i na jakim poziomie ) mamy jakiś kalendarz rozgrywek i pary pucharowe
0 szprej Użytkownik Listopad 25, 2007 #25 jest napisane w odpowiednim temacie i juz od jakiegos czasy rozgrywamy mecze
B 0 bachorbach Użytkownik Listopad 25, 2007 #26 no to może ktoś zagra ?????????? bo ja jeszcze nie grałem meczu
A 0 adrian Użytkownik Listopad 25, 2007 #29 Gornik Zabrze vs. Widzew Lodz = 1:0 Gornik Zabrze vs. Polonia Bytom = 1:0 Gornik Zabrze vs. Legia Warszawa = 0:2
Gornik Zabrze vs. Widzew Lodz = 1:0 Gornik Zabrze vs. Polonia Bytom = 1:0 Gornik Zabrze vs. Legia Warszawa = 0:2
0 szprej Użytkownik Listopad 25, 2007 #30 CzytaĆ Nie Umiecie!!! Zobaczcie Gdzie Inni ZapisujĄ Wyniki I Jak!!!
0 hugo_bosss Użytkownik Listopad 26, 2007 #31 Crystiano07 napisał mi że zrezygnował z turnieju więc korona jest chyba wolna:jezora: Kiedy będzie jakaś tabela??
Crystiano07 napisał mi że zrezygnował z turnieju więc korona jest chyba wolna:jezora: Kiedy będzie jakaś tabela??