D 0 darek Forum VIP Wrzesień 9, 2005 #21 DomeL - zachęca wszytkich do zaglądniecia w dział Piłka ręczna. ????
0 yoshimotsu Użytkownik Wrzesień 10, 2005 #23 domeL - człowiek który kocha piłkę ręczną,nie lubi swojego imienia(ciekawe czemu? może nie podoba mu sie) domel a kto lubi przegrywać?
domeL - człowiek który kocha piłkę ręczną,nie lubi swojego imienia(ciekawe czemu? może nie podoba mu sie) domel a kto lubi przegrywać?
49 domel Forum VIP Wrzesień 10, 2005 #24 yoshimotsu, - czlowiek ktory zostal modem dzialu siatkowka ???? i oczywiscie jak wszyscy nie lubi przegrywac ????
yoshimotsu, - czlowiek ktory zostal modem dzialu siatkowka ???? i oczywiscie jak wszyscy nie lubi przegrywac ????
0 niedzwiedzmj Użytkownik Listopad 6, 2005 #25 domel hm.... czlowiek ktory lubi (rzadko) chodzic na wino
L 45 laha Forum VIP Listopad 6, 2005 #27 DomeL Moderator nielubiący piłki ręcznej,Kocha swoje imie i nienawidzi ksywy domel O to chodzi ?? ????
DomeL Moderator nielubiący piłki ręcznej,Kocha swoje imie i nienawidzi ksywy domel O to chodzi ?? ????
L 45 laha Forum VIP Listopad 6, 2005 #29 DomeL (teraz napisze prawde) Nie lubi przegrywać kocha Piłke Ręczną nienawidzi swojego imienia Prawda Dominik ?? :mrgreen:
DomeL (teraz napisze prawde) Nie lubi przegrywać kocha Piłke Ręczną nienawidzi swojego imienia Prawda Dominik ?? :mrgreen:
L 45 laha Forum VIP Listopad 7, 2005 #33 Domel-osoba człekokształtna mieszkająca w Piekarach Śląskich. (niewiadomo czy homo sapiens) :mrgreen: Ja cie wcale niedrażnie prawda ?? :mrgreen:
Domel-osoba człekokształtna mieszkająca w Piekarach Śląskich. (niewiadomo czy homo sapiens) :mrgreen: Ja cie wcale niedrażnie prawda ?? :mrgreen:
L 45 laha Forum VIP Listopad 9, 2005 #35 Berbeć yes Berbeć-osoba która nieczytała regulaminu w Premiership :twisted:
B 0 berbec Użytkownik Listopad 12, 2005 #36 Laha - koleś, który pamięta, że nie przeczytałem regulaminu w Premiership ????
L 45 laha Forum VIP Listopad 12, 2005 #37 Berbeć-osba która następnym razem przeczyta regulamin w Premiership :twisted:
B 0 berbec Użytkownik Listopad 12, 2005 #38 Laha - osoba, który myśli tylko o regulaminie Premiership :wink:
L 45 laha Forum VIP Listopad 12, 2005 #39 Berbeć -osoba która niemyślała o czytaniu regulaminu w Premiership :mrgreen: