>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

opcja zamknij zakład

B 8

bc1991

Użytkownik
Siema, który bukmacher oferuje opcje zamknij zakład? Wiem, że bwin i bet365 mają te opcję. Jednak bet365 mam zablokowanego na rok! A bwin mnie zlimitował na wygrane po 25 zł... Konto w sportingbecie również mam zlimitowane, porażka. Gdzie jeszcze mogę spotkać się z tą opcją?

jamarkus 196

jamarkus

Użytkownik
Siema, który bukmacher oferuje opcje zamknij zakład? Wiem, że bwin i bet365 mają te opcję. Jednak bet365 mam zablokowanego na rok! A bwin mnie zlimitował na wygrane po 25 zł... Konto w sportingbecie również mam zlimitowane, porażka. Gdzie jeszcze mogę spotkać się z tą opcją?
A można wiedzieć jak to zrobiłeś ? ????

B 8

bc1991

Użytkownik
Dzięki Panowie! Na efortunie już nawet nie gram. Poprosiłem o dożywotnie skasowanie konta. To co tam się wyprawiało to głowa mała. Przegrałem 99% kuponów, z czego 98% tych przegranych było spowodowane jednym meczem. Taśmy po 30 zdarzeń za 5 zł z kursem 300 również nie wchodziły przez jeden mecz (zazwyczaj grałem over 1,5 gola), kupony za 200 zł z 3 zdarzeniami tak samo. To jedyny bukmacher u którego mam minus i to dość spory bo 1 000 zł. Więc uwierzyłem, że mam tam pecha i nawet nie zaglądam.

A z zamykaniem zakładów na fortunie to faktycznie dziwna opcja, raz jest, raz nie ma.

Do góry Bottom