Niedziela. Spotkanie na szczycie Ligi Hiszpańskiej. Fc Barcelona podejmuje u siebie Atletico Madryt. Mecz od początku był znakomity. Z zagraniem jakiegokolwiek typu miałem duży problem. Z początku chciałem typować brak czystego konta Barcy (kurs około 1.6). Później pomyślałem o typie na brak czerwonej kartki w meczu (kurs około 1.5). W końcu nic nie zagrałem i ze spokojem oglądałem fantastyczne widowisko. Pod koniec meczu około 85 minuty, miałem otwarte dwie strony: bet365, gdzie oglądałem mecz (transmisja tutaj jest szybsza o kilka sekund w porównaniu z Cyfrą +) oraz William Hill, gdzie obecnie mam większość środków pieniężnych.
W końcówce spotkania William Hill udostępniał w swojej ofercie tylko dwa zakłady:
na zwycięzcę meczu oraz na następnego strzelca bramki [5]
Jestem na stronie bet365. Oglądam mecz. Kolejna akcja Barcy i kolejna, już piąta bramka w meczu, w tle słyszę głos komentatora "Messi, Messi !"
Coś mnie podkusiło, szybko przełączam na okno William Hill'a i zaznaczam typ na:
5 strzelec bramki - Lionel Messi - kurs 3
Odruchowo bez większego namysłu wpisuję stawkę 33 Euro.
Ok, klikam "Postaw zakład" i czekam. Typ ładuje się.
Byłem pewien, że w czasie przyjmowania mojego zakładu, zakład zostanie odrzucony.
Oferta na stronie zakładów zostaje zablokowana. (a mój typ wciąż się ładuje)
Sekundę później, patrzę, a mój typ zostaje przyjęty !
Bardzo się zdziwiłem. No dobra, sobie myślę, że pewnie zaraz rozliczą ten zakład po kursie 1.00.
Kilka sekund później, niespodziewanie do mojego konta dodane zostaje 66 Euro! (+ stawka 33E)
Mam więc pytania czy są jakieś strony które podają info szybciej niż któryś z buków?? - może to być siatkówka lub koszykówka
W końcówce spotkania William Hill udostępniał w swojej ofercie tylko dwa zakłady:
na zwycięzcę meczu oraz na następnego strzelca bramki [5]
Jestem na stronie bet365. Oglądam mecz. Kolejna akcja Barcy i kolejna, już piąta bramka w meczu, w tle słyszę głos komentatora "Messi, Messi !"
Coś mnie podkusiło, szybko przełączam na okno William Hill'a i zaznaczam typ na:
5 strzelec bramki - Lionel Messi - kurs 3
Odruchowo bez większego namysłu wpisuję stawkę 33 Euro.
Ok, klikam "Postaw zakład" i czekam. Typ ładuje się.
Byłem pewien, że w czasie przyjmowania mojego zakładu, zakład zostanie odrzucony.
Oferta na stronie zakładów zostaje zablokowana. (a mój typ wciąż się ładuje)
Sekundę później, patrzę, a mój typ zostaje przyjęty !
Bardzo się zdziwiłem. No dobra, sobie myślę, że pewnie zaraz rozliczą ten zakład po kursie 1.00.
Kilka sekund później, niespodziewanie do mojego konta dodane zostaje 66 Euro! (+ stawka 33E)
Mam więc pytania czy są jakieś strony które podają info szybciej niż któryś z buków?? - może to być siatkówka lub koszykówka