Comment: Jong Ajax - NAC Breda - Karny nietrafiony, 11 strzałów na bramkę, czerwona kartka i 9' doliczonego czasu gry - można mówić o dużym pechu, że ten typ jak i cały kupon nie weszły...
Tip: Krótka argumentacja - nie biorąc pod uwagę remisów(DNB)tylko zwycięstwo jednej albo drugiej drużyny to szczerze mówiąc dla mnie prawdopodobieństwo kto wygra oscyluje wokół 50/50 w obu meczach - z mojego punktu widzenia więc kursy na PSG i FC Porto to mega value bety(tym bardziej, że w przypadku remisu nic nie tracę). A ujmując to w jeszcze trochę inny sposób, przy tych kursach które oferują dzisiaj buki, wolę zagrać na lekkich underdogów(w moim przekonaniu)po zajebistych kursach niż na lekkich faworytów po kiepskich kursach.
Tip: Obie drużyny ostatnio sporo postrzelały ale i potraciły goli(a w meczach Southampton ogólnie pada wiele goli), dodatkowo WBA kompletnie nie interesuje tutaj remis i powinni chcieć pójść za ciosem po ostatnim meczu z Chelsea, dlatego zdziwię się jeśli nie zobaczymy tutaj minimum 3 bramek. To co może zagrozić mojemu typowi to jakieś radykalne bronienie przez WBA wyniku 1:0 jeśli strzelą pierwsi, bądź jakaś mega nieskuteczność obu drużyn wynikająca z formy dnia. Innych zagrożeń nie widzę i liczę na otwarty od samego początku i dobry do oglądania mecz.
#76 Betslip: SINGLE
Competition: Piłka Nożna, Premier League Date: 12.04.2021, 19:00 [GMT+1] Event: West Bromwich - Southampton Bet: Over 2,5 Goals Odds: 1,83
Tip: [W założeniach mojej gry napisałem że nie gram czystych remisów i generalnie to podtrzymuję ALE z małym sprostowaniem, że tyczy się to przede wszystkim meczów ligowych - a tutaj(przy LM i dwumeczach)nieco się wyłamię z tego założenia i pierwszy raz w mojej grze postawię na czyste X w dwóch singlach]. Myślałem dość długo nad przeróżnymi typami na te spotkanie i na nic nie mogłem się zdecydować. Jeśli już byłem pewien jakichś typów to miały one żałosne kursy i to tak że nawet przy złożeniu dubla nie mogłem z nich skleić kursu bliskiego 2,00. W końcu zaczęły mi remisy chodzić po głowie. Więc za bardzo nie przedłużając - na czyste remisy które moim zdaniem są w tych meczach dość prawdopodobne(tym bardziej że jak najbardziej pasują one Chelsea i PSG)są bardzo eleganckie kursy a dodatkowo wystarczy, że wejdzie jeden żebym i tak był na plus.
Tip: Dzisiaj brak czasu na analizy więc gramy rekreacyjnie za najniższą stawkę
#79 Betslip: SINGLE
Competition: Piłka Nożna, Liga Mistrzów Date: 14.04.2021, 21:00 [GMT+1] Event: Dortmund - Manch.City Bet: Kevin De Bruyne to score, Over 3,5 Goals and Red card in the match Odds: 23,00