>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Okno transferowe 2017/2018

adk 91

adk

Użytkownik
Z tego co wiem to Częstochowa zamknęła już skład na najbliższy sezon. Mogę się mylić ale pomimo tak szumnych zapowiedzi i nazwisk nikt poza Musielakiem i Miedzińskim już nie dojdzie.
Jeśli to co piszę się potwierdzi to skład będzie się prezentował hm... bardzo słabo.
1. Leon Madsen
2. Tobiasz Musielak
3. Adrian Miedziński
4. Andreas Jonsson
5. Matej Zagar
6. Michał Gruchalski
7. Adrian Bialk / Bartosz Świącik
8. Andreas Lyager / Oskar Polis.
Najsłabsze ogniwo tej układanki - Jonsson musi być zmieniony.

C 1,3K

cerebrum

Użytkownik
Ciężko powiedzieć czy zamknięty. W jednych wywiadach Świącik wypowiada się ,że skład raczej zamknięty w innych, że można spodziewać się wzmocnień. A w kuluarach dużo się mówiło o Lindgrenie .Nie zdziwię się jeżeli Fredka wskoczy na miejsce Adrenaliny.

stanior 1,8K

stanior

Użytkownik
Świącik nic nie gada że bedą dalsze wzmocnienia i to jest zagrywka celowa. Jestem pewny na 100% i mogę się nawet założyć że Fred jest w Częstochowie ???? . Jonsson od początku miał być opcją rezerwową

power30 18K

power30

Forum VIP
W takim wypadku Włókniarz sporo ryzykuje. Nigdy nie wiadomo jak Fredka będzie jeździł po tak ciężkiej kontuzji. Gdyby odpukać dał sobie spokój z przyszłym sezonem, to Włókniarz ma problem, bo Kudriaszow to nie ten poziom.
Wg mnie 1. liga zapowiada się o wiele ciekawiej niż E-liga bo tam kilka zespołów będzie biło się o awans. Jednak hitem bez wątpienia jest Hancock w II lidze ????

stanior 1,8K

stanior

Użytkownik
Fredrik zapewniam cię nie da sobie spokoju z żużel w najbliższym sezonie. Jedynie mocno ograniczy swoje starty bo ma zrezygnować z ligi brytyjskiej.

Do góry Bottom